Jäsenen Muucconen uusimmat tuotokset

 1. Formula 1 - 2021 - 4 - Espanjan GP

  Hienosti näytti Bottas uhmakkuuttaan 🤭 Tolikka!
 2. Tällä päivämäärällä formuloissa tapahtui

  Kertoisitko lisää ja tarkemmin Häkkisen tuskastumisesta? Muistan, että Häkällä oli usean kilpailun vaisu jakso sekä kausilla 96 että 97.
 3. Valtteri Bottas - Voittava Suomen Ikioma 'Lill-Lövis' vai Mestaruudeton Siipimies?

  Onko Hamiltonilla sitten niin paljon enemmän vauhtireserviä, että pystyy leikkimään Bottaksen kustannuksella vieläpä renkaita säästellen :unsure:
 4. Valtteri Bottas - Voittava Suomen Ikioma 'Lill-Lövis' vai Mestaruudeton Siipimies?

  Onhan tuo nähty ennenkin, että Hamilton ajelee kahdeksikkoa Bottaksen vaihdelaatikossa kiinni ja silti pystyy säästämään paremmin renkaansa. Siis silloin kun Bottas sattuu olemaan edellä. Yleensä toki järjestys on niin päin että Hamilton karkaa horisonttiin.
 5. Formula 1 - 2021 - 3 - Portugalin GP

  Hah! Mersu tarjosi Verstappenille extrapisteen kun ottivat Bottaksen sisään ja tarjosivat saman mahkun Red Bullillekin. Ja Verstappen sen hyödynsi!
 6. Formula 1 - 2021 - 3 - Portugalin GP

  Kunhan maaliin pääsee. Alkoi olla jo nähtävissä että Verstappenin ohittamisen osalta Bottaksella jäi kuti piippuun.
 7. Formula 1 - 2021 - 3 - Portugalin GP

  Nyt pitäisi Bottaksen taistella itsensä takaisin Verstappenin ohi, jos mielii vielä persauksensa pelastaa ikäviltä arvioilta tämänkin kisan osalta.
 8. Formula 1 - 2021 - 3 - Portugalin GP

  Parempi näin että ohitus tapahtui radalla. Jää vähemmän tilaa sonnan jauhannalle.
 9. Formula 1 - 2021 - 3 - Portugalin GP

  Hamilton on niin paljon nopeampi kuin Bottas, että ihan sama kumpi otetaan ensin sisään niin Hamilton siirtyy lopulta edelle. Kun on riittävä nopeusero niin voi voittaa teoriassa huonommallakin taktiikalla.
 10. Formula 1 - 2021 - 3 - Portugalin GP

  No eipä sillä taktiikalla ole ratkaisevaa merkitystä jos Bottaksen vauhti ei riitä.
 11. Formula 1 - 2021 - 3 - Portugalin GP

  Mistäköhän te nyt taas keksitte että Totoa veetuttaisi?
 12. Red Bull 2020

  Näkisin että foorumi tarjoaa pikemminkin tulkintoja sanomisista (joskus jopa ilmeistä), joiden perusteella ei kannata omaa mielipidettä muodostaa.
 13. Red Bull 2020

  Helmut on aina laukonut erikoisia kommentteja, mutta koskas Toto on sellaiseen syyllistynyt? En minä ainakaan muista. Jos Imolan kisasta sanoo Bottaksen osalta, että tämä suoriutui heikosti eikä olisi ylipäätään pitänyt olla tilanteessa missä kisaillaan Williamsia vastaan, niin ei se ole...
 14. Valtteri Bottas - Voittava Suomen Ikioma 'Lill-Lövis' vai Mestaruudeton Siipimies?

  Taisi olla niin että Oconia kammettiin mersulle kaudeksi 2020. Näin jälkikäteen ajatellen kyse taisi olla tyypillisestä silly season huhumyllystä, kuitenkin aika ohuet näytöt Oconilla silloinkin oli. Toki Bottaksen vaisu kausi 2018 ja myös 2019 täydellinen putoaminen Hamiltonin vauhdista...
 15. Valtteri Bottas - Voittava Suomen Ikioma 'Lill-Lövis' vai Mestaruudeton Siipimies?

  Nyt kun Mercedes ei enää ole ylivoimainen niin kuskien välinen harmonia lienee pienemmällä prioriteetillä. Uskon että ainakin eilen mersulla olisi mieluummin nähty kaksi kilpailukykyistä kuljettajaa. Russell on kiistatta kyvykäs kaveri ja olisi jo sekä perusteltua että luontevaa nostaa hänet...
Ylös