YouTuben suosittelut.

ToXiCiTy

I am fabulous!
Liittynyt
20.4.2008
Viestit
16731
Sijainti
Järvenpää
Jos jenkkien ydinaseet ja niiden turvallisuus on tällä tasolla, niin missäköhän kondiksessa ryssien ohjukset on?

 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
En tiedä hoksasko muut mutta tuota bassoa soitti aika kaunis tyttö/nainen.
Suattaapa ollannii.

Omat kuulokkeeni ainakin olivat lähdössä maata kiertävälle radalle kun oli hieman jykevähkö soundi. Oli nupit kaakossa itsellä alussa. Volumenupit.
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Jarmo on ÄIJÄ!

Voice.fi sanoi:
Ruotsissa suosituksi sketsihahmoksi on noussut suomalainen Jarmo. Hahmo syntyi Partaj-viihdeohjelman tekemänä parodiana K-raudan mainokselle. Sketsihahmosta on tullut niin suosittu, että tänä syksynä Ruotsin tv:ssä aletaan esittää uutta Bastuklubben-ohjelmaa, jonka keulahahmona nähdään Johan Pettersonin esittäjä Jarmo.

Hahmo tekee rankkaa pilaa Suomesta ja suomalaisista, sillä suomalaiset kuvataan ryyppäävinä ja öykkäröivinä juntteina ja Suomi takapajuisena maana.

Näin kanava kertoo uutuusohjelmasta:

"Ohjelma kertoo traagisen heiveröisestä Ruotsista karusta suomalaisesta näkökulmasta. Renessanssimies Jarmo pystyy poraamaan, kiroilemaan, sekstaamaan ja paloittelemaan hirveä paljain käsin. Jarmo on yksinkertaisesti saatanan kova mies. Hänen suomalainen täydellisyytensä on peräisin hänen kovasta kasvatuksestaan; hänen äitinsä on myös hänen isoäitinsä. Bastuklubbenissa tavataan myös nuori Jarmo ja nähdään kuinka kasvatus loi hänestä täydellisen miehen.
http://www.voice.fi/viihde/ruotsin-tvssa-rajua-pilaa-suomalaisista-katso-video/2/64432

Bastuklubben -traileri (enkkutekstitys)

Ensinhän olin vetämässä hernettä syvälle keuhkoon. Vaan trailerin katsottuani haukoin henkeäni toisesta syystä. Jarmo on mun uusi sankari! Saavatpahan ruotsalaisnaisetkin kerrankin oikeata miestä jumalauta!

Voicen mukaan sarja alkaa Suomessa TV5:llä 3. syyskuuta.
 
Ylös