Formula 1 - 2021 - 3 - Portugalin GP

ikuinen kakkonen

Well-known member
Liittynyt
5.11.2011
Viestit
595
Sijainti
Vyborg
Kauden voisi jo saman tien laittaa pakettiin, ja julistaa Lewis mestariksi kun tietää jo etukäteen että voittaa sen joka tapauksessa.
 

nordic man

Well-known member
Liittynyt
9.5.2009
Viestit
2315
Formuloita ajetaan ja Lewis voittaa. Onhan tuo tylsä lopputulema vaikka hyvä kuski onkin. Pääsee vain liian helpolla jos (varmaan kun) Mersu tänäkin vuonna parhaaksi autoksi osoittautuu. Onneksi ensi vuonna menevät autot uusiksi.
 

F1-fani82

Well-known member
Liittynyt
26.11.2007
Viestit
6869
Sijainti
Vantaa
Hyvä pointti. Ihme että eivät Mersulla tuota tajunneet, melko selkeä virhe ja antoivat Red Bullille mahdollisuuden ihan tarjottimella.
Korjasin vahingossa viestiini. Tosiaan kierrosta liian aikaseen ottivat Bottaksen sisään nopeinta kierrosta yrittämään.
 

Davros

Well-known member
Liittynyt
14.5.2013
Viestit
3781
Miks Verstappenilta tuo kierros otettiin pois. Kuten itsekin sanoi niin tuossa mutkassa 14 ei ole missään vaiheessa viikonloppuna valvottu ratarajoja, aika-ajoissakin ajeli ties kuka siellä pitkäksi. Vai oliko myös viimeisessä mutkassa ulkona?
 

speedster?

Well-known member
Liittynyt
11.12.2007
Viestit
378
Red Bull on varikkopysähdyksissä parempi. Ehkä myös taktikoinnissa?
 

Mikko_A

Työtön.
Liittynyt
13.8.2001
Viestit
3952
Herää kysymys pitäisikö mazepinilta perua lisenssi? Tyyppi jää melkein kierroksen samalla kokemuksella olevalle Mickille. Lisäksi melkein kolas red bullin sinisten lippujen aikana.

Sitten Bottas. Huoh. Mitäpä siihen lisäämään. Ei vaan riitä niin ei riitä. "Kautta paljon jäljellä" kommentit tulee vielä. Harmi kun ero alkaa oleen jo pisteisssä se, että noin luotettavalla kalustolla hamiltonia ja verstappenia vastaan se alkaa olemaan liikaa jo nyt.
 

Freak

Well-known member
Liittynyt
13.4.2012
Viestit
712
Sijainti
EP
Pahalta kyllä näyttää. Mersu oli ainakin nyt selvästi nopein. Hyvänä asiana voisi pitää, että Mäkki, RelluAlpina ja Ferkku ovat kohtuu tasoissa. Silti aika kaukana kärjestä, harmi.
 

Dieselmoottori

Well-known member
Liittynyt
25.4.2021
Viestit
108
Tällainen Portugalin GP tällä kertaa. GP:n alussa näytti mielenkiintoiselta, kun Bottas johti, Verstappen toisena ja Hamilton kolmantena. Mutta kyllä se Hamilton on aika ässä. Ohitti sekä Verstappenin että Bottaksen ajamalla paremmin. Myöhemmin Verstappen ohitti sitten Bottaksen varikkokäyntien jälkeen.

Mestaruustaistelussa näyttää vahvasti olevan Hamilton vastaan Verstappen. Bottas ei ihan näiden kahden vauhdissa pysy. Tosin nyt Valtterikin ajoi ihan hyvin, vaikkakin selkeästi hitaampi kuin Lewis. Verstappenia olisi pystynyt vielä haastamaan ilman hetkellistä sensori-vikaa. Silti GP:n nopein kierros Valelle.

Plussan puolelle menee myös Norriksen, sekä kummankin Alpinen suoritus.

Miinuksena Kimin alokasmainen moka ja Vettelin sulaminen kisassa hyvän aika-ajon jälkeen.

Ensi viikolla sitten Espanjan GP radalla, jossa on viisi kertaa nähty suomalaisvoittaja. Häkkinen voitti McLarenilla 1998-2000, ja Räikkönen 2005 McLarenilla ja Ferrarilla 2008.
 

Joni

Well-known member
Liittynyt
19.1.2004
Viestit
16762
Aijai olis pitäny vähä tarkemmin kattoo et kyl Norris ollu alkukauden vahva mut tyhmä mä :/ Nyt vaa ihastelee myöhemmin tulevaa kerrointa.
 

Liitetiedostot

ouzei

Well-known member
Liittynyt
22.5.2018
Viestit
707
Ei tuo Bottaksen vauhti nyt mikään katastrofi tänään ollut kuitenkaan. Vähän Hamiltonia hitaampi toki, eikä tuollaisella mestaruuksia voiteta tietenkään.
 

F1-fani82

Well-known member
Liittynyt
26.11.2007
Viestit
6869
Sijainti
Vantaa
Veikkaanpa, että johtuu siittä kun Perez alkaa pääsemään tosissaan vauhtiin kisa kisalta ja Bottaksen vauhti ei tahdo riittää niin tallimestaruuden kannalta huolestuttaa.
Heh. Bottas Verstappenin vauhdissa. Perez oli todella surkea tänään eikä huolestuta ketään. 40s kärkeä jäljessä. Ja hyvällä taktiikallakin Bottasta noin 15s jäljessä.
 
Ylös