2008 Malesian Grand Prix - Kilpailu

mustakaari

"Se on juurikin näin"
Liittynyt
15.1.2001
Viestit
6788
Sijainti
Rysälä
Kyllä toisaalta olisi hauska nähdä miten nämä nykykuskit sadekelilin taitaa ilman luistonestoa, mutta ehkä kuitenkin olen tuon kuivan kisan kannalla. Tosin viime kisa oli kuivallakin yhtä lottoarvontaa, joten saapa nähdä kuin tässä käy.

Itse arvelin ja tai olisin ainakin toivonut tuon bensamääräeron olevan 3-4 kierroksen luokkaa, mutta kisassa nähdään. Lähdössä saa Kimikin olla tarkkana, jottei jää trullijunaan lähtiessään likaisemmalta puolelta. Australian lähtö meni putkeen, mutta onnistuuko sama täällä?
 

Bobakki

@f1hog
Liittynyt
29.6.2000
Viestit
19758
Sijainti
En oo mistään kotosin
Mediaprofeetta sanoi:
Ei tuolla taida olla yhtään huonoa sadekelin kuskia, eikä ketään joka nousee muiden yli. Kaikki ne on nykyään hyviä.
Olen kyllä vahvasti eri mieltä. Itse seuraan kolmikkoa Button, Alonso, Vettel suurella mielenkiinnolla, mikäli vettä tulee. Massa taas tuntuu olevan aina pulassa märällä.
 

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24270
Sijainti
lappeen Ranta
Kaikki nykyiset kuskit ovat sadekelin taidoiltaan tasaveroisia, mutta muutama kuski on sitten muita tasaveroisempi.
 

lfb

Flavio
Liittynyt
8.2.2004
Viestit
9965
Sijainti
Helsinki
parker sanoi:
Onko se huominen sade miten varma ennuste ?
Vettä varmastikin tulee jossain vaiheessa, mutta sateen ajankohdan veikkaaminen lienee täyttä arpapeliä tässä vaiheessa.
 

talakem

Iltalehden toimitus
Liittynyt
4.3.2002
Viestit
3610
Glock on niin painava että on heti shikaanina alussa. Liukkaalla turva-auto ulkoilee heti kahden ensimmäisen kierroksen aikana. Menee ihan kilpailun tulos lottoarvonnaksi...

Tää uusipolvi leikkii kamikasea ja maaliin tulee taas alle 10 autoa...
 

Dev

Well-known member
Liittynyt
28.2.2007
Viestit
4020
talakem sanoi:
Tää uusipolvi leikkii kamikasea ja maaliin tulee taas alle 10 autoa...
Turvaauto ja lääkintäauto. :ahem:
 
Viimeksi muokattu:

F1-fani82

Well-known member
Liittynyt
26.11.2007
Viestit
8726
Sijainti
Vantaa
Mediaprofeetta sanoi:
Ei tuolla taida olla yhtään huonoa sadekelin kuskia, eikä ketään joka nousee muiden yli. Kaikki ne on nykyään hyviä.
Viime vuodet eivät tuoneet esille huonoja sadekelin kuskeja, koska elektroniikka oli avustamassa. Nyt nähdään kuka on kunnon sadekelin kuski. Samoilla kuskivalinnoilla menen mitä Bobakki. Kovalainen on kysymysmerkki kuten myös Hamilton.
 

IceManFani

Tunari
Liittynyt
10.9.2006
Viestit
1547
Sijainti
Lohja, valitettavasti...
Jaaha, saas nähä millon nähään seuraavan kerran tuo "ultimate provoilija ja paskan jauhannan kuningas" nimimerkki cccp seuraavan kerran? Kummasti katos taas McLaren kuskien rangaistuksen julkistamisen jälkeen... :doubtful: No, oli miten oli, satoi tai paistoi, taitaa kaikki jotka jää Trullin taakse olla auttamattomasti ulkona voittotaistelusta.
 

F1-fani82

Well-known member
Liittynyt
26.11.2007
Viestit
8726
Sijainti
Vantaa
talakem sanoi:
Sataako vai eikö? ...

Yksi arvio on että 50/50%. Kosteus aamulla 80% nousten 90% päivän kuluessa.
Lämpötilaksi arvioitu 36 astetta. Yksittäisiä ukonilmoja ja äkkinäisiä sadekuuroja kisan aikana.... todennäköisuudellä 50%...
Kestäneekö Ferrari ja muut Ferrari-moottoriset autot tuommosta lämpöä. Saa nähdä!
 

odetus

Well-known member
Liittynyt
18.10.2006
Viestit
1991
Enpä tosiaankaan laittaisi rahojani pr-Hamsun puolesta, auto ei kuivalla toimi miten hän haluaisi, tämä siis jos on kuivaa. Sateella taas kisasta tulee varmasti aivan erilainen (odotettavissa viime kauden Fujin tapaista), tosin en tällöinkään luota Hamsuun pätkääkään, ulos vetää.
 

Rapu-70

Well-known member
Liittynyt
26.8.2005
Viestit
544
Jos viimeksi oli Mäcille kaksoisvoitto tarjolla niin nyt se olis Ferrarille. Mäccihän ei sitten lahjaansa pystynyt hyödyntämään, väittäisin että vaikeata on nyttenkin Ferrarilla, jos tosiaan on sadekisaa luvassa. Massa on ollut kyllä sen verran sateella hukassa. Lisäksi tallin toiminta ei oo ihan siinä vireessä kun on totuttu, ihme laareni kämmejä tulee koko ajan. Yllätyksiin reagointi järkevällä tavalla ei nähdyn perusteella suju kuten pitäisi. Kuivalla homman pitäisi olla kakkupala, sen verran reippaammassa vauhdissa on Ferrari ollu koko viikonlopun. Tämä siis jos elektroniikkayksikkö ei ota mitään blue screeneja.

Hessusta pystyi kyllä lukemaan, että normitilanteessa ei tänä viikonloppuna Mäcin vauhti riitä Ferrareihin, jotain ulkopuolista tekijää tarvittais. Olishan se hieno homma, jos Heikki olis vielä raskaammalla liikkeellä kuin Hami, johon en kyllä usko. Jotenkin Hami on ollut ihan yössä koko viikonlopun jos verrataan viimeviikonloppuun, piti sitten ajaa tän aamun harjoituksissakin sellainen epätoivoinen PR-veto. Pari kisaa tähän tahtiin ettei saada selvyyttä kumpi on nopeampi niin veikkaanpa että Hamiltonistakin kuoriutuu pikku-Alonso.

Muut tallit no joo, BMWllä meni perseelleen sen estelyn takia mutta nyt tietty ihan hyvät lähtöruudut. Nico romahti täysin ja mielestäni talli esitti huonointaan aika-ajoissa, harkat meni paljon enemmän lupauksia herättävämmin. Trulli veti hyvää settiä koko tän päivän. Kisassa toivoisi, että vihdoinkin nähtäisiin samantasoista menoa kun yleensä aika-ajoissa.

Anyway, ei pysty veikkaamaan muutakun sen, että jos on kuiva niin Ferrarin tulee ottaa kaksoisvoitto, muu on alisuorittamista. Hamiltonille toivon keskeytystä omaan virheeseen tai kolarointia Alonson kanssa. Hessu kolmanneks, Räikkösen ja Massan jälkeen.
 
Ylös