YouTuben suosittelut.

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Mietinpäskin että mikä noissa vanhan ATK-teknologian jutuissa niin naurattaa, mutta ei vanhat 1900-luvun alun filmitkään niinkään huvituta.

Liekö syy siinä, että on itse elänyt tuota aikaa, jolloin teknologian kehityskaaren konkretia on omassa muistissa ja elettynä. Tuttua asiaa.

Tahtoo takatukan!
Tuon videon aikaan ei tullut harrastettua nettiräiskintöjä ja jos pelasi jotain moninpelinä, niin sitten jaettiin näppis. Neljän tyypin voimin oli ahdasta hakata kaikenmaailman Minebombersia.
 

Timo Virtanen

Ihan tavallinen Virtanen
Liittynyt
15.8.2015
Viestit
2229
Sijainti
Anywhere in the world
YouTube jostakin syystä mulle alkoi ehottelemaan Abney Park- nimisen pumpun musiikkia. Sitä nyt tässä illan kuunnellut, mistä ne siellä YouTubella voivat tietää että täähän on oikeasti meikäläisen mieleen.
 

Örfil

Guest
Ei vittu, mikä meteli.
Tuo on muuten salolaisbändi Vaavi:n erään biisin sanoituksesta tuo lausahdus.

Olen joskus kuunnellut tinnistusvaivaani vastaavia "puron solinaa" -8 h videoita. Mieluummin kuuntelen jotain musiikkia.
 

Örfil

Guest
Olisi kannattanut hakea kutsunnoissa suoraan taistelusammakkomieheksi, kuten minä ja Pätkä, niin olisitte päässyt rajan takaisille sissikeikoille, Kekkosen adjutantiksi ja nauttimaan iltalomilla naisten ihailevista katseista.
Kakkosvaihtoehto mulla haussa oli kenraali, mutta eivät hyvää miestä pelkkiin paperihommiin halunneet heittää.
 
Ylös