Kokkausotsikko

Jjusban

Newbie
Liittynyt
2.11.2000
Viestit
13447
Sijainti
(
XANU tai jonkinlainen kemiallinen imuri. Näin on.
Jaa. No, enpä uskonut, että se olisi jotain noinkin yksinkertaista ja päivän selvää. Taidanpa kertoa tämän tiedon myös kavereilleni. Ovat varmasti vaikuttuneita. Ehkä esitän sen vielä omana havaintonani, niin saan kaiken gloorian.
 

Juskanen

Naisilleninen
Liittynyt
3.8.2003
Viestit
6598
Sijainti
lähiö
Minun piti tehdä joku kiva kylmäsavuporo rullailujuttu. Mutta en perhana vie löytäny enää sitä reseptiä internetsin kätköistä. Niinpä jouduin laittamaan elämäni ensimmäisen voileipäkakun. Suappa nähä :rolleyes:
 

Jjusban

Newbie
Liittynyt
2.11.2000
Viestit
13447
Sijainti
(
Päätin kokeilla ensimmäistä kertaa imelletyn mallista perunalaatikkoa.
Eipä tullut tarpeeksi imelää. Ulkonäkö, väri- ja tuoksuaspektit ovat kunnossa, mutta maku on lievästi enemmän perunamuusiin, kuin makeaan laatikkoon päin. Syömäkelvotonta se toki ei ole.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Itseltä onnistui hyvin joulupöytään kylmäsavulohisörsseli. Eli lohta, creme fraichea, Philadelphiaa, sitruunaa, tilliä ja mustapippuria. Ihan itse 'keksin'.

Puolisko teki hyvät uunijuurekset ja valkosuklaa-karpaalohyydykettä.:eek::ahem:
 

PuoliPöhkö

Well-known member
Liittynyt
3.1.2008
Viestit
31216
Sijainti
suom. "sijainti" toim.huom.
NYT on jouluruoat syöty tälle vuodelle. Kyllästymispiste on saavutettu. Laatikko-kinkkukonsentraatio on maksimissa.
Huomenna poronkäristys.

Skinkkaa jaksoin syödä yhteensä ehkä 300...400 grammaa.
Poikahan oli 8.5 kiloinen.
Onneksi appiukko ja poikansa tykkäävät kinkusta isolti, ei mene paljoa hukille.
 

Jjusban

Newbie
Liittynyt
2.11.2000
Viestit
13447
Sijainti
(
Lihapullia. Onnistui paremmin kuin kenties koskaan. Siis maku oli maukas.
 

Jjusban

Newbie
Liittynyt
2.11.2000
Viestit
13447
Sijainti
(
On oikein persilijalla koristettu :ahem:. Millanes kastike maustaa maikoisan näköisen aterian?
Kiireellä tehty kerma-vesi-liemikuutio seos, ei sen kummempaa. Niin ja sipulia.

Soosien tekemisen opettelu pitäisi ottaa asiakseen.
Se on taitolaji, joka ei multa oikein taivu. Erinomainen kastike kuitenkin kruunaa lihan kuin lihan.
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Kiireellä tehty kerma-vesi-liemikuutio seos, ei sen kummempaa. Niin ja sipulia.

Soosien tekemisen opettelu pitäisi ottaa asiakseen.
Se on taitolaji, joka ei multa oikein taivu. Erinomainen kastike kuitenkin kruunaa lihan kuin lihan.
Näin on. Maukas ja onnistunut kastike pelastaa monta huononpaakin sähellystä, saati sitten onnistuneen kokonaisuuden :ahem:
 

WebSlave

Trackman
Liittynyt
9.2.2005
Viestit
29660
Mistähän tämäkin sana pätkähti päähän? Nakkihernekeitto.

Miten on: onko syöty, syödäänkö, yleisestikin? Vai onko tällaista ruokalajia olemassakaan?
 

Jjusban

Newbie
Liittynyt
2.11.2000
Viestit
13447
Sijainti
(
Intialaiskyhäelmä kanasta oli päivällinen. Curry, tai korma, tai sinne päin.
 

Juskanen

Naisilleninen
Liittynyt
3.8.2003
Viestit
6598
Sijainti
lähiö
Onpas hyvännäköistä kanaa Jusbanilla. Itse otin naudafilettä sulamaan huomista varten.
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Kertokaapas, forumin kulinaarit, muutama vinkki maksan valmistamisesta syötäväksi. Sain eräältä tutulta metsämieheltä hirvenvasan maksan. Pitäisi siitä laatia jotakin syötävää... Vaan kun ei ole kokemusta. Maksasta.

Ajutor!
 

AJ

Well-known member
Liittynyt
19.7.2000
Viestit
69605
Sijainti
Toinen Maailma
Kertokaapas, forumin kulinaarit, muutama vinkki maksan valmistamisesta syötäväksi. Sain eräältä tutulta metsämieheltä hirvenvasan maksan. Pitäisi siitä laatia jotakin syötävää... Vaan kun ei ole kokemusta. Maksasta.

Ajutor!
Niin MITÄ sä sanoit, mun pitää tehdä?
 
Ylös