Eurooppalainen hyysäysyhteiskunta, FOX News ja muut Republikaanien aivopierut

Archie

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
13050
Noo, onneksi meillä on kuitenkin Saksa, joka on Euroopan muihin maihin verrattuna niin vahva, ja sen sisäinen kulutus on niin pieni, että muut EU maat tulevat velkaantumaan Saksalle, joten Saksalla ei ole tulevaisuudessa mitään ongelmia. Ja kun Saksalla ei ole ongelmia, niin ei ole muullakaan Euroopalla...
Nyt tuli sellaista logiikkaa, jota en ymmärrä ollenkaan.. vai oliko tämä sarkasmia?
 

SOKO

Well-known member
Liittynyt
5.8.2007
Viestit
4037
Teekutsuliike on käytännössä tuomassa demokraateille niukan torjuntavoiton senaatin vaaleissa, sillä liian moni valtavirtarepublikaani on jäänyt toiseksi esivaaleissa. Osa republikaanipoliittikoista on sanonut suoraan etteivät he tue ehdokkaiksi päässeitä teekutsulaisia ja republikaaninen puolue on sulkenut näiltä rahahanansa.

Edustajainhuoneessa demokraattien tappio on kuitenkin selvä ja koska sekä teekutsuliike että republikaanit ovat lupailleet, että he eivät tee mitään myönnytyksiä, on lainsäädännön muutoksia vaiketa ajaa läpi vaalien jälkeen. Siinä sinänsä ei ole mitään uutta, että presidentin puolue häviää esivaalit. Se on melkein sääntö kuin poikkeus ja harvoin samalla puolueella on presidentin salkun lisäksi enemmistö sekä senaatissä että edustajainhuoneessa.
 
Liittynyt
24.1.2004
Viestit
10131
Sijainti
Oslo
80% republikaaneista vastasi tähän kysymykseen Sarah Palinin kannalta myönteisesti:

”As I read each name, please say if you have a favorable or unfavorable opinion, or if you have never heard of them before. How about—Sarah Palin?

Lähde
 
Liittynyt
24.1.2004
Viestit
10131
Sijainti
Oslo
Saman gallupin mukaan teekutsuliikkeellä on nyt 32% kannatus amerikkalaisten keskuudessa.
 
Liittynyt
24.1.2004
Viestit
10131
Sijainti
Oslo
Romneyn pohdiskelua lentoturvallisuudesta:

When you have a fire in an aircraft, there’s no place to go, exactly, there’s no — and you can’t find any oxygen from outside the aircraft to get in the aircraft, because the windows don’t open. I don’t know why they don’t do that. It’s a real problem. So it’s very dangerous. *
*
 

Fasaldi

Well-known member
Liittynyt
2.8.2006
Viestit
670
Toivottavasti Barack saa nimensä rustattua tuon paketin alle ennen kuin jotain "odottamatonta" sattuu kuten niin valitettavan monen hienon miehen osalta on käynyt...

Yhdysvalloissa asuva suomalainen kommentoi kyllä tuota Obaman terveydenhuoltouudistusta ihan toiseen sävyyn.

Sitten viela siita YLEn dokkarista. Siina naytettiin USAn terveydenhuoltouudistuksen vastustajia ja luotiin kuva heista idiootteina ja aariaineksina jotka eivat halua antaa ihmisille oikeutta terveydenhuoltoon.

Tama uppoaa tietysti eurooppalaisiin katsojiin kuin veitsi sulaan voihin. Miksi? Koska valtaosa YLEn katsojista luulee etta USAssa tehtiin joku hieno terveydenhuoltouudistus jonka avulla saatiin kaikille hieno terveydenhuolto.

Todellisuudessa lain kirjoittivat vakuutusyhtioiden lobbarit. Lopputulos? Sinun on pakko ottaa sairausvakuutus, olipa sinulla siihen varaa tai ei. Josset ota, saat sakkoa, lisaveroa tai vankilatuomion.

Eli nyt ne pienituloiset joilla ei ollut varaa vakuutukseen aiemmin, ovat samassa tilanteessa: ei ole varaa vakuutukseen, erityisesti kun vakuutusyhtiot nostivat lakiuudistuksen takia hintojaan rajusti -- minunkin vakuutukseni nousi 18% heti kuukauden kuluttua lakiesityksen mentya lapi. SIIS: pienituloiset joutuvat tekemaan paatoksen: ostanko ylihintaisen vakuutuksen, vai maksanko sakkoveron? Sakkovero on halvempi, joten moni tulee valitsemaan sen.

Kun lisaksi nyt voi ottaa vakuutuksen vasta jo sairastuttuaan, moni -- mukaanlukien mina -- aion luopua ensi vuonna vakuutuksesta kokonaan. Maksan mieluummin sakkoa. Ja jos sairastun vakavasti, otan sitten vakuutuksen ja naytan vakuutusyhtiolle keskisormea.

Laki ei tehnyt mitaan sen varsinaisen ongelman eli vakuutuksen HINNAN laskemiseksi. Yksinkertaisia vaihtoehtoja oli monia, kuten se etta liittovaltio olisi sallinut yli osavaltiorajojen tapahtuvan vakuutusten ostamisen. Nykyaan nimittain jos mina otan vakuutuksen Texasissa, mun pitaa valita vain muutaman yhtion valilla. Kilpailua ei ole. En saa ostaa sita esimerkiksi Oklahomasta tai Louisianasta. Talla pidetaan kilpailu nollassa, ja hinnat katossa.

Eli pelkastaan se etta olisi toteutettu osavaltiorajojen ylittava kilpailuttaminen, hinnat olisivat tulleet alaspain.

Muitakin ehdotuksia oli. Yksi naista oli demarin, Alan Graysonin malli, jossa ihmiset voisivat itse paattaa valitsevatko yksityisen yhtion tai valtion Medicaren. Medicaren osalta on infrastruktuuri valmiina. Grayson ehdotti etta kyseessa olisi valtion SUBVENTOIMATON jarjestelma, missa siis valtio ei maksaisi tasta penniakaan, mutta kun medicaren hallinnolliset kulut ovat minimaaliset yksityiseen sektoriin verrattuna, ihmiset voisivat liittya medicareen siten etta maksaisivat oman ikaryhmansa aiheuttamat menot.

Tama olisi tuonut julkisen kilpailijan markkinoille, eika olisi maksanut centtiakaan veronmaksajien rahoja.

Mutta ehei, sehan ei kiinnostanut ketaan, kun siina ei jaettu kenellekaan lisaa veronmaksajien rahoja. Sen sijaan, Obaman parituhatsivuinen 'uudistus' jakoi biljoonan verran rahaa eturyhmille.
http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=165314&start=45&tstart=0
 

SamiJ

Well-known member
Liittynyt
13.10.2002
Viestit
9172
Eiku aattelin vaan että ois toi kuvaus varmaan sopinu molempiin.
 

Fasaldi

Well-known member
Liittynyt
2.8.2006
Viestit
670
Kyllähän nyt yksi kokoomusnuorten trolli kumoaa Ylen dokkarit ja kaiken muunkin.

Tietysti sen pitää olla kokoomusnuorten trolli, jos se antaa ihan toisenlaisen kuvan asioista kuin YLE:n dokkarit. YLE:hän kertoo aina kaikki tosiasiat niistä mitään salaamatta, kuten Pravdakin kertoi aikoinaan.
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Tietysti sen pitää olla kokoomusnuorten trolli, jos se antaa ihan toisenlaisen kuvan asioista kuin YLE:n dokkarit. YLE:hän kertoo aina kaikki tosiasiat niistä mitään salaamatta, kuten Pravdakin kertoi aikoinaan.
:D:D:D
 
Ylös