Salibandyn Maailmanmestari vuonna 2008: SUOMI!

Viestit
8678
Sijainti
Läntinen Suomi
Vuonna 2008, päivänmäärällä 14.12 tehtiin suomalaista urheiluhistoriaa. Salibandyn MM-finaalissa Suomen hankkima 4-0 johto haihtuu toisen ja kolmannen erän aikana 4-6 tappioasemaan. Mitä tekee Suomi? Ei, nyt ei käy kuten aina ennen. Suomi sen sijaan nousee kahdella maalilla tasatilanteeseen 6-6 ja vie ottelun jatkoajalle. Ja jatkoajallakaan ei käy kuten aina ennen on käynyt, vaan voittomaalin tehtailevat suomalaiset ja ottavat MAAILMANMESTARUUDEN numeroilla 7-6.

toalet
Hienoa että viimeinkin pystyivät svedut voittamaan.
Täytyy vain ihmetellä että miten voi tuollaisessa ottelussa tuhria 4-0 johdon.