Katsotko F1-kilpailut keskittyen vai sivusilmällä?

Katsotko F1-kilpailut keskittyen vai sivusilmällä?

 • Pidän katseeni koko ajan ruudussa.

  Äänet: 3 14,3%
 • Teen muutakin, mutta pysyn koko ajan selvillä tilanteesta ja siirrän katseen tarvittaessa ruutuun.

  Äänet: 9 42,9%
 • Teen muutakin, enkä ole koko aikaa selvillä tilanteesta.

  Äänet: 9 42,9%

 • Äänestäjiä yhteensä
  21

spotter90

Half Blind, Full Throttle
Liittynyt
8.9.2014
Viestit
6727
Sijainti
Helsinki
Itse katson kaikki kisat keskittyen. Vaikka mitään ei niissä tapahtuisi, niin aina voi tulla kilpailun kulkua muuttava tilanne.
 

jjx

Well-known member
Liittynyt
20.11.2019
Viestit
528
Jos maailmanlaajuisia numeroita katsotaan, niin laji on suositumpi kuin koskaan samaan aikaan kun täällä valitetaan, että täyttä paskaa.
Tähän väittämään, että laji on suositumpi kun koskaan tai tv katsojamäärät ovat kasvussa suhtaudun itse kyllä skeptisesti, vaikka olen tämän uutisen ihan virallisesti iltapäivälehdistä lukenut. En suostu tätä uskomaan. Se olisi vastoin nykytrendejä jossa perinteisten urheilulajien katsojamäärät ovat laskussa (Nascar, baseball). Taannoin Naisten futiksen MM mitalliottelu jossa Saksa pelasi sai enemmän katsojia Saksassa kun f1 kilpailu jolloin mukana oli sentään Seb (muistaakseni 2019). Lisäksi nykyihmiset eivät edes suuri osa omista tv: tä. Hollannissa voi olla kyllä menossa Häkkisen kaltainen buumi jossa kaikki on tv: n ääressä jännäämässä. Lisäksi Saksan gp on puuttunut kalenterista. miksi, koska lehtereille ei saada enään niin suurta määrää katsojia jolla kynnysrahat maksetaan oletan. Tuo on aika merkittävä indokaattori, kyseessä sentään Saksa ja mukana MB ja Seb. Briteissä Hamilttonin aikaan katsojaluvut varmaan on ollu korkealla, entä nyt. Onko UKssa nyt buumi? F1 ei oikein puhuttele nuoria enään, eikä mikään muukaan perinteinen urheilu. Pitäisi saada vertailulukuja eri urheilulajeista, niin näkisi onko F1 todellakin niin iso laji kun annetaan ymmärtää. Mä itse epäilen tätä.
 

jjx

Well-known member
Liittynyt
20.11.2019
Viestit
528
Jos maailmanlaajuisia numeroita katsotaan, niin laji on suositumpi kuin koskaan samaan aikaan kun täällä valitetaan, että täyttä paskaa.


Tossa vertailua naisten euro 22 finaali 17m + stream vs Abu Dhabi finaali 7.4m uk tv-katsojamäärät. Ja toi naisten futis on ihan marginaalilaji tällähetkellä.
Tosta saa jotain käsitystä noista luvuista jos joku luulee, että maailmalla ei muuta katsotakkaan kun f1 kisoja. Ja C-kasettien ja vinyylilevyjen myyntihän on myös kasvanut joka vuosi
 

-Teme-

Vormulaattori
Liittynyt
12.10.2002
Viestit
1334
Sijainti
F1-fanikatsomo
Oma uskomus on että F1 on saanut uusia katsojia uusilta markkina-alueilta, samaan aikaan perinteisiltä (eurooppa) alueilta on kadonnut katsojia.
Uskon että panostus jenkkilään on tuonut sieltä enemmän katsojia kuin Euroopasta on lähtenyt.
Aasia ja Lähi-Itä on pieniä kysymysmerkkejä mikä niillä alueilla on suosio, mutta palaaminen Kiinaan muutaman vuoden sapatilta saattaa tuoda sieltäkin katsojia.
Sähäkät sprintit kiinnostaa paremmin uusia katsojia kuin 1.5h pitkät maratonit
 
Ylös