AJ
Well-known member
No nyt ne on sitten laskeutuneet.Silkkaa parhautta : uunituoreet rieskat!
No nyt ne on sitten laskeutuneet.Silkkaa parhautta : uunituoreet rieskat!
ai ne olikin rieskoja.No nyt ne on sitten laskeutuneet.
Kuvasta päätellen sulla EI OLLUT punaista maitoa käytössä.:thumbfh:Punaista maitoa, vähän suolaa.
Samaa reseptiä täälläkin, mutta kokeileppa joskus maidon sijasta kirnupiimää. Tulee tosi mukava sävy makuun.Punaista maitoa, vähän suolaa. Ohra- sekä vehnäjauhoja. Silleen suhteessa että joka kolmas kipollinen on vehnäjauhoja.
Taikinahan jää aika tarttuvaksi kun siitä taputellaan sitten noita rieskoja silleen. Sitten haarukalla vähän noita reikiä tohon ja uunissa sitten 300C semmonen 6-8 minsaa, että on kivan väristä.
Ohrajauhoja käyttää siinä sitten kans ettei tartu pöytään ja peltiin. Ne pitää tietty lopuksi harjata pois pohjasta.![]()
Ai? Kuinka niin?Kuvasta päätellen sulla EI OLLUT punaista maitoa käytössä.:thumbfh:
Lättys ei ollu punasia lain.:frank:Ai? Kuinka niin?
Laitoin "Mylliksen perunat" uuniin. Mustapippuri jäi pois, mutta näillä mennään. Rosamunda on lajike.Otetaan perunoita kuorineen, mieluiten uudehkoja, leikataan lohkoiksi (pituussuuntaan mieluisasti). Isossa kulhossa sekoitetaan kera oliivioljyn, rosmariinin, valkosipulin ja mustapippurin. Levitetaan pellille leivinpaperin paalle. Uunissa reilu parisataa astetta ja 20-30 minsaa riippuen koosta.
Lopussa suolaa myllysta paalle. :thumbup:
Helvetillisen hyviä olivat ilman mustapippuriakin. :thumbup:Laitoin "Mylliksen perunat" uuniin. Mustapippuri jäi pois, mutta näillä mennään. Rosamunda on lajike.
Totta.. Toisaalta olis kyllä pitäny kevytmaitoa käyttää kun EIHÄN SITÄ NYT MIKÄÄN HEMMETIN KOMMARI OLE!!!Lättys ei ollu punasia lain.:frank:
Mä vahvasti epäilen että olet ns. kaappikommari.:ahem:Totta.. Toisaalta olis kyllä pitäny kevytmaitoa käyttää kun EIHÄN SITÄ NYT MIKÄÄN HEMMETIN KOMMARI OLE!!!
Kiva kuulla.Helvetillisen hyviä olivat ilman mustapippuriakin. :thumbup:
Nappasin juuri tuossa vielä yhden potun kylmiltään, seuraavalla kerralla vielä valkosipulia reilusti lisää. Sekoitusastia oli törkeän hyväntuoksuinen. Kastoin tuon viimeisen perunan siihen. :ahem: En osaa edes kuvitella makuelämystä tuoreen rosmariinin sävyttämänä.Kiva kuulla.:thumbup:
Itsekin tein samoja tanaan...
Suosittelen kokeilemaan tuon valkosipulin kanssa, itse valilla laitan jopa yli kokonaisen sipulin.Nappasin juuri tuossa vielä yhden potun kylmiltään, seuraavalla kerralla vielä valkosipulia reilusti lisää. Sekoitusastia oli törkeän hyväntuoksuinen. Kastoin tuon viimeisen perunan siihen. :ahem: En osaa edes kuvitella makuelämystä tuoreen rosmariinin sävyttämänä.