Aston Martin Cognizant F1 Team 2021

Mikko_A

Työtön.
Liittynyt
13.8.2001
Viestit
5147
No mitäs esimerkiksi Red Bull teki koko viime vuoden? Osti isolla rahalla suuren määrän insinöörejä ja johtajia Mercedesiltä ja vissiin muiltakin. Ja olihan noita isohkon profiilin henkilöhankintoja muissakin talleissa. Unohdit mainita sen faktan, että kyllä talli täytyy myös ensin rakentaa. Ei voida vain ostaa jotain riutuvaa konkurssipesää ja heittää seteleitä sisään ja odottaa sen poikivan menestystä. Force Indian aikainen talli oli hyvin pieni organisaatio suuriin F1-mahteihin verrattuna. Jos tallin henkilöstön määrä esimerkiksi tuplaantuu, niin kyllä se poikii automaattisesti tarvetta myös uusille johtoportaan hankinnoille.
Öööh mitä sä angstaat? Kritisoinko mä jotain hankintoja sinällään? Siis totta vitussa tiimit hankkii parasta osaamista, mutta sekin vie aikaa ennen kuin se alkaa realisoitua yleensä ja tätä kärsivällisyyttä ei tunnu strollilla olevan. Yrittää ostaa menestyksen kopioimailla toisen auton noin kärjistetysti.

Minkä faktan? Siis mähän tuossa just puhun pitkäjänteisestä rakentamisesta avaihenkilöiden ympärille joka vie aikaa.

Meni kyllä ihan satanolla ohi mikä tuossa nyt meni noin tunteisiin.
 

spotter90

Half Blind, Full Throttle
Liittynyt
8.9.2014
Viestit
6776
Sijainti
Helsinki
Aston Martinilla on viiden vuoden suunnitelma voittaa maailmanmestaruus. Alonso haistaa tässä saumansa kolmanteen maailmanmestaruuteensa F1:ssä.

Joopa joo. Alonso tulee ennemmin lopettamaan, kuin katsoo, kuinka pappa betalar-Stroll ajatetaan mestaruuteen.
 

Freak

Well-known member
Liittynyt
13.4.2012
Viestit
1658
Sijainti
Botniaringin ja Kemoran välimaastossa
Privet, tovarishch. Strollihan toimii viisivuotissuunnitelmineen kuin entinen itäystävä konsanaan. Veikkaan suunnitelman lopputulosten olevan myös samaa jälkeä kuin esikuvansa toimissa. Alonson haaveet kolmannesta maailmanmestaruudesta ovat juuri sitä, haaveita vain.
 
Ylös