Jäsenen Tose uusimmat tuotokset

 1. Tose

  Venäläistyminen

  Itä-Suomi muuttuu venäläisemmäksi. Onko tämä mielestäsi hyvä vai huono asia? Helsingin Sanomat kirjoittaa asiasta tänään. Mielestäni tämä on ihan hyvä asia, jos seudut eivät muuten pysy asuttuina.
 2. Tose

  Ärsyttäviä sanoja

  Tuli mielee tuosta JeeJeen selostuksesta tietenki, että joillain ihmisillä on tapana hokea jotain ärsyttävää sanaa koko ajan puhuessaan hieman virallisemmin. Elikkä onko sinulla tai tiedätkö jollain olevan jotain tällaista sanaa?
 3. Tose

  Linux

  Kertokaa nyt viisaammat, mitä pitää tehdä Mandraken Linuxiin, jotta saa siihen suomenkielisen näppiksen, printterin ja open officen toimimaan. Office on siellä, mutta siitä käynnistäessä minkä hyvänsä osan, teksti näkyy vain hetken kuvaruudun alareunassa, mutta mitään ei tapahdu. Jostain...
 4. Tose

  Jpeg-virus

  Eilen katselin tv-ohjelmaa, jossa kerrottiin alan sivuilta tulevista viruksista jpg-kuvien mukana. Onko tietoa, miten ne tarttuvat ja onko niitä näkynyt?
 5. Tose

  Kesät kuumenevat

  Nyt voi jo alkaa olla huolissaan: etelän mannerjäät ovat jo alkaneet lohkeilla ja Suomenkin ilmasto on muuttunut, vai mitä sanotte viime kesästä? Yhdysvallat tuottaa 25% maailman kasvihuonekaasuista, mutta ei edes suostu Kioton ilmastosopimukseen. Missä ovat Hollywood-elokuvista tutuksi tulleet...
 6. Tose

  Laatutavaraa Englannista

  Eivätköhän kanadalaiset ole kuulleet englantilaisesta "laadusta", kun ovat ostaneet neljä käytettyä sukellusvenettä ja kaikissa on ollut jotain suurempia vikoja. Jotku varmasti muistavat vielä ne ajat, jolloin Suomessakin myytiin englantilaisia halvemman luokan autoja ja englantilaiset...
 7. Tose

  Mikä vikana?

  Koneessani oleva digitv-kortti ei aina välillä käynnisty niin pitkälle, että tulisi kuva. Kun sammuttaa koneen käynnistäen sen uudelleen, kortti alkaa näyttää TV-kuvaa. Aina kuitenkaan ykkösen kuvaa ei tule ennen kun on saanut kolmosen kuvan ja sitten se kyllä toimii vaikka kuinka monen ikkunan...
 8. Tose

  Hankala tapaus

  Hätäkeskuksen puhelimeen vastaaja voi saada syytteen kuolemantuottamuksesta sen vuoksi, kun uskoo itselleen työkaluksi annettua kartaa eikä puhelimessa amblanssia tilannutta. Pitäisikö tästä mielestäsi syyttää puhelimeen vastannutta henkilöä?
 9. Tose

  Mikä tämä verkkoympäristö on?

  Yrittäessäni löytää jostain ADSL-nopeuttani löysin tällaisen verkkoympäristön. Sitä klikatessa kummalla hyvänsä hiiren näppäimellä tulee vain tiimalasi ja mitään ei tapahdu eli ohjelma ei vastaa. Millä tämän saa pois ja mistä se on tullut?
 10. Tose

  "Suomi on maailman paras paikka opiskelijalle"

  Näin väittää Newsweek Hesarin uutisessa. Koko juttu on tämän päivän Hesarissa. Luulisin tietäväni vähintään kaksi henkilöä, jotka ovat eri mieltä, mutta tietäväkö he muun maailmasn kurjuudesta mitään?
 11. Tose

  Eu:n tuoman kilpasiluttamisen syytäkö?

  Onko tämä tulosta siitä, että pitää hyväksyä halvin tarjous vai onko tämä kaupungin ihan omaa tyhmyyttä. Paraneehan tässä ainakin spårakorjaamon työllisyys.
 12. Tose

  Sähköpostin salasana

  Miten saisin W2k:n muistamaan sähköpostin salasanan (Outlook express). Nyt se kysyy joka kerta salasanaa, kun valitaan "Lähetä ja vastaanota", vaikka ruksasin kohdan "muista salasana".
 13. Tose

  Palkkaerot kuriin

  Tällä muka saataisiin palkkaerot kuriin. En usko, sillä monissa työpaikoissa maksetaan samannäköisestä työstä jopa enemmän naisille kuin miehille - osaavuuden mukaan.
 14. Tose

  Viimeinen (?) kommunisti on kuollut

  Hän oli varmasti aatteensa takana elämänsä loppuun asti.
 15. Tose

  Last edited

  Minkä vuoksi välillä tulee teksti viestin editoinnista ja välillä ei? Joskus myös, kun aloittaa viestin quotella, kursori menee quoten etupuolelle, mutta yleensä taakse. Kokeillaan, miä editointi nyt tekee, kun kukaan ei varmaan kirjoita tähän vielä mitään: Tämä on editoitu. Nyt ei tullut...
Ylös