Jäsenen cesar uusimmat tuotokset

 1. MM-rallikausi 2024

  Tuo on kyllä sinänsä erikoinen pajatso pyörittää kolmea konkarikuskia kolmannessa autossa. Ihme, että kaikki ovat tuohon suostuneet. Toki parempi kuin ei mitään, mutta vaikeaahan tuommoisessa on kunnon ajotuntumaa pitää yllä.
 2. MM-rallikausi 2024

  Samaa mieltä. Onhan se aika tylsä ja harmaa valinta, mutta jos ajatuksena on kerätä tasaisen tappavasti pisteitä, niin melko safebet. Tänak ja Neuville kuitenkin päästetään irti ja saavat ajaa niin kovaa kuin haluavat ja tod.näk. välillä tulee myttyjäkin ja nollakisoja.
 3. MM-rallikausi 2024

  Miltäs tuo Rally2 näyttää ensi vuodelle? Yaris: Pajari Loubet Skodan tehdas: Greensmith? Oliver? Citroen: Rossel Gryazin Hyundai: Suninen? Ford: ?
 4. MM-rallikausi 2024

  Sinänsä, jos miettii, niin Mikkelsen voisi olla ihan hyvä vaihtoehto Sordon korvaajaksi "ajamaan maaliin ok-vauhtia". Sinänsä valinta tuskin hirveen mettään menee ellei odota podiumeita joka kisasta.
 5. MM-rallikausi 2024

  Hieman erikoiselta tuntuisi tuo Lindholmin hyppääminen Fordille, jos nyt selkeästi loppukaudesta Hyundai käytti hänen palveluksiaan mm. erikseen raijaamalla Japaniin saakka kyydittämään VIP-vieraita Rally1-autolla. Jos näin se kuvio siis edes meni...
 6. Suurajojen erikoiskokeet

  29:53, taitaa olla itseasiassa Hassin maali.
 7. MM-rallikausi 2025

  Sinänsä hyvä muistaa, että Rovis taisi pitää nuoruudessa sapattia rallista vuoden pari, kunnes kiinnostus taas palasi. Toki nyt puhutaan eri asiasta, mutta sinänsä miksei välttämättä voisi käydä nytkin noin. Toisaalta olisiko ollut parempi pitää sitten täysi vuoden tauko rallista, eikä...
 8. (Typerien) kysymysten topic

  Sitä tyhjää katsetta mikä paistaa potaatin silmissä, kun nuo haaveet kaatuu, niin ei voi oikein kuvailla, se pitää nähdä. "Taas meni" tulee viestinä puhelimeen, kun itse katsoo +sadatta autoo jonopyörää ja miettii pitäiskö hypätä seuraavan auton alle.
 9. Kalle Rovanperä - Pojasta polvi paranee jne

  Älä vähättele potaattien eturunkutusta. :ROFLMAO: Joskus istuttu risteyksessä x vartin verran ja stressattu, että lähetäänkö vasemmalle yleisörysään vai oikealle kohti visiota.
 10. FIA rakentaa rallia.

  Tuo lauantai näyttää itseasiassa erinomaiselta.
 11. Kalle Rovanperä - Pojasta polvi paranee jne

  Timo Salonen, ketään ei kiinnosta. Varmaan pätkät olivat ylämäkeen tullessa ja mennessä myös tuolloin.
 12. MM-rallikausi 2024

  Erittäin hyvin sanottu! Se olisi hyvä ymmärtää se mahdollinen burnout ennen kuin se lähtee oikeasti oireilemaan. Ja yleisesti joku menee perseelleen jossain vaiheessa, jos "nuori" ei pääse jossain vaiheessa elämään sitä vapaata nuoruutta.
 13. MM-rallikausi 2024

  Tuossa lopussa kommentteja Neuvillen, Tänakin ja Lapin suusta. Aika vakavalla naamalla jokainen ilmaisee oman näkemyksensä sarjan tilanteesta.
 14. MM-rallikausi 2024

  Voihan se olla mahdollista, että jos puolessa välissä kautta pistetilanne on tasanen ja Rovis on ns iskuetäisyydellä, nii voihan se pian innostua ajamaan täyttä ohjelmaa loppukauden. Edit; Esim. Puola, Latvia ja Suomi niin ns potentiaalien mahis kunnon värisuoraan hyvällä lähtöpaikalla ja jos...
 15. MM-rallikausi 2024

  Jos MM-sarjan olemassaolo olisi yhden miehen osallistumisesta kiinni, niin siinä tapauksessa koko paska tarvitseekin resetointia. Jota sinänsä itsekin kokoajan toivon, että MM-sarjalle kävisi..lähdettäisiin puhtaalta pöydältä.
Ylös