Belgian GP SPA:n legendaaristakin legendaarisemmalla radalla kaudella 2021. 27-29.8.2021.ūüŹĀūüŹéūüö•.

Mikä on ikimuistoisin suomalaisvoitto SPA:n radalla


  • √Ą√§nest√§ji√§ yhteens√§
    44
  • √Ą√§nestys suljettu. .

CCMK

Well-known member
Liittynyt
9.11.2009
Viestit
13482
Aiemmin suunnitellussa kokouksessa tämän kilpailun farssin osalta ei tullut tulokseksi juuri mitään uutta.

Sikäli kun sitä sellaisenaan pidettiin tai se on pidetty mediahuomiolta piilossa.

Tosin 28.9 ja 4.10 mennessä ei ollut juuri tietoa siitä, että pidettiinkö kokousta 5.10 suunnitellusti vai ei. Myöskään 8.10 ei isommin kerrottu mitään asiasta joten mitään kokousta ei puheista huolimatta välttämättä pidetty, se pidettiin medialta piilossa tai se aiotaan pitää myöhemmin erikseen ilmoitetulla päivämäärällä.

Ehkä yksi syy tämän surullisen kilpailutyngän perumiseen oli myös se, että vaikka sade itsessään ei olisi ihme kyllä ollut ongelma niin kisapäivänä oli tosin sumua varsin paljon jolloin lääkintähelikopteri ei voinut melkein varmuudella nousta ilmaan.

Tosin siinäkin typerää oli viivytellä asiaa lähtöjen suhteen täysin tarpeettoman turhaan.

Yksi julkisuudessa ollut keino ongelmien välttöön jatkossa on tuntunut olevan hyvinkin väljin keliperustein muuttuva vapaampi starttiaika.

Siten silloin lähdöt olisivat hyvinkin aikaisia tai myöhäisiä kisapaikasta riippuen.

Tosin se menettely oli enemmän hyvin vanhojen aikojen juttu silloisten sadekeliongelmien välttöön ja siitäkään ei välttämättä pidettäisi.

Etenkin TV-pomot eivät pitäneet sellaisesta edes Pierre Ugeuxin eli nk. Bernien Edeltäjän aikoihin saati sitten nykyään.
 

BJohnson

Well-known member
Liittynyt
11.3.2020
Viestit
1705
Ei kopterilla ollut mitään ongelmaa lentää. Jotenkin hassua että jossakin voi ajaa sateella ja Spassa ei? On useampi märän kelin kisa jo kuitenkin ollut.

Itseä ei hlökoht haittaisi yhtään, jos kuivan aika-ajon jälkeen saisi lyödä sadekelinsäädöt Parc fermessä, jos on esim. Full wet keli.
 

Dieselmoottori

Well-known member
Liittynyt
25.4.2021
Viestit
1317
J√§rjest√§j√§t ovat tulossa vastaan ja antavat katsojille hyvityst√§ Spa:n kilpailun menness√§ rankkasateen vuoksi k√§yt√§nn√∂ss√§ pilalle. Oikeaa toimintaa ja iso k√§si j√§rjest√§jille t√§st√§ ūüĎćūüĎŹūüĎäūüŹĀ

 
Ylös