What ouh' fuck??? Ennen vanhaan tuo Kumala oli kamalaa, eli todella nahkaista ja savuista ja eläimellistä. Sen tähden joskus viehätyin Kumalaan, koska hintaluokassaan ei ollut vastaavia viinejä. Myönnän, etten ole maistanut varmaan kahteen-kolmeen vuoteen, mutta onko taso oikeasti laskenut noin paljon? :eek!:
En tiedä onko taso laskenut, itselläkin wanhastaan maukkaampi mielikuva Kumaloista. Olisiko sitten heikompaa vuosimallia, mene ja tiedä.
Maku häviää kieleltä heti kun kulaus meni nieluun. Jälkimakua ei juuri ole. Melko mitätön siis.
Makuasioitahan nämä toki, voin kuvitella, että joku saattaa ryystää tätä juuri siksi, että kaikki negatiiviset maut loistavat poissaolollaan (jos mauttomuutta ei lasketa negatiiviseksi mauksi)
Edittiä :
Toisen lasillisen alussa makuaivo viestittää, että joku sopivan mausteinen grilliliha-sköntsä voisi upota tämän kanssa ihan jees.
Itseasiassa tuli ihan nälkä tuota kuvitellun lihan haamumakua tunnustellessa.