Formula 1 - aiheiset unet

Saara

Faster Than You
Liittynyt
27.3.2008
Viestit
1215
Monacon kisa oli suora toisinto Espanjasta paitsi että tällä kertaa Alonso ohitti Vettelin ihan omin voimin. Kelpais mulle.
 

Hookah

Elämäntapaintiaani
Liittynyt
24.6.2008
Viestit
4447
Olin jossain linnassa, Englannissa tai Ranskassa mahdollisesti. Kyseisessä linnassa sijaitsi huippuvaarallisten rikollisten vankila, ja vangeista suurin osa arjalaiseen veljeskuntaan kuuluvia. Noh, olin paikalla ilmeisesti jonain swat-tiimiläisen ominaisuudessa ja aivan peloissani, koska jonkinmoinen kapina oli alkamassa. Lopulta kapina riistäytyi käsistä ja se oli sitten menoa. Unessa menin kommandoliikkein miesten vessaan jonka yhden kopin ovi aukesi ja ulos pongahti Michael Schumacher violettiin pukuun ja valkoiseen aluspaitaan pukeutuneena, varusteenaan konekivääri. Hävisin reaktioajoissa 41-vuotiaalle saksalaiselle sekunnin tuhannesosia ja kuolin. Myöhemmin USA:n ex-ulkoministeri Condoleezza Rice saapui samaan paikkaan. Tällä kertaa kahden oven takaa ilmestyi violettipukuinen asemies, toinen oli Nico Rosberg. Rice kuoli välittömästi. Schumi ja Nico keskustelivat keskenään ja joku kutsui heitä "demareiksi" (tiedä sitten mitä tuo tarkoittaa). Tarkemmat muistikuvat tapauksesta ovat hälvenneet.
 

Pahkasika

Well-known member
Liittynyt
12.1.2008
Viestit
2319
Sijainti
Oulu
Australian GP Melbournessa. Kisassa mukana paluun tekevät Ricardo Rosset ja Nelson Piquet (pappa), joka kuulemma tulisi rikkomaan jonkun ennätyksen. DC kurvasi lämmittelykierrokselta varikolle, ja sanoin kaverille (ilmeisesti katsoimme kisaa telkkarista), että kohta se ajaa seinään. Ja niin ajoikin Adelaidemaisesti. DC:n autoon vaihdettiin kuitenkin renkaat, mutta sitten kuski huomasi eturipustusten olevan vinossa ja jätti kisan kesken. Lähdössä autot olivat miten sattuu (viimeisessä rivissä oli neljä autoa rinnakkain), mutta punaiset valot sammuivat silti. Ensimmäisessä mutkassa kolisi (taas "tiesin" ennakkoon mitä tapahtui), ja kisaa jatkoi vain viisi autoa. Kuvissa näkyi lähinnä romuttuneita autoja ja yllättävän viidakkomaista metsää Albert Parkiksi. Ihmettelin miksi punaisia lippuja ei näytetä, kunnes selvisi, että ketään ei kiinnostanut ajaa taikka kuvata, koska jalkapallon mm-kisat olivat menossa. Lopulta mm. JPM pelasi katsojien kanssa jalista keskeytyksen jälkeen.

:alppu:
 

ikej

Well-known member
Liittynyt
17.9.2009
Viestit
90
Tulipahan nähtyä unta että JJ palasi kaikkien yllätykseksi selostamoon sunnuntaina, vähän siinä jutteli että mitäs tuli mokailtua ja sitten alkoi pelata pelejä normaaliin tyyliin.
 

Melinda

Sponsored by Sam
Liittynyt
16.2.2003
Viestit
6280
Sijainti
Melko kaukana
Mullakin tuli Case JJ uniin yhtenä yönä männäviikolla. Unessa aluetta terrorisoi aggressiivinen autokuski/rattijuoppo, joka oli ajanut useita ihmisiä tahallaan hengiltä, mm. JJ:n pojan. Kun sitten selvisi että kyseinen tappaja oli myös painostanut JJ:n kavereineen kanaaliin, ryhdyttiin selvittelemään kenellä olisi henkilökohtaisia kaunoja JJ:tä kohtaan. Paljastui, että syyllinen oli Keke Rosberg, jonka kanssa olin juuri silloin jossakin hämärässä kartanossa metsän keskellä. Heräsin juuri ennen kuin uni muuttui kunnon kauhuleffaksi.

:nope:
 

JVR

Banned
Liittynyt
17.6.2007
Viestit
2963
Viime yönä näkyi sellanen setti, että Pikku-Keke ajoi vielä Williamsilla ja Heikki Lotuksella jotka sitten vaihtoivat tallipaikkoja keskenään. Nico oli aivan paskana kun joutui Lotuksella ajelemaan ja Heikki aivan fiiliksissä Williamsista. :thumbup:
 

Zervuska Haidis

Well-known member
Liittynyt
8.1.2007
Viestit
12571
Sijainti
Sivulla viisi
Harvoin muistan näkemiäni unia, mutta pari yötä sitten Webber oli siirtynyt Trullin tilalle Lotukselle ja sijoittui Span kisassa kuudenneksi. :alppu:
 

Automenu

Well-known member
Liittynyt
2.11.2008
Viestit
2335
Oon jo kaks kertaa nähnyt unessani että Schumi ajaa paalupaikalle aika-ajossa Mercedeksellä, siis ajaa nimenomaan paalupaikalle, ei voita kisaa. Mitään muuta en unista muista kuin että paalu tulee ja iloitsen siitä suuresti. Ehkä Schumi-fanituksen ja tämän triidin yhteistulosta.
 

Rogue

Jää(telö)mies
Liittynyt
30.7.2009
Viestit
1203
Sijainti
Banned
Viimeyön unissa Räikkönen ei palannut radalle ajamaan, mutta sen sijaan Räikkönen-Robertson GP-niminen tiimi niitti mainetta F1-radoilla.
Auto oli muistaakseni Musta, jossa oli Virginin autostakin tutut tribaalit kyljessä hopeisena (Mclaren?).

Ilmeisesti Räikköstä on niin kauhea ikävä, että mies tunkee jo uniinkin.
Nämä potkuhousu-kuskit ei jaksa kovin mieltä lämmittää.
 

Pahkasika

Well-known member
Liittynyt
12.1.2008
Viestit
2319
Sijainti
Oulu
Painajaisen paikka. Joku ihmeen jääkiekkopeli venyi Kanadan GP:n päälle. Jatkoajalla ilmesesti lauottiin ensin jotain rangaistuslaukauksia siniviivalta, jonka jälkeen peli jatkui normaalisti. Suutuin tilanteessa niin kovasti, että hyppäsin tv:n läpi kentälle ja vaadin peliä seis. Niin ei tietenkään tapahtunut, ja pian Maxin yläreunassa lukikin, että kisalähetys oli siirtyny klo 23:35 alkavaksi (piti alkaa noin 20:00). Seuraavaksi heräsin seuraavana aamuna ja menin kouluun unohtaen koko kisan. Uusinta koko kisalähetyksestä olisi tullut pääkanavalla klo 10, mutta en osannut katsoa ohjelmatietoja. :jaska:
 

f1-fani95

Well-known member
Liittynyt
4.7.2010
Viestit
55
Sijainti
Suomi
Näin unta että olin satoru nakajima ja voitin suzukassa minardilla, taifuunin riehuessa :D
 

Hookah

Elämäntapaintiaani
Liittynyt
24.6.2008
Viestit
4447
Kimi teki paluun Ferrarilla joku kausi, en muista milloin.
 

Har*

Well-known member
Liittynyt
29.7.2010
Viestit
1331
Räikkönen on kyllä ainoa urheilija, joka on tullut uniin. Viime yönä tuo ilmoitti lopettavansa ralliajelut tähän kauteen, koska hänestä ei kuulemma ole mestariksi. Olen eri mieltä.
 

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18368
Seuraavanlaisen unen näin vuoden 2000 Monacon gp:n perjantain ja lauantain välisenä yönä mikä on jäänyt mieleen hyvin: Näin unessa Villeneuven ajavan Benettonilla Monacossa harjotuksia ollen harjotusten viides, seuraavana aamuna kun heräsin olin ihan tohkeissa että Villeneuve on siirtynyt Benettonille kerroin siitä vanhemmille mutta sitten kun menin nettiin niin tulikin ihan ällikälle lyöty fiilis että eikö se ollutkaan totta.

Isä maininnut pari kertaa myöhemmin tuosta asiasta mulle jälkeenpän :)
 

KimiFan1

Well-known member
Liittynyt
27.2.2009
Viestit
675
Tulipahan nähtyä unta että JJ palasi kaikkien yllätykseksi selostamoon sunnuntaina, vähän siinä jutteli että mitäs tuli mokailtua ja sitten alkoi pelata pelejä normaaliin tyyliin.
Määkin näin tossa viikonloppuna sellasta unta että Jykä palasi selostuskoppiin, mutta se tapahtui sillä tavalla että Osku ja JJ käyttäyty ihan niinkuin mitään ei olis JJ:n kohdalla tapahtunu. Ja mää sitten olin puoliks unissani veljelleni jotain hölöttäny tavasta jolla jykä tuli takasin kun se katto telkkaria.. Saipahan kettuilla aamulla
 

Trone

Registered Loser
Liittynyt
12.4.2002
Viestit
1222
Sijainti
Suomi
Toissa yönä Kimi rysäytti uutispommin ja ilmoitti palaavansa Ferrarille. Epäselväksi jäi tallikaverin henkilöllisyys, mutta homma tuntui jotenkin luonnolliselta: juuri jotain noin kylmäpäistä "no hard feelings" -ammattilaisratkaisua Kimiltä ja Robertsoneilta voisi odottaakin.

Muistaakseni elämäni toinen F1-uni. Ensimmäinen on useamman vuoden takaa ja siinä päähenkilönä myöskin Räikkönen, jolle sattui Monacon GP:n tunnelissa jonkinlainen onnettomuus. Koko tunneli oli Hollywood-tyyppisesti räjähtävää liekkimerta, liekkien puskiessa ulos tunnelin suuaukosta. Siitä asti Monacon kisaa jännitti hieman tavallista enemmän...
 

Kimika_

Well-known member
Liittynyt
23.10.2006
Viestit
1028
Sijainti
Larkwater
viime viikolta tämä uni: Alonso korjasi naapurini pihassa särkynyttä moottoripyörää ja sen jälkeen hän alkoi maalaamaan kaikkien pihan rakennusten ovia ja ikkunan pieliä uudelleen. :alppu:
 

Har*

Well-known member
Liittynyt
29.7.2010
Viestit
1331
F1-mestaruus ratkaistaan tänä vuonna juoksemalla. Ensimmäisenä varikolle (eli luonnolllisesti joenylityspaikalle) saapuvat särvintä tankkaamaan Vettel ja Alonso. Webber tulee paikalle ja vetää komealla loikalla koko joen yli ilman pysähdystä. Vettel ja Alonso hirveällä raivolla perään. Vettel katoaa horisonttiin, Webber ja Alonso löntystelevät. Webber kiroaa hölmistyneenä tuota typerää kakaraa, uni loppuu.

FAQ.

Kyllä, juoksivat haalarit päällä

Ei, en tiedä lopputulosta
 
Ylös