Viestit
8549
Sijainti
Helsinki
Mosprtin IMSA-kisa päättyi hurjaan ulosajoon, mutta kuljettaja Renger van der Zande käveli autosta pois omin avuin. Maaliin tultiin jälleen turva-auton perässä ja Daytonan voiton menettänyt #60 Cadillac ajoi voittajana maaliin.

Helsinki
IMSA julkaisi ensi vuoden kalenterin. Muutoksina Indy Road Coursen muuttuminen pitkäksi kilpailuksi, Lime Rockin poistuminen, Mosportissa GT-autojen lisäksi protot.

Helsinki
DTM-viikonlopun voittajat Nürburgringillä olivat lauantaina Mirko Bortolotti ja sunnuntaina Maximillian Paul.

Home
Jesse Krohn voitti juuri hetki sitten tiimikaverinsa Kevin Chenin (Chun Hua Chen) kanssa, Thailand Super Series sarjan Sepangin osakilpailun.

Helsinki
Porsche Supercup-kausi ajettiin päätökseen viime viikolla Monzassa ja kilpailun voitti britti Harry King, hänen tallitoverinsa Bastian Buus kruunattiin sarjan mestariksi ja heidän edustamansa BWT Lehner-talli voitti tiimien mestaruuden. Luokan mestari on kymmenen kertaa ajanut ko. tallin autoa.

Helsinki
Toyota #7 lähtee paalupaikalta Fujin 6h WEC-kisaan, joka ajetaan huomenna. Lähtö aamuviidelta ja lähetys C Morella/Discovery+:lla.

Helsinki
Toyotat ajoivat kotiradallaan kaksoisvoittoon WEC-sarjan Fujin kilpailussa. Voittaja-autossa #7 ajoivat Mike Conway, Jose Maria Lopez ja Kamui Kobayashi. Kilpailua ensimmäset neljä tuntia johti Porsche #6, joka lopulta sijoittui kolmanneksi.
LMP2 luokan voitti #41 Team WRT, jonka autokunnan muodostivat Robert Kubica, Rui Andrade ja Louid Deletraz. GTE AM-luokan voitti Ferrari #54

Toyota varmisti samalla valmistajien maailmanmestaruuden, kuljettajien mestaruuden ratkaisevat Toyota #7 ja #8 kahden kuukauden päästä Bahrainin 8h kilpailussa.