Keski-Euroopan MM-ralli 2023

ssuvik

Well-known member
Liittynyt
24.5.2022
Viestit
186
https://itgetsfasternow.com/2023/10/20/route-preview-central-europe-rally-2023/

Vuoden haastavin reittiennakko kirjoitettu. Tosi vaikea oli päästä pätkien luonteisiin sisälle kun pätkien sisällä tapahtuu paljon ja toisaalta keskenään pätkät on samankaltaisia koosteita kymmenistä osuuksista. Mutta pääpiirteissään Tsekin pätkät on nopeimpia, niillä ajetaan eniten isoa tietä mutta toisaalta on myös eniten shikaaneja. Saksassa on taas hitaimmat ja teknisimmät tiet, Itävalta lähempänä Saksaa mutta vähän vauhdikkaampaa. Ehkä sellainen "Ypresin tieprofiilit siirrettynä Saksan maaseudulle" on jonkinlainen luonnehdinta tälle rallille. Asfaltin pinta vaihtelee myös ihan tuoreesta rosoiseen ja jopa röykkyiseen. Joissain paikoissa kasvaa myös ruohoa ajourien välissä.
Ei kuulosta ollenkaan pöllömmältä. Itse aina tykänny Ypresin teistä, ja harmitellut kun putosi pois kalenterista. Eli ei se ainakaan odotuksia laske jos on samankaltaisuutta tiedossa. Kiitos myös sinulle, hyvää duunia taas kerran.
 

JLunen

Well-known member
Liittynyt
9.10.2018
Viestit
549
Shake poikki poikki Ogierin vuorolla. Toivottavasti ei nyt käynyt pahasti...

Edit: ilmeisesti lähialueella joku ralliin liittymätön hätätapaus, johon hälytettiin pelastuskalusto.
 
Viimeksi muokattu:

Bullet Tooth Tony

Well-known member
Liittynyt
24.9.2016
Viestit
321
Lapsuudessani hyppyreitä kutsuttiin linkoiksi. Siis "linkka". Tuollaisia tehtiin kun olimme oppineet ajamaan pyörällä. Iskän varastosta vesivaneria, kakkosnelosta, saha ja nauloja. Kohta jo Raleigh'n Tuff Burnerit olivat ilmassa. Sitten mitattiin kuka lensi pisimmälle. Olimme alle kymmenvuotiaita.
Enpä olisi uskonut, että seuraavalla vuosituhannella aikuiset miehet, ja vielä tosissaan. Autoille.
 

Arlex

Well-known member
Liittynyt
7.4.2018
Viestit
59
Eiks jokunen vuosi sitten....minkähän rallin kaupunki pyörityksessä se nyt oli mutta tollanen vaneri "linkka" sitten hajos ja pätkä keskeytettiin!?
 

Reinweib

Vetohenkilö
Liittynyt
28.3.2013
Viestit
966
Sijainti
Piilosa
Anteeksi maalaisuuteni, mutta onko tässä pätkällä siis tekohyppy, jossa autot ei hyppää koska slickseillä ei saa soralla tarpeeksi vauhtia?

Edit: Vihkoon meni kyllä iteltäkin budjettimielessä, sohvalta joutuu seuraamaan.
 

JuuZa

Kulttuurispesialisti
Liittynyt
22.4.2006
Viestit
2092

Onko sieltä kovakin myräkkä tulossa illalle kun suurimmalla osalla neljä sadekelin rengasta mukana?
 
Ylös