WebSlave
Trackman
- Liittynyt
- 9.2.2005
- Viestit
- 29660
Höylättävä juusto. Aluksi helppokäyttöinen, mutta loppua kohti höylääminen vaikeutuu. Tähän ongelmaan on monta lähestymistapaa:
- Höylätä, kunnes jäljellä on niin ohut viipale, ettei höylääminen onnistu
- Höylätä tasaisesti eri sivuilta, jolloin jäljelle jää alati kapenevien siivujen jälkeen ohut tikku
- Höylätä myös pieniltä tahkoilta, jolloin lopuksi on jäljellä vain pieni kuutio
- Siirtyä höyläämisen vaikeuduttua raastamiseen
- muita?
Mitä tapaa sinä käytät? (Pollia ei seuraa.)
- Höylätä, kunnes jäljellä on niin ohut viipale, ettei höylääminen onnistu
- Höylätä tasaisesti eri sivuilta, jolloin jäljelle jää alati kapenevien siivujen jälkeen ohut tikku
- Höylätä myös pieniltä tahkoilta, jolloin lopuksi on jäljellä vain pieni kuutio
- Siirtyä höyläämisen vaikeuduttua raastamiseen
- muita?
Mitä tapaa sinä käytät? (Pollia ei seuraa.)