Ferrari F60

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

|EdU|

Scuderia Ferrari
Liittynyt
23.12.2008
Viestit
1927
Sijainti
Järvenpää
Ei perhana, että on hassun näköinen, mutta eiköhän se silmä vuoden aikana totu noihin :D

Toivotaan, että tuolla lumiauralla Kimi ottaa toisen maailmanmestaruutensa :)
 

formulastara

Well-known member
Liittynyt
30.3.1999
Viestit
5691
Sijainti
hki finland
Katosi viimeisetkin halut liikkua foorumilla ja uskottavuuden rippeet ylläpidosta kun poistivat tekemäni Lewis Hamilton maailmanmestari 2008 -onnitteluketjun. Kuvastaa ylläpitoa käsittämätön heikosta johtamisen taidosta kun annetaan omien henkilökohtaisten asenteiden vaikuttaa foorumin ylläpidoon. On häpeä että portaalin nimi on "F1-forum", "Kimi-forum" olisi oikeampi.
Hehe, ja minä itsehän olen ollut vain aina kiltti kuin pulmunen. Valitettavasti kuulostat ihan jonkun nettifirman asiakkaalta, jonka omat laitteet on paskoja ja sitten syytetään muita kun mikään ei toimi.
 

Misa1

Flying finns
Liittynyt
7.4.1999
Viestit
8256
Sijainti
Helsinki
Tuossa kuvassa mun mielestä on rumaa toi etusiiven ja nokan väliin jäävä tyhjä tila. Alaspäin kaartuva nokka (muurahaiskarhu) vois istua tuohon.:ahem:
Jep, matalalle menevä nokka McLarenin, Williamsin ja RB/TR tyyliin voisi olla huomattavan edustava korjaus tuohon kohtaan.

Veikkaan, että McLarenilla sinne matalalle tuolla keulapiikillä mennään ja se tulee valitettavasti näyttämään huomattavasti paremmalta kokonaisuutena jo pelkästään sen ansiosta mitä tämä Ferrari.

Williamsin luulen menevän myös samaan suuntaan. Itseasiassa luulen Williamsin keularatkaisun olevan aikalailla tämän mukainen:



Jos mun mielipidettä kysytään, niin tuo keula siipineen on huomattavasti Ferrarin nokkaa hienompi.
 

formulastara

Well-known member
Liittynyt
30.3.1999
Viestit
5691
Sijainti
hki finland
Joo tuo keula voisi mennä hieman alemmaksi. Tosin joissain toisissa kulmissa, kuten suoraan sivusta, näyttää huomattavasti paremmalta. On näissä varmaan kaikissa aika paljon tottumista, kun siellä, missä aina ennen on jotain ollut, onkin pelkkää tyhjää. :dunno:
 

panche

nollajaakko
Liittynyt
28.1.2007
Viestit
252
Saisivat noi kypäräkamerat tulla pakollisiksi joka kuljettajalle :ahem:
 

mjk

...
Liittynyt
6.10.2007
Viestit
2675
Joo ja sit vielä pitäis netistä saada seurata ihan mitä kameraa vaan kisan aikana. :ahem:
Paras vaihtoehto ois seurata toiselta puolen ruutua perus kisalähetystä ja toiselta valitsemaansa incaria vaikka koko kisan.
 

Leo

User
Liittynyt
14.1.2008
Viestit
530
Sijainti
Location
Paras vaihtoehto ois seurata toiselta puolen ruutua perus kisalähetystä ja toiselta valitsemaansa incaria vaikka koko kisan.
Vielä parempi kun tuo kaikki onboard-data olisi avoinna kaikille kisan jälkeen.

Onhan Ferrari kaunis, mutta kyllä ärsyttää leveä etusiipi, joka vaappuukin aina välillä. Näyttää hökötykseltä. Miksi muuten tuon takasiiven on oltava sivuilta noin leveä, kenties mainokset näkyvät paremmin?
 

Deep Throat

Well-known member
Liittynyt
30.6.2007
Viestit
784
Sijainti
Turku
Ei se niin kaunis ole kuin edellisvuoden auto, mutta ennen lopullista tuomiota haluan nähdä muidenkin kyhäelmät.

Minusta itse asiassa ruminta tuossa suoraan ylhäältä päin otetussa kuvassa on eturenkaat. F1-autot olisivat mielestäni hienompia, jos eturenkaitten/akselin väli olisi samanlainen kuin takana tai pienempi.
Radalla tuo näyttää aika heiveröisen ja kevyen näköiseltä, tosin härpäkkeiden poiston jälkeen ymmärrettävää.

Tuo nokan pituus on minusta aika ihan hieno itseasiassa, tosin vähän ohuempi olisi ehkä ollut hienompi. Plussaa hienosta ja suiposta kärjestä, näyttää varsinkin sivuprofiilissa hyvältä.

Pääasia on, että on nopea.

Miltäköhän tuo näyttäisi, jos olisi 2 m leveä takasiipi ;)
Ainakin Le mans autoissa se näyttää hyvälle.

Sitten vaan seuraavaa potilasta odottamaan...
 
Liittynyt
15.1.2008
Viestit
1480
Toi auto olis ihan pirun nätti, jos siivet ei olis noin hirveet. Tietysti lyhyempi nokkakin olis ehkä nätimpi, mutta runko näyttää kyllä hyvältä, vaikka ite härpäkkeistä pidinkin. Niin ja renkaat on nätit, kun ovat Silestonet.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös