Formula 1 - 202 - 15 - Hollannin GP

Davros

Well-known member
Liittynyt
14.5.2013
Viestit
5540
Leclerc ajamassa Miamin Gp:n jälkeen vasta toista podiumiaan. :LOL:
 

jleinonen01

Member
Liittynyt
15.3.2015
Viestit
14
Kattooko joku tätä F1TV:n kautta? On kyllä paskinta laatua mitä on tänä vuonna ollut. Vähän väliä täyttä pikselimössöä striimi.
 

ikuinen kakkonen

Foorumin konkari
Liittynyt
5.11.2011
Viestit
1894
Sijainti
Vyborg
Lewis kävi harvinaisen kuumana tallilleen menettyään palkintosijan ja voiton kuluneilla keskikovilla renkailla vikan turva-auto vieraillun jälkeen viimeisillä kierroksilla.
Ymmärrän kiukun, mutta ei siinä ollut enää mitään mahista voittoon Maxin hakiessa uudet pehmeät renkaat käyttäen tilannetta hyväkseen.
Yhden stopin taktiikat harvoin toimivat kun ei voi tietää milloin tulee turva-auto sekoittamaan pakkaa.
Verstappen taisi käydä 4 kertaa varikolla tänään. Ei ole taidettu voittaa neljällä pysähdyksellä, sitten Schumin Ranskan osakilpailussa 2004?
 

CCMK

Well-known member
Liittynyt
9.11.2009
Viestit
14066
Ei vieläkään mikään erityisen hieno kisa Zandvoortiksi (Ei etenkään jos vanhoihin vertaa.), mutta sentään viime vuotta parempi.

Sainz Juniorin osalta kyllä on tiimi mokannut kisoja enemmän tai vähemmän niin paljon tällä kaudella, että itse pitäisin junnu-Carlosina tosiaan jo herran itsensä kiihtyneiden sanojen mukaisesti muutama kisa sitten lausuttuna koko päivän radalla heti kun se yksi ainoa, tasoa vuoden 1983 Alfa Romeon varikkomiehistön paviaanitason esitys on päivässä ohi!

Tuoreempanakin aikana on kyllä Ferrarilla pyörät puuttuneet.

Esimerkiksi Nyrre 1999 tulee mieleen vaikka yleensä en noita jonoajeluvuosien ja tallimääräysten ikiajoiksi osin likaamia vuosia mielellään muistele.

Junnu-Carlosin kuittailijoille tämä onkin oivaa polttoainetta, mutta koko ajan niissä piireissä on unohdettu kauden kehityksen suunta, se miten paljon Ferrari itse on pilannut nuoremman, toivon mukaan vielä tulevan Matadorin kisoja, se miten Leclerciä on välillä häiritsevänkin paljon paapottu niiden sitten mennessä osin ellei kokonaankin arvossa hukkaan kuten myös tietysti lopuksi Leclercille on tullut vähemmän näitä kaikkein pahimpia mokia kauteen tallilta silti vähemmin iskevin muutoin tullein tuloksin.

Sitten onkin vielä Tsunodan Yuki:

Ei ole kyllä helppoa ollut hänelläkään.

Etenkin jo valmiiksi osin erittäinkin vaikeaan kauteen on viimeisessä kahdessa kisassa tallinsa varikkotaktikot tehneet niin karmeita virheitä, että hirvittää!

Puhumattakaan jo muistakin tämän vuoden varikkomokista tuolta tallilta juuri Tsunodalle.

Ei voinut olla viime kisan heikkouteenkaan vaikuttamatta yksi sen kymmenen sekunnin stoppi eli noin 9,2 sekuntia ja siihen päälle 4,9 sekunnin toinen stoppi kun Magnussenin Kevinin 6,2 sekuntiakin huomiota herätti joskin Tsunodan suoritusta kuittailtiin enemmän kuin Magnussenin vastaavaa viime kisassa.

Tässäkin kisassa mokattiin, ei kuunneltu tosiaan kuskia ja karmeiden idioottimaisuuksien jälkeen vielä päästettiin vähän vanhemman ajan takajoukkotallien tyyliin vielä rikkonaisella autolla radalle!

Gaslynkin kisoja talli on mokannut varikkotaktisesti, mutta vähemmän ja tämäkään ei voi olla näkymättä siinä miten hyvin jälleen välillä vähän tuuripurjein seilaavalla ranskalaisella tässä lajissa menee.

Tsunoda onneksi tosin on niin nuori kuin on.

Etenkin japanilaiskuskiksi.

Ihan vielä mestaruus ei ole ohi ja sitäkin vähemmän on palkintokilpailu, mutta kyllä Verstappenilla etenkin Mersun ja Ferrarin mokaillessa minkä ehtii on nyt selvemmin se 'laillisempi' mestaruus hanskassa.

Kun Hamilton-Russell on parivaljakkona selvästi haastavampi kuin mitä parivaljakko Hamilton-Bottas oli suuremmaksi osaksi.
 

-Teme-

Vormulaattori
Liittynyt
12.10.2002
Viestit
2573
Sijainti
F1-fanikatsomo
Ferrarin pulttipyssy oli kyllä jätetty lojumaan kauas boxista. Mielenkiintoista lukea FIAn tiedoksianto tutkinnasta
 
Ylös