2024 autojen release dates ja kuvat

Punainen

Well-known member
Liittynyt
4.2.2002
Viestit
704

TeamVerstappen

Max Verstappen & Red Bull Racing
Liittynyt
17.1.2023
Viestit
214
Ei siihen tallikaveria tarvita mitatakseen kuinka onnistunut kausi oli.
Mutta olisiko yhtä "onnistunut" jos tallikaverina olisi ollut Russell/Leclerc/Norris? AlphaTaurin Daniel Ricciardo ajoi kylmiltään tuolla samalla autolla Silverstonessa jossain rengastestissä ajan jolla oltaisiin menty suoraan eturiviin kyseisessä kisassa😂😂 Verstappenin tulokset ovat ihan odotettuja noin jäätävällä autolla joka on vielä kaiken lisäksi mahdollisuuksien rajoissa tehty suosimaan hänen ajotyyliään.
 
Viimeksi muokattu:

Joel Hallikainen

Muusikko
Liittynyt
17.1.2017
Viestit
3910
Mutta olisiko yhtä "onnistunut" jos tallikaverina olisi ollut Russell/Leclerc/Norris? AlphaTaurin Daniel Ricciardo ajoi kylmiltään tuolla samalla autolla Silverstonessa jossain rengastestissä ajan jolla oltaisiin menty suoraan eturiviin kyseisessä kisassa Verstappenin tulokset ovat ihan odotettuja noin jäätävällä autolla joka on vielä kaiken lisäksi mahdollisuuksien rajoissa tehty suosimaan hänen ajotyyliään.
AlphaTaurin Daniel Ricciardo ja Red Bullin Max Verstappen ovat tällä hetkellä sen verran eri elämänvaiheessa että tiedä sitten pääsevätkö ajamaan koskaan enää tallikavereina. Jos AlphaTaurin Daniel Ricciardo ei ensiksi laita Tsunodaa pataan niin tiedämme ainakin vastauksen Ricciardon ja Verstappenin nykykondiksesta. Verstappen kyllä varmasti kutsuu vanhan ystävänsä RB:n pilttuuseen seuraamaan mestarin työpäivää jollei työpaikkaa emotallista irtoa.

Jäätävä auto vaatii jäätävän kuskin. Meinaatko että Neweyn kikkavihossa on montakin dominoivaa konseptia, mutta ihan kiusan päälleen sieltä valikoidaan se joka sopii vain toiselle kuskille ja toiselle kuskille annetaan tukiopetusta?
 
Viimeksi muokattu:

Bukko

Voorumisti
Liittynyt
26.3.2019
Viestit
2681

Vaikea nähdä tätä autoa muualla kuin joukon jatkona. Toki yksinkertaisuus voi joskus olla hyvästäkin.
 
Ylös