Erinäisten kysymysten tojck.

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Hartsa76

Well-known member
Liittynyt
23.2.2012
Viestit
7207
Ymmärtävätkö muka ampparit niin paljon asioista, että tuollainen toimisi:
http://www.kolumbus.fi/designart/ampiaisten_karkotus.htm?

Tänään taas olen rettelöinyt mun viritetyn sähkölätkän kanssa kun noita lentäviä hirvityksen kauhistuksia on puskenut ovesta sisään ihan kutsumatta, joten olishan toi ihan kiva jos toimis.
Minun asuntoon eivät ampiaiset ole tunkeneet, mutta sen sijaan surviassääskiä kylläkin tunkee sisälle ja nytkin katossa on ainakin 20 surviaissääskeä.

Ainoa ongelma noissa surviaissääskissä on se, että huomenna ne löytyvät kuolleina lattialta ja ne on sitten pakko lakaista pois lattialta.

Siinä olisi sinulla tekemistä jos asuntoosi tunkisi yhtä monta ampiaista kuin mitä minun asunnossani on juuri nyt surviaissääskiä.

Mitä muuten tulee asuntoosi pyrkiviin ampiaisiin, niin ne ovat hyvintodennäköisesti kuningattaria jotka etsivät joko pesäpaikkaa itselleen tai sitten rakennusmateriaalia pesänsä rakentamiseen, joten pian asunnostasi saattaa löytyä ampiaispesä jollet ole tarpeeksi tarkka.
 

Jjusban

Newbie
Liittynyt
2.11.2000
Viestit
13447
Sijainti
(
Mikä tuossa limsanjuonnissa on niin kummallista, että pitää oikein uutisoida?
Kiekkoilijan hampaat menee rikki? Sponsorisopimusta rikotaan? Vanhakansa sanoo, ettei limua pidä juoman? Masu menee kuralle? Mitä?

Venäjän Aleksandr Radulov ja Ilja Kovaltšuk eivät olleet jääkiekon MM-kisoissa ainoat pelaajat, joille maistui oma juoma kesken ottelun.

Savinainen juo 7 upia (YouTube)

Kovaltšuk ja Radulov juovat Pepsiä (YouTube)

YouTubeen ladattu video osoittaa, kuinka Savinainen joi muina miehinä 7 up -virvoitusjuomaa kesken Leijonien ottelun.

Radulov ja Kovaltšuk joivat Pepsiä kesken Venäjä-Slovakia-ottelun. Kovaltšuk lähetti joukkueen lääkärin hakemaan virvoitusjuomaa. Saatuaan pullon tähtihyökkääjä antoi osan siitä Raduloville.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26888
Tekisikö vielä iltapalaa vai eikö tekisi?
Tottakai pitää tehdä, iltahan on vasta aluillaan. Olikin tuossa torstaina paha paikka iltasyöpöttelijälle, kun ei olis puoli kahdeksan jälkeen illalla saanut enää syödä, koska verikoe. Söin vielä yhdeksän jälkeen, ei kai se ny niin tunnin päälle.

Syö yksi kylmä grillimakkara ja haaleaa vesijohtovettä perään.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Mullotodistetusti yhtä iso nänni.

En arvosta. Kunnon läskitissitts aaana1
 

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24280
Sijainti
lappeen Ranta
Mitä eroa on rapilla ja hiphopilla?
Olisko toinen toisen alagenre tai sit ne on ikäänkuin rinnakkaisgenrejä, jotka osittain limittyvät toisiinsa, mutta sillä tavalla, että rap on eri kohdasta päällekkäin hiphopin kanssa kuin hiphop rapin kanssa:idea:. :doubtful: vai voiks tollai edes olla :confused:?
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös