#88 Rio Haryanto - ensimmäinen indonesialainen

Skenejeesus

Viihdekäyttäjä
Liittynyt
8.1.2008
Viestit
4207
Sijainti
Maranello
Manor nimesi kuskikseen tänään Rio Haryanton. Syntynyt 22. tammikuuta 1993 Surakarta, Keski-Jaava, Indonesia.
Kyseessä viime vuoden GP2 sarjan nelonen. Voitti muutaman kisan ja jäi pisteen mitalisijasta.
Manorille tuttu kuljettaja jo pienemmistä luokista. Indonesian valtion tukema kuljettaja ja maansa ensimmäinen ykkösissä.

 

Gotcha

Well-known member
Liittynyt
14.3.2009
Viestit
146
Sijainti
Saksa
Ei näköjään herätä tämä kyseinen tulokas suurempia reaktioita forumistien keskuudessa. :eek:

Sky Sportsin Ted Kravitz teki herra Haryanton kanssa pienen tutustumishaastattelun ensimmäisellä testiviikolla (löytyy Youtubesta).

Rio vaikuttaa jopa suomalaiskuskeihin verrattuna vähäpuheiselta, hieman epävarmalta ja jopa ujolta. Toki englanninkielen taito voi hieman rajoittaa. Silti tuntuu äärimmäisen sympaattiselta kaverilta, millä siis harvemmin on vaikutusta ajotaitoon...

Odotan numero 88:lta maksukuskeille perinteistä 1–2 kauden lentoa tyyliin Alex Yoong, vaikkakin Rio luultavasti tulee esittämään parempia otteita kuin Malesian ensimmäinen F1-kuski. Yllätyn suuresti jos päihittää Wehrleinin useammassa kuin yhdessä tai kahdessa aika-ajossa.
 

CCMK

Well-known member
Liittynyt
9.11.2009
Viestit
13586
Mielenkiintoiselta ja silti kovin tutulta kaverilta vaikuttaa. Toivottavasti Indonesian debytantti saa kuitenkin ajaa omanlaisensa rauhallisen kauden uransa alkajaisiksi. Saa nähdä, että mitä vielä tulee. Alempien luokkien saavutukset eivät ehkä ole parhaimpia eikä niitä edes lähelläkään välttämättä, mutta eihän alempien luokkien saavutukset välttämättä ole koko uraa kuninkuusluokassa määrittäviä asioita. Maksukuljettajan maine sen sijaan voi olla riippuen toki kuljettajasta. Tosin on vielä melko nuori iältään joten aikaa on vielä tehdä vaikka mitä. Edellyttäen tietenkin, että pääsee parempaankin talliin joskus.
 
Ylös