Kilpasyöminen

Renessanssinero

Perusfeidaaja
Liittynyt
23.4.2005
Viestit
4600
Sijainti
Vantaa
Omasta mielestäni kilpasyöminen on aivan liian aliarvostettu ja tuntematon asia Suomessa. Amerikassa ja esim. Japanissa syömiskilpailuja pidetään suuremmassa arvossa, mikä on tietysti aivan oikein. Itse pidän kilpasyömistä ihan yhtä järkevänä kuin mitä tahansa muutakin kilpailua. Kilpasyömisessä pitäisi liikkua hyvin suuret summat rahaa, jotta kiinnostus lajia kohtaan lisääntyisi merkittävästi.

Oma suosikkini kilpasyöjistä on Jesse Pynnönen. Hän on tällä hetkellä Suomen paras. Hän puolestaan pitää Takeru Kobayashia maailman parhaana kilpasyömärinä. Toinen äärimmäisen kova kilpasyömäri on Matt Stonie. Hän on muun muassa syönyt 25 Big Mac -hampurilaista 22 minuutissa.

Minusta kilpasyömistä tulisi kehittää siten, että jätettäisiin suolaiset ruuat kokonaan pois ja kilpailtaisiin makeilla herkuilla, kuten esim. suklaalla, karkeilla, kekseillä ja marmelaadilla. Siinä olisi enemmän haastetta, koska pahoinvointi tulee aivan varmasti. Myös raaka sipuli sopii syömiskilpailuihin loistavasti.
 

Sörsselsön

Kui hianoo se sit on?
Liittynyt
28.10.2013
Viestit
4076
Sijainti
Parc Fermé
Paljonko Pynnönen on maksanut sulle kun harva se viikko tulee useempi viesti jossa mainitaan hänen nimensä?
 

Renessanssinero

Perusfeidaaja
Liittynyt
23.4.2005
Viestit
4600
Sijainti
Vantaa
Ei mitään. Hän on vaan niin hieno mies.

Täytyy kyllä sanoa, että Suomessa on tällä hetkellä melko heikko taso kilpasyömisessä, kun Mika Toiviainen ei pystynyt syömään kahden kilon nallekarkkia, mutta japanilainen nainen Yuka Kinoshita pystyi. Toivottavasti Suomi olisi joskus maailman kärkimaa kilpasyömisessä.
 

oldez

Well-known member
Liittynyt
14.3.2003
Viestit
19491
Matt Stonien videoita on tullut katsottua Youtubesta. Myös Furious Peten. Mielenkiintoinen laji.
 

Sam

Muumipappa
Liittynyt
2.8.2000
Viestit
34097
Sijainti
Muumilaakso
Kuulostaa sairaalta :nope:

t:nimim. ala-asteella kaksi syömiskilpailua voittanut (tuli moinen mieleen vasta tässä yhteydessä)

Mutta siis :thumbdown
 

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
23738
Sijainti
lappeen Ranta
Ilmarunkkaus olis vielä hienompi laji. Ihan vaikka olympialaistasolle asti!
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Otsikon aiheeseen liittyen, olen kerran ottanut osaa syömiskisaan. N. 16-vuotiaana kaveri haastoi koitokseen. Hävisin muistakseni mustikkapiirakan mitalla, jonka jälkeen tuli suht spontaani oksennus. Kaveri oksensi heti perään. Kaiffari kuoli ennenaikaisesti kymmenisen vuotta sitten, mutta ei kilpasyömisen aiheuttamana.
 
Ylös