Talvirenkaiden vaihtoilmoitukset

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
Vaihdatin aamupäivällä talvirenkaat alle. Itävaltaanhan tulee uuden lainmuutoksen myötä talvirengaspakko alkaen marraskuun 1. päivä Itävaltalaiseen tyyliin tuo laki on tietysti tehty hieman monimutkaisemmaksi eli talvirengaspakkoa ei kuitenkaan ole, jos keli on kuiva ja lämmin. Jengi varmaan sitten vaihtelee aina renkaita sen mukaan, mimmonen on keli aamulla :rolleyes:

Aikaisemmin ei talvirengaspakkoa ollut, tosin vakuutusyhtiö kyllä saattoi olla maksamatta korvauksia, jos onnettomuuden syyksi voitiin osoittaa olosuhteisiin nähden vääränlaiset renkaat. Itse olen aina ajanut talvet kitkoilla, tosin harvemmin niitä on kyllä tullut vaihettua ennen marraskuun puoltaväliä. Noh, eipä tuo parista viikosta kiinni ole ja itseasiassa just eilenaamulla varoittelivat, että oli ollu aamulla yksi Tonavan silloista hieman jäinen (seurauksena useita onnettomuuksia), joten siinä mielessä yllä ihan jees, että vaihdatin jo nyt.
 
Viimeksi muokattu:

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Ens viikon perjantaina sataa lunta eteläisessä suomessa.
Ja saamme lukea lehdistä kuinka talvi yllätti autoilijat. Sieltä se vaan tuli. Kukaan ei huomannut sen läsnäoloa ennenkuin autoon oli hankittu kyljenmittaiset naarmut :ahem:
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Jos "talvi yllättää", niin pistää nuo vanhat renkaat alle ja viedä vaihdettavaksi uusiin sitten jossain välissä.
 

öö ruz

Speed for ever
Liittynyt
28.12.2002
Viestit
4296
Tiistaina olis autohuolto, pitäisiköhän heittää samalla kitkat alle?
 

Vesku

Maatalousneuvos
Liittynyt
14.6.2003
Viestit
5795
Yksi pirssi rengastettu tänään nastarenkailla, onpahan lähtövalmiina, jos joku aamu on lunta!:ahem: Ja ajelkoot vaimo töihin farmarilla, niin kauan kuin on "kesäkeli"! Eipähän tarvitse minun lähteä klo 6 joku aamu renkaan vaihtoon!:p
 
Ylös