Formula 1 - aiheiset unet

Nöyräpoika

Active member
Liittynyt
27.9.2019
Viestit
29
Kaikkea sitä aivot keksivät. Näin unta et olin formulakuski ajamassa kisaa, ainoa vaan et kisa käytiin juosten. En mitenkään kyseenalaistanut tätä formaattia vaan se oli täysin päivänselvää tilanteessa. Tuskailin Kimin takana enkä millään saanut häntä kiinni. Välillä kävin varikolla mut en tiedä mitä siellä tehtiin kun ei ollut autoakaan mihin renkaita vaihtas. Kesken kisan vaihtuu juokseminen kameleihin. Formulan virkaa toimitti siis kamelit jotka juoksivat vimmatusti. En edelleenkään saanut Kimiä kii joka voitti kisan ja itsellä meni hermot ja heräsin. Oli vähän semmonen fiilis et wtf just tapahtuu.
 

Har*

Well-known member
Liittynyt
29.7.2010
Viestit
1331
Kimi selitti kuinka lähellä Alta on läpimurtoa. Kulkee kohta kuin Ferrari ja innostuin mestaruusmahdollisuuksista.
 

Corvair

Well-known member
Liittynyt
10.10.2016
Viestit
304
Viime yönä ajettiin F1-kauden avauskisaa Kanadassa, tosin rata oli ihan eri profiililla ja näytti kuin sekoitukselta Bakua ja Monacoa. Bottas starttasi paalulta ja Hamilton kakkosruudusta. Heti lähdössä kuitenkin kolaroitiin, jonka seurauksena Bottas putosi kuudenneksi ja Hamilton meni kärkeen. Kirosin raskaasti huonoa suomalaisaloitusta, kunnes huomasin että Williamsilla ajava Hugo Häkkinen oli noussut toiseksi ja tehnyt hyvän eron takanatuleviin.
 

Bunder

Well-known member
Liittynyt
21.2.2017
Viestit
684
Tässä parit F1 unet viime ajoilta. Ensimmäinen parin kuukauden takaa

Kalenteria oli muokattu niin, että päästiin aloittamaan keväällä Brasiliassa. Maikkarilla kuitenkin oli tapahtunut muutos selostuskopissa, kun Oskari Saari oli korvannut Juuselan. Osku sanoi vielä ylimielisesti haastattelussa hänen paluunsa olevan "helvetin kova juttu". Saaren heikkoudet tulivatkin heti esiin kun hän hehkutti ja hämmästeli suuresti Perezin 5 sijaa aika-ajoissa vaikka Racing Pointin hyvä vauhti radalla oli odotettua. Tämähän on ollut Saaren heikkous aina, eli on ihan pihalla keskikastin ja peräpään talleista ja ihmetteli suuresti aina vaikkapa sitä jos Wehrlein ylsi hyviin suorituksiin Manorilla radoilla jossa Mersun moottorista oli hyötyä. Myös silmien edessä tapahtuneet kolarit menivät usein häneltä ohitse.
Painajainen ei päättynyt tähän vaan lämmittelykierroksen jälkeen todettiin ettei ajaminen ole turvallista yleisön kannalta ja kaikki autot vetäytyivät kisasta Indianapoliksen 2005 tapaan. Tämä kyllä kirpaisi ja fanit olivat syystäkin pettyneitä. Itsekkin mietin kotikatsomossa, että miksi tämä kisa siirrettiin kevääseen jos lopputulos on tämä.


Ja sitten viime yönä tuli taas kauden aloitus uniin. Kisa oli menossa kosteassa kelissä, kolmen kärjen ollessa Bottas - Vettel - Hamilton. Olin tuttujen kanssa katsomassa kisaa ja pian riemu repesikin kun Hamilton ajoi ulos radalta ja keskeytti. Kauaa ei ilo kestänyt vaan heti perään Vettel törmäsi Valtteriin ja molempien kisa päättyi siihen. Tämä jälkeen kamerat kuvasit Bottasta joka nousi autosta ja meni lyömään Vetteliä turpaan. Totesin kanssakatsojille, että tämä on juuri mitä Vale kaipaa, päästäkseen eroon hmv maineestaan suuren kansan silmissä.
 
Ylös