Broidi antoi synttalahjaksi lihamyllyn, kasikayttoisen. Ja toi aikoinaan toisen mukanaan, eli kahdella silloin tehtiin. Nyt yhdella.Tätä aioin jo silloin Mylliksen (ekan) makkarasession jälkeen kysyä.
Onko jokin 'makkarakone' tms., vaiko lihamyllylläkö pärjäätte ?
Kuorena luonnonsuoli vai jokin muu ? Mikä ?
Miten massa suoleen ? (Ei viisasteluja tähän, kiitos).
Mistä mahdolliset suolet ?
Jauhoin ekaks lihat sekaisin, mukana jalapenot ja valkosipulit. Sitten sekoitin kulhossa lisaa kynsia ja mausteita mossoon, vaihdoin koneeseen sellaisen tuutin, jolla toisen kerran jauhettu kama meni suoraan tuutin paalle rullattuun possunsuoleen (broidi hommas lihamestarilta, pitais saada laskitiskilta kun pyytaa).
Kokeiltiin myos lampaansuolta, mutta on ohutta ja menee helposti rikki ja hankala kasitella. Suosittelen possua, ruokaillessa ihan ok.
Kertokaa jos kokeilette, itse suosittelen erittain lampimasti. :thumbup::thumbup::thumbup: