Kokkausotsikko

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Käytin kaiken kulinaristisen osaamiseni, ja laitoin makkaraa (hih hih) "kiuaspussiin". Kunnon lenkkiä, tietty. Tein siihen hienon vaon (kyntömies ei vakoaan valitse, höh höh höö), johon pilkoin täytteeksi sipulia, vihreetä paprikaa, tomaattia ja sitten "heitin juustot" (tirsk) siihen päälle. Ja vähän mustapippuria.
Sitten käärin siihen ympärille yli jääneet sipulit ja paprikat.
Kohta menen saunaan, ja poltan sen kyrsän (heh heh, yhen kirjaimen heitto siihen sanaan. Eli kärsään, ÄÄH HÄH HÄH) siellä kiukaalla. Sitten palaan kotiin, poltan sormeni siinä foliossa, hermoni sitä juustoa (sitä "juustoa", hihi) foliosta irrottaessa ja sitten herkuttelen päältä palaneella, sisältä kylmällä makkaralla.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Näpersin jauhelihakeiton. Ja nyt poltan suuni kun nälissäni hotkin sitä liian kuumana. Mä oon AINA tämmönen idiootti keittojen kanssa. Voi sentään.
 

lfb

Flavio
Liittynyt
8.2.2004
Viestit
9965
Sijainti
Helsinki
Tein tonnikalakastiketta pastan kera. Taisi tulla paras tonnikalasoosi toistaiseksi, kannatti lisätä vähän aiempaa enemmän tomaattipyrettä.
 

Zervuska Haidis

Well-known member
Liittynyt
8.1.2007
Viestit
12609
Sijainti
Sivulla viisi
Onhan se ihan tuttu talvinen perinne että pissaamalla yrittää kirjoittaa oman nimensä lumihankeen, mutta sen sijaan nimen kirjoittaminen peniksen muotoiseen pipariin mällillä on ihan uutta. Jännää, pitäisi varmaan käydä Tampereella useammin perehtymässä perinteisiin.
 

Jjusban

Newbie
Liittynyt
2.11.2000
Viestit
13447
Sijainti
(
Heh. Zervuskalla on porsaan muotoinen penis, jossa lukee FörQm.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Huomiselle varattu kanapaistia ja wokkivihanneksia (ilman parsaa tällä kertaa).

Saapa nähdä..
 
Ylös