Esapekka Lappi

Pärre

Well-known member
Liittynyt
15.4.2008
Viestit
2633
Sijainti
Lahti
Oli miten oli, enemmän kuin hauskaa on seurata miten hyökii. Muutenkin tämä "alempi" WRC-luokka on nyt täynnänsä kovia ajomiehiä, semminkin jos mahdollisimman moni kotomainen vauhtikallo saa raavittua budjetin kasaan. Siinä saa samalla hyvin mittautettua omat vauhtireservinsä kaikkiin muihin nähden. Esupin auto on kaiketi ihan hyvä?
 

carl

Well-known member
Liittynyt
28.1.2009
Viestit
1207
Ihan hyvä huomata, että EP on sittenkin vielä taistelumielellä pyrkimässä takaisin rallin huipulle. Vielä joulukuussa näytti siltä, että ura saattoi olla paketissa, mutta nyt näyttäis olevan jo toinen ääni kellossa. Muitakin kisoja on jo suunniteltu WRC2-kalustolla ja tätä kautta pyrkimys on vielä päästä takaisin WRC-auton ohjaimiin. Luulen, että sekä Lapilla että Sunisella siintää mielessä Ogierilta vapautuva paikka ensi kaudeksi Toyotalta. Molemmat ovat viime aikoina kovasti kehuneet Latvalan valintaa tallipäälliköksi ja välittömästi tuli mieleen, että olisikohan jo pientä "mielistelyä" siihen suuntaan ilmassa. Vaikka Latvala ei varmaan yksin päätöksiä tee, niin uskon että molemmat herrat ovat aika korkealla Latvalan listalla Ogierin korvaajaksi. Se paikka tosin kelpaa varmasti myös Neuvillelle ja Tänakillekin, eikä Mikkelsen tai Huttunenkaan huono valinta olisi. Mutta noihin päätöksiin on nyt vielä aikaa, mutta hauska silti vähän jo spekuloida hyvissä ajoin.
 

carl

Well-known member
Liittynyt
28.1.2009
Viestit
1207
Hienosti Lappi kuvailee Lapin olosuhteita. Ehkä hiukan värikynääkin käytetty pelottelemaan ulkolaiskuskeja, kuinka siellä ollaan ihan yksin erämaan armoilla susien keskellä :)
No ei se toki kaukana totuudesta ole, mutta hätäisempi tietämätön voisi melkein jo luulla, että keskeyttämishetkellä nälkäinen susilauma piirittää auton ja puhelimella ei saa yhteyttä mihinkään jne..
 

uuci

Well-known member
Liittynyt
13.5.2010
Viestit
3410
Mikäs olisi Lapin MM-ralli ilman Esapekka Lappia?;)
 

henkka_ok

penkkapelle
Liittynyt
24.9.2008
Viestit
1029
Sijainti
Etelä-Pirkanmaa
hätäisempi tietämätön voisi melkein jo luulla, että keskeyttämishetkellä nälkäinen susilauma piirittää auton ja puhelimella ei saa yhteyttä mihinkään jne..
Ei siellä kyllä kaikistellen kaksiset yhteydet ole. Paikoin liikkuu datakin, toisaalla ei toivoakaan.
Tuliko tästä skaba, montako Lapin mmralli + EP Lappi-vitsiä saadaan aikaan.
En tiiä, mutta ainakin kaikki automaattitranslatet aiheesta on varmasti hupaisia.
 

delorean

Well-known member
Liittynyt
30.1.2009
Viestit
1891
Sijainti
JKL
Vielä kun saisi käyttää vanhan liiton Lappi-rallirenkaita niin pyhä kolminaisuus olisi kasassa...
 

delorean

Well-known member
Liittynyt
30.1.2009
Viestit
1891
Sijainti
JKL
Ja sehän tietysti on selvää että Ferm tarkoittaa jollain alkeis-ambomaan murteella kylmää pohjoista maata...
 

Tume88

Well-known member
Liittynyt
18.1.2019
Viestit
114
Lappi oli Kristian Sohlbergin vieraana twitchissä, mielenkiintoista tarinaa uran varrelta, aika negatiivista kommenttia tuli Skoda ajoilta, ilmeisesti kyseinen talli ei ollut mikään kuljettajien paratiisi. Sen sijaan Mäkisestä puhui varsin lämpimästi vaikka herran johtamistaidoista on tälläkin foorumilla spekuloitu.
 

-Japé-

Well-known member
Liittynyt
18.11.2005
Viestit
1244
Suomessa kun monesti urheilulähetyksiä tehdään formaatilla jossa katsojien odotetaan olevan seuraamastaan lajista mitään tietämättömiä idiootteja, niin on ollut todella herkullista saada Tomi Tuominen ja Kristian Sohlberg tekemään laadukasta materiaalia. Sohlbergin Twitchin Lappi haastattelu oli kyllä täyttä rautaa. Mahtavaa kuunnella kun kaksi ammattilaista keskustelee keskenään, suosittelen!

https://www.twitch.tv/videos/908558664?t=00h44m00s

Ilmeisesti Krisse meinaa haastatella myös muita ammattilaisia lähipäivinä / aikoina, mm. Simo Lampinen, Harri Toivonen, jne ja katsojat voi lähettää kanavalla haastateltaville etukäteen kysymyksiä joten sinne vaan naputtelemaan.
 
Viimeksi muokattu:

AnttiL

Absolutely incredible
Liittynyt
25.12.2010
Viestit
8146
Sijainti
Lake City
Oli kyllä hyvä toi Esupin haastattelu, mielenkiintoisia juttuja esim negatiiviset kommentit Tänakista ja toisaalta hyvää selostusta siitä mikä Citroenissa mätti (etulukko oli liian tiukka jarrutuksissa, mutta tämä sopi Ogierin ajotyyliin).

Mulle tosin jäi sellanen kuva, että Esuppi jätti tarkoituksella kertomatta ikäviä juttuja Toyota-ajoista, koska mahdollisesti aikoo saada sieltä vielä tallipaikan. Minusta on ihan julkisestikin sanottu, että se Toyotan tekemä tarjous kaudelle 2019 oli vähän vitsitarjous, ja sitten ei voinut oikein muuta kuin tarttua Citroenin sopimukseen.
 

mjs

Long easy right sumppuun
Liittynyt
10.7.2007
Viestit
8133
Ihan hyvä huomata, että EP on sittenkin vielä taistelumielellä pyrkimässä takaisin rallin huipulle. Vielä joulukuussa näytti siltä, että ura saattoi olla paketissa, mutta nyt näyttäis olevan jo toinen ääni kellossa.

"I was part of the development of Skoda's R5 right from the beginning and it turned out to be a very competitive car - not only under my hands, but also in the hands of all kinds of different drivers," he said.

"I have experience about that job and what it involves. And from what I understand of the regulations for the 2022 Rally 1 cars we are going more in the R5 direction with the technics.

"So, if I cannot be a professional driver, then it could be interesting to be a test or development one."

..

"I want to keep driving on the level where I know I should be, and if there is a chance for the job for 2022 to go for it.

"I know it's a thin chance but if I stay at home, I've no chance for sure."

(y)
 
Ylös