Selviytyjät / Amazing Race

PuoliPöhkö

Well-known member
Liittynyt
3.1.2008
Viestit
31216
Sijainti
suom. "sijainti" toim.huom.
PuoliPöhköltäkin ihmeellisen niuhottavaa tekstiä toikin aiheesta pysymisestä (joka on tosi normaalia vapaalla) ja tageista.
:thumbup:
Täysin asiallinen ja aiheellinen huomautus. Tosin tageista en kaiketi ole maininnut sanaakaan, niillä kun ei ole mitään vaikutusta elämääni
Näistä seikoista vastuulinen moderaattori voisikin paiskata mut nyt heti aluksi noin 3 kuukauden cooleriin, jonka jälkeen kirjoitusoikeus palautetaan tunnustellen asteittain (oletkos nyt kunnolla, ryöjä!), alkaen jostain yleisen lätkäkeskustelun nollatoikista.

Nyt, HOP MODE! Toimeksi!
 
Viimeksi muokattu:

Formulanomi

Seksikäs rumä kääpiö
Liittynyt
22.10.1999
Viestit
41380
Sijainti
Toisaalla
Itte huomasin puolituntia ennen...tuli ns. puun takaa.

Russel on aikamoinen tyyppi...sellainen pahis, jonka pelin toivoisi menevän reisille mahdollisimman pian tai sitten pysyvän pitkään tuomassa väriä sarjaan.
Russeli on varmaan härskein tyyppi selviytyjissä Fairplay-Jonin jälkeen. Marisan jälkeen uhrina Betsy, jonka olisin toivonut jatkavan. Ihan vain siksi, että olisi ollut sopivaa vastus Russelille. Lopussa annettiin vihjeitä, että Russelia "vastaan hyökättäisiin"...

Typerä tämä em. leirissä käynnyt naikkonen...
 

ettelbruck

Well-known member
Liittynyt
30.7.2000
Viestit
11219
Sijainti
Vantaa/Riihimäki/Ettelbruck
Tuli just katsottua tallennuksesta viime lauantaina esitetty Amazing Racen 15. kauden finaalijakso.
Poikkeuksellisen vähän oli sellaista veristä riitaa tällä kisaporukalla. Pientä tönimistä ja kikkailua mutta vaikuttivat sopivan skismansa.
Hyvin irtosi suomenkielistä saunalaulua Tallinnan Saunabussissa Montanan herralta, vaikka sukujuuret lienevätkin jo varsin kaukaisia.
 

Renngeist

Soldiers of Antisthenes
Liittynyt
24.4.2009
Viestit
18077
Sijainti
Syylien välissä
Selviytyjät Suomi tulossa

... valitettavasti ei selviydytä Suomessa, vaan jossain ulkomailla.
Oli pakko tarttua:
Ilmoittaudu mukaan Selviytyjät Suomi -ohjelmaan

Maailmalla manian synnyttänyt tv-ilmiö Selviytyjät on vihdoin Suomessa. Ilmoittaudu nyt mukaan ja lähde rohkeasti elämäsi seikkailuun!

Survivor – Selviytyjät vie katsojat mennessään. Seikkailusarja on rikkonut useita katsojaennätyksiä ympäri maailmaa, ja sitä tituleerataan kaikkien aikojen mukaansatempaavimmaksi tv-showksi. Kymmenet miljoonat katsojat ovat seuranneet ohjelman käänteitä, ja siitä on tehty versioita viidessäkymmenessä maassa.

Selviytyjät-ohjelmassa kuusitoista uhkarohkeaa kilpailijaa viedään autiolle saarelle, jossa heidän tulee selviytyä hengissä äärimmäisen rankoissa olosuhteissa. Liskot, myrkkykäärmeet, hait ja vaativa sää eivät ole kisailijoiden ainoita uhkia. Joka jakson lopussa kokoontuu heimoneuvosto valitsemaan sen seikkailijan, joka joutuu pelistä pois.

Lukuisia palkintoja kerännyt suosittu tosi-tv-sarja on vihdoin myös Suomessa. Nyt on Sinun mahdollisuutesi ilmoittautua mukaan Selviytyjät Suomi -sarjaan ja kokea valtavia elämyksiä. Huikean seikkailun palkintona on Suomen ensimmäinen Selviytyjä-titteli sekä 50 000 euron superpotti. Ohjelma kuvataan ulkomailla touko-heinäkuun välisenä aikana.
Hienoa kun tuo formaattihan on jo Suomessa kertaalleen kokeiltu. Ei-niin-hyvällä menestyksellä.
 

ettelbruck

Well-known member
Liittynyt
30.7.2000
Viestit
11219
Sijainti
Vantaa/Riihimäki/Ettelbruck
Väärin. Kolme.
Perustetaan viestijoukkue. Neljä.

Muuten vaikuttaa riitaisemmalta ja kieroilevammalta kuin edelliskauden poppoo. Ja mukana myös kunnon jauhopäitä, joille mikä tahansa vieras kieli on ihan tunnistamaton tai edes kisaan valmistauduttaessa ei ole funtsittu että pitänee joskus ajaa autoa manuaalilootalla.
 

jaska

Ett silleen!!!!!!1 -mies
Liittynyt
29.12.1998
Viestit
32215
Sijainti
kyrkslätt
Uskomatonta sähellystä on kyllä tän kauden ihmeellisessä kisassa.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Amazing Race: Jet ja Cord teki tupla-bogeyn, kun ensin jäi kuukuspähkinä ja sitten puteli. Eivät tippuneet, vaikka jäivät viimeiseksi. Olisi vain ollut paikka päästä lesdoista eroon.:wall:

Selvityjät: Vaikuttaa hyvältä kattaukselta tämä sankarit vs kalsarit kausi. Tosin monen metkut tunnetaan jo aiemmilta kausilta, joten esim. aiemmin voittaneet lentää takuuvarmasti pois kuten myös Russell.
 

Makkonen

Guest
Rupert on onneksi mukana.
Sen kengänpöllimisjuttua aikoinaan ei sitten koskaan sen enämpää näytetty kuinka muut siihen reagoi..
 

Hartsa76

Well-known member
Liittynyt
23.2.2012
Viestit
7206
Toivoin Rupertin olevan mukana Selviytyjissä tällä kaudella, koska hän on edelleen ykkössuosikkini kaikilta niiltä kausilta jotka olen katsonut, joita riittää, sillä olen katsonut kaikki kaudet jotka Suomessa on näytetty eli ainoastaan ensimmäinen kausi on jäänyt katsomatta, koska sitä ei näytetty Suomessa.

Ethanilla on käytössään sellainen ase, että käyttäessään sitä hän on vahva ehdokas voittajaksi, vaikka onkin jo voittanut yhden kerran, koska syövästä kertomalla hän saa takuuvarmasti sympatiaääniä itselleen, mutta luulen kuitenkin, että hän ei halua voittaa käyttämällä syöpää hyväkseen.

Ensimmäisen kauden voittaja Richard tullee taas kerran nakuilemaan, mutta toivottavasti tällä kerralla ei käy kuten All Stars kaudella, jolloin Richard sai nakuilemisellaan yhden heimonsa naisista suivaantumaan niin pahasti, että tämä lähti kilpailusta syyttäen Richardia seksuaalisesta ahdistelusta.

Mielenkiintoista on nähdä se miten juonittelu onnistuu pahisten heimossa, kun kaikkien siihen heimoon kuuluvien taktiikka perustuu nimenomaan juonitteluun ja siksi juonittelu voi olla hankalaa.

Minun suosikkini heimoista on kuitenkin ehdottomasti sankareiden heimo, koska siinä heimossa on ykkössuosikkini Rupert ja sen lisäksi en pidä kilpailijoista joiden taktiikka perustuu epärehelliseen kieroiluun ja selkäänpuukottamiseen.
 
Ylös