Formula 1 - 2020 - 1 - Itävallan GP

henrizio

väärinkäyttäjä
Liittynyt
21.4.2007
Viestit
1992
Oconilla oli ehkä pientä hermostuneisuutta ilmoilla...

Tuossa Mersujen vertailussa on tainnut tulla pilkkuvirhe. Olisiko 2% se mitä on yritetty laittaa? Leclerc vs Vettel ja Ocon vs Ricciardo olisi ollut kiinnostava nähdä.
Hieman alkaa kuulostaa kliseiltä. Mutta racing tilanne, jossa en kyllä nähnyt tahallisuutta. Albon tunki ulkokautta ohitse ja se ei monesti onnistu (otti kyllä ihan itse riskin). Taisi itse jossain haastattelussa todeta, että veti sisään ja oletuksella että Hamilton antaa tilaa.

Ei vaan enää pystynyt kun ratti oli jo rajoittajalla. Muutaman sadasosan päätöksiä molemmilta ja ei voi olettaa että latua annetaan suosiolla kun kisataan. Ja onhan noissa kuskeissa eroja. Joutkut vaan osaa hahmoittaa missä muut liikuu paremmin.... ja ainakin mielikuva, ettei se ole Albonin vahvuus. Hienosti, kyllä ajaa tuolla kokemuksella, noin yleisesti.
Voisi laittaa linkkiä näihin "taisi sanoa" lainauksiin. Miksi hän olisi tuollaista sanonut, eihän Albon mitään vedellyt sisään, vaan ajoi kohti ulkolaitaa. Nämä mm. Toton väitteet ulkolaidan tilasta on myös täysin typeriä, kun ei se ole tuossa vaiheessa mutkaa sellaista aluetta johon kilpavauhdissa voi mennä. Myös väitteet maksimi lockista on kummallisia. Varmasti tuo auto kääntyy enemmän, mutta ei ehkä tuossa paikassa tuolla linjalla ja vauhdilla. Ehkä Toto tarkoitti limiittiä, eikä lockia. Hamilton olisi voinut nostaa ja kääntää enemmän, eikä ajaa kohti normaalia ajolinjaa aivan kuin siinä vierellä ei olisi ketään.
 
Ylös