Suggestiivi
Kusihousunörtti
- Liittynyt
- 4.10.2009
- Viestit
- 1050
Vihittu kun on nälkä mutta kun en asu omassa taloudessa niin kokkailuista on niin kovin vaikea päättää ihte. :thumbfh:
No problem. Väärän sanavalinnan taisin laittaa, mutta en viitsi muokata. Sanon kuitennii, että alan just nyt veivaamaan sitä sapuskata.Synapsit kytkivät tuon yhteen Timanfayan kommenttiin. Sori!
Ui, tuli tosi hyvää!:ahem:Heitin kilon lohifileen astiaan ja peittelin sen suolalla ja mustapippurilla. Sitten päälle Bonjour valkosipuli-yrtti möhnää. Yrttipottumuusia ja HAPANKAALIA.:ahem:
Tänään menee kanankoivet uuniin. Riisiä seuraksi.
Mikähän olisi sopiva kastike näille? Jotain sellaista keltaista, sitruunaista muistan jossain lounaspaikassa joskus syöneeni. Onko ehdotuksia, reseptiä?
Ei ole myöhäistä. Näin toimitaan.Varmaan oon myöhässä mut... Eise tarvi mitään soosia, laitat riisiä sinne vuuan pohjalle, koivet siihen riisin päälle. Lisäks joukkoon vaikka sipulia tai jotakin muuta. Sen jälkeen nestettä vuokaan ja mausteet oman maun mukaan. Ottaa riisi kivasti makua koipien nesteestä.
tyhmä kysymys - pitääkö nuo riisit keittää etukäteen, vai hoitaako sen tuo uuni ja vuokaan laitettu neste - ja paljon sitä pitäis laittaa?Varmaan oon myöhässä mut... Eise tarvi mitään soosia, laitat riisiä sinne vuuan pohjalle, koivet siihen riisin päälle. Lisäks joukkoon vaikka sipulia tai jotakin muuta. Sen jälkeen nestettä vuokaan ja mausteet oman maun mukaan. Ottaa riisi kivasti makua koipien nesteestä.
Uuni, vuoka ja neste kyllä kypsyttää riisin. Nesteen määrä tietenkin riippuu riisin määrästä ja vuuan koosta, mutta yleensä niin että riisi peittyy vedellä. Tarvittaessa vettä on lisättävä.tyhmä kysymys - pitääkö nuo riisit keittää etukäteen, vai hoitaako sen tuo uuni ja vuokaan laitettu neste - ja paljon sitä pitäis laittaa?
teimpä tätä tänään, oli maukasta!Uuni, vuoka ja neste kyllä kypsyttää riisin. Nesteen määrä tietenkin riippuu riisin määrästä ja vuuan koosta, mutta yleensä niin että riisi peittyy vedellä. Tarvittaessa vettä on lisättävä.
Varmaan oon myöhässä mut... Eise tarvi mitään soosia, laitat riisiä sinne vuuan pohjalle, koivet siihen riisin päälle. Lisäks joukkoon vaikka sipulia tai jotakin muuta. Sen jälkeen nestettä vuokaan ja mausteet oman maun mukaan. Ottaa riisi kivasti makua koipien nesteestä.
Tälläinen löytyi kun kehitin rullan.Ei ole myöhäistä. Näin toimitaan.
Yleensä tulee kyljykset tehtyä tuolla tavalla. Pottuja, porkkanaa ja sipulia riisin sekaan.