Tyhmiä kysymyksiä aiheesta kuin aiheesta

  • Viestiketjun aloittaja AJ
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Hei,

Tilauksenne numerolla 107107 on nyt käsitelty. Seuraavat tilaamanne
tuotteet ovat toimituksessa. Mikäli huomaatte virheitä lähetysluettelossa,
ilmoittakaa meille välittömästi. Mikäli teille tulee kysyttävää, ottakaa
yhteys Verkkokauppa.comiin. Ohessa seuraa lähetysluettelo.

Tilauksenne on maksettu, tilillänne on jäljellä 0.00e
Mistä ne tietää Verkkokaupassa mun tilin saldon?!?!?!
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
En tällä kertaa. Tilasin joitain rupeleita, pieniä eläimiä ja ohjaajan.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Heh heh. Muurahaiset eivät sisälly pakkaukseen...
Voi samperi. :frown: Noh, laitan sinne banaanikärpäsiä. Ei muuten toimi enää kovin hyvin se sun ansas. Oisko tapahtunut evolutiivista oppimista, tai sitte nää nykyset on vaan kertaluokkaa fiksumpaa ja koulutetumpaa sakkia. Yritän viritellä mustaherukoista jotain, kun niistä tuntuvat pitävän.

Tyhmä kysymys: Onkohan forumin automaattisen poislokkautumisen aikaa lyhennetty, kun tuntuu että pitää jatkuvasti uudelleenkirjautua.
 

Jjusban

Newbie
Liittynyt
2.11.2000
Viestit
13447
Sijainti
(
Minkä ihmeen takia aika-ajoissa ei enää ajeta kilpaa? Luulisi, että sillä on jotain väliä onko seitsemäs, vai kymmenes? Tulee ikävä niitä aikoja, kun 57 minuuttia katseltiin Minardeja, kuunnellen Mustakarin ja Kyllösen liirum laarumia ja sitten oli kaksi minuuttia sellaista toimintaa, että oksat pois. Kaikki autot yhdessä jonossa radalla keskisormet pystyssä ja Häkkinen nopein.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Onnistuuko muilta fin version openofficesta lataaminen lain? Oon tässä kotvan kokeillut, eikä tunnu onnistuvan.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Meinasinkin jo kysyä, että minkä helvetin takia sä asennat open officen, mutta toi selvitti: kostoks :frank: Ihan oikein sille juopporetkulle!
Noku se ei halua maksaa yhtään mistään. Oon pikku hiljaa lanseerannu sellasen periaatteen, että en warekamaa muille acentele. Aika paljon vähemmällä asentelemisella pääsee.
 

Örfil

Guest
Moon samaa mieltä nimimerkki Jjusbanin kans.
Olen samaa mieltä markoj:n kanssa joka on samaa mieltä Jjusbanin kanssa.
Formuloihin pitäisi saada uusia sääntöjä.

Voisko joku postata sen oliko se nyt Kyrtsi kun keksi koko homman ihan uusiksi. Se oli maanmainio sääntöpaketti :ahem:
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Voisko joku postata sen oliko se nyt Kyrtsi kun keksi koko homman ihan uusiksi. Se oli maanmainio sääntöpaketti :ahem:
Kuulemma vois.
K.Yrjölä 30.8.2000 sanoi:
Mielestäni F1:siin olisi pikkuhiljaa aika tehdä jonkinlaisia sääntö- ym. muutoksia. Meneillään olevan kauden kisojen kaltaisia tapahtumia on nähty jo riittämiin ja lajia seuraavat alkavat vähitellen kyllästyä. Aina samat kuviot. Vapaata harjoitukset, aika-ajo, lämmittelyajo ja itse kisa. Joka kisan alussa jonkinlainen startti ja sitten ajetaan rataa ympäri henkensä kaupalla, kunnes lopulta kisa päätetään joko maaliin tai sitten keskeytetään jossain vaiheessa! Onpa todella mielenkiintoista! Ei ihme että eri tallien sponsorit (mm. Finlandia-vodka) ovat aikeissa vetäytyä koko lajin parista - eihän tuollaista jaksa vuodesta toiseen seurata Kanervan Pasikaan, ja hänellä sentään oli verrattain hyvä toleranssi tämänkaltaisissa asioissa.

Ei tästä selvitä millään takasiiven vaihtamisella tai renkaan urien syventämisellä. Muutoksia on saatava aikaan ja mitä nopeammin, sen parempi.

Eri GP:t ovat tätä nykyä liikaa toistensa kaltaisia. Televisiokatsojalle on itseasiassa aivan sama millä radalla kisa ajetaan, jos ei olla Monacossa. Kaikki radat ovat ihan samannäköisiä. Kun autotkin kisasta toiseen ovat samannäköisiä, voidaan kysyä onko edes järkeä ajaa useampaa kuin yhtä osakilpailua. Ei kuitenkaan kysytä sitä, vaan mennään etiäpäin.

Kaikki nykyiset radat - Monacoa lukuunottamatta - voisi vaihtaa. Kilparatoja riittää maailmassa kyllä, joten minkäänlaista paniikkia tuskin pääsisi syntymään. Lisäksi voitaisiin rakentaa mielikuvitusratoja. Siperian tundralle mahtuisi ainakin tiu ratoja. Muuan rata voisi olla lähes pelkkää pitkää suoraa, kunnes yhtäkkiä tulisi kymmenen kilometrin pituinen tunneli, jossa ei olisi lainkaan valaistusta ja rata kulkisi kallion sisällä arvaamattomasti. Toisella radalla tulisi olla vaihe, jossa rata keskeytyisi vesialueen tullessa eteen ja alue ylitettäisiin lossilla! Siinä on todellista taistelun makua, kun kuskit yrittäisivät ehtiä lossiin, muutoin tulisi tietenkin pitkä odotus ennenkuin se palaisi noutamaan uutta retkuetta. Eräs rata voisi kulkea eri tasoissa. Formula-auton kehitysvauhti kasvaisi hurjasti, kun pitäisi rakentaa auto, joka kulkee huippunopeudella neljän kilometrin pituisen ylämäen!

Joissakin kisoissa käytettäisiin ns. ''TALO PALAA''-efektiä; kesken kisaa ilmoitettaisiin tietynvärisin lipuin ja äänimerkein, että kuskien pitää pysähtyä ja VAIHTAA lähimpään autoon! Lisäksi YKSI auto salaa vietäisiin kätköön, joten hitain kuski ei voisi jatkaa enää. Siinä punnittaisiin ajajan taidot, kun hän äkkiarvaamatta joutuisi itselleen täysin vieraaseen autoon! Tallipisteet jaettaisiin autojen mukaan, kuskien pisteet kuskien mukaan.

Kisojen välillä kuljettajille ei annettaisi hetkenkään rauhaa, vaan heitä härnättäisiin. Yölliset puhelinsoitot, vaatteiden katoaminen tullissa, epäselvyydet pankkiasioissa - ne olisivat tässä kovassa pelissä vain jäävuoren huippu. Ruokaa odotellessa kuski ei koskaan tietäisi mitä on tulossa, luultavasti anjovista vaikka tilaus oli katkarapukasari. Kisapaikat pidettäisiin salassa ja tallit joutuisivat todella tekemään kaikkensa saadakseen tietää, missä seuraava kisa on. Aina olisi myös niitä, jotka saisivat väärää tietoa ja olisivat täysin väärässä paikassa! Frentzeniä voisi mätkäistä turpaan ihan huvin vuoksi.

KONSTAILU olisi merkittävä piirre. Sheikki Ali Hassan toisi oman tallinsa kisoihin ilman lupaa. Tallin kuskit ovat suomuisia syvyyksien asukkeja!

Myös F1:siin tulisi ottaa mukaan kartanlukija, joka lukisi kuskille nuotteja vieraalla kielellä, laulaisi kammottavia renkutuksia ja tekisi ylipäätään kaikkensa kuskin keskittymiskyvyn häiritsemiseksi. Kuskeja peloteltaisiin ja heidän perheilleen läheteltäisiin todentuntuisia uhkauskirjeitä! Alex Wurzin saapuessa kantaravintolaansa aterioimaan se olisi suljettu eikä avautuisi sitten millään. Kisoja seuraisi arvovaltainen joukko ihmisiä, joiden ainoa kiinnostus on valkoinen orjakauppa ja Sestosta toissailtana varastetut lahjapaperirullat.

Hiekkaesteitä olisi vähän siellä sun täällä, kannattaa mennä katsomaan.

F1-autoissa olisi mieletön määrä erilaisia mittareita ja tutkia. Niiden määrä ylittäisi tavallisen ihmisen käsityskyvyn; aivan kuin Antti Kalliomäki muinoin ylitti riman seiväshypyssä. Erääseen kisaan valmistauduttaessa Jenson Buttonin auton ohjaamosta löytyisi paskaa! Ihmispaskaa! Viestijuoksijat poukkoilisivat radalla lisäten autenttisuutta. Letka keskeyttäisi aika-ajon useampaan kertaan ja se tuottaisi kaikille mielihyvää.

Kisojen turvallisuupäällikkö tuoksuisi hieman lampaalta. Hänen taustaansa selvitettäessä kävisi ilmi, että hän on kuin onkin lammas! Hänen vanhempansa - Roy Orbison ja eräs toinen - löysivät hänet poikasena köyhän talon pihalta. Oitis he keritsivät hänet ja äiti, joka työskenteli Wulffilla, sai erään yritysvierailun yhteydessä LoRealilta tukun karvanpoistoaineputeleita. Niillä poika pidettiin siistinä vuosikaudet!

Tunnelma olisi kaoottinen, kukaan ei oikein tietäisi missä mennään.

Kanadassa pidettävän osakilpailun vetonaula olisi kuskien pukeutuminen eri eläimiksi ja sarjakuvasankareiksi. Mikki Hiiri tekee varikkopysähdyksen, jolloin Asterix ohittaa hänet! Urja on kolmantena, mutta joutuu vielä käymään varikolla, jolloin Rasmus Nalle pääseen kärkeen - mutta vain hetkeksi!

Myös televisiolähetyksiin tulisi muutoksia. Ensinnäkin jokaisella tv-yhtiöllä pitäisi olla oma selostaja JOKAISTA kuskia kohden! Näin taattaisiin tasavertaisuus! Eikä tässä vielä kaikki. Selostajat asetettaisiin koppeihin, jotka sijaitsisivat kilometritolkulla radasta poispäin. He seuraisivat kisaa monitoreista, joiden lähetys katkeaisi ties mistä syystä ja yhtäkkiä he joutuisivat seuraamaan PASSELI-myynti-reskontra-ohjelman hyötyjä ja haittoja Ostoskanavalta. Siinä punnittaisiin vastaavasti selostajan ammattitaito. Heikoimmat yksilöt joutuisivat hoitoon tai kärsisivät joka tapauksessa taloudellisia menetyksiä tilattuaan 17 aromipesää! Nanna-Johanna Pulkka olisi hetken aikaa varikkosuoran kuumin nimi!

Pahviset ihmishahmot radan reunamilla kärsisivät sateesta, mutta aurinkoisen päivän sattuessa toisivat ne lisähupia meille kaikille. Myös Sinulle, Toni.

Katmandu-haikaran sukupuolinen aktiivisuus ei enää kiinnostaisi ketään, olisi uusien mahdollisuuksien aika. Naapurustossa lepäisi ihana rauha ja seesteisyys, milloin kumpaankin suuntaan. Metallilevyin aseistautunut kammottava robotti hilluisi asumalähiössä siellä kuitenkaan aikaansaamatta mitään sen kummempaa. Raitiovaunukiskot on ihan vitun vaarallisia, jos polkupyörän rengas jää siihen fuckin' hahloon.

Kaikkein ylimpänä toimitsijana olisi ... no kukas se nyt olisikaan? Arvatkaas kuka se olisi? Arvatkaapa! Patalaiskat pensasintiaanit varastivat helikopterin ja yrittivät paeta sillä, mutta hitto kun eihän ne osannu lentää sillä vaan helikopteri lensi surman suukkoon. Herra K. Jännes esiintyy kisa-alueella nälkäpalkalla ja kiillottaa kenkänsä leivänmurenilla. Muuhun hänellä ei ole varaa, tuskin on tähänkään. Paasikiven patsas sijaitsee todellisuudessa Span radan bussipysäkkiä muistuttavan shikaanin lähellä olevassa kurussa. Porot ovat piirittäneet sen ja yrittävät nyhtää siltä tietoja. Tyhmät eläimet eivät tajua, että patsas on vain patsas eikä osaa puhua tai ajatella kovin monimutkaisia asioita. Lähiseudun poliisivoimat ovat koko ajan hälytysvalmiudessa suurkatastrofin varalta, James Bond pakkaa tavaroitaan eikä ole huomaavinaan että hänestä tehdään jälleen elokuvaa. Sukupuoleltaan epämääräinen henkilö on vain hetki sitten ilmaantunut hotellin aulaan. Hänen aikomuksistaan on vaikea sanoa mitään varmaa. mutta joitakin veikkauksia on. Hän on ilmeisesti erään eurooppalaisen suuryrityksen bulvaani ja hän on tullut tänne lomailemaan ja rentoutumaan. Se on kuitenkin turha luulo. Aivan hotellin välittömässä läheisyydessä on tämänkertaisen GP:n suorituspaikkana toimiva moottorirata ja autojen käynnistyessä on kenenkään turha luulla nukkuvansa. Meteli on korviahuumaava ja lehdet kiinnittyvät oksiin eräänlaisilla "nipukoilla" tai sellaisilla. Jo aiemmin mainittu mieskaksikko ei epäröi hetkeäkään kalliokielekkeen lähestyessä. Epäröinti olisikin turhaa, sillä tuolilta pääsee alas vain yhtä kautta: länsisiivestä!

Kahvilan sulkeuduttua mielen saattaa vallata epätoivo, mutta apu on yhtä lähellä kuin kaukaisin puhelin. Se sijaitsee Bouvet'n saarella! Se on asumaton tuliperäinen saari hurjan matkan etelään Afrikan eteläkärjestä päin. Sieltä löytyy apu, käy vaikka katsomassa, mutta älä tule mulle valittamaan jos retkesi menee pieleen puutteellisesta varustuksesta johtuen. Se on kuule ihan turhaa!
 

Örfil

Guest
Tässä ei ollut sitä ehdotusta että ajetaan kahta kaistaa?
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös