Kolme iltaa sitten onnistui kokkihommat harvinaisen hyvin vieraille!:eek!:
Jättiläiskatkaravun pyrstöt sitruuna-oliiviöljyssä + valkoviinissa lämmitin. annoin jäähtyä.
4-5 kappaletta niitä lautaselle sopivan harvaan ympyrään, koukerot ulospäin. Keitetyn kananmunan puolikas keskelle, sen päälle iso teelusikallinen muikun mätiä, jota suolattu lisää+ valkkaria. Päälle tillin oksa. Pari muotoiltua mönttiä kylmä/lämminsavulohi- smetana- maustetöhnää lautasen reunaosalle. pieneksi murskattua ruissipsiä ympärille. Paistilientä liraus päälle lisättynä sitruunamehulla. Yllättävan näyttävä ja maukas!:frank:
Harmi, kun en ottanut kuvaa.
Sopivasti suolattu + maustettu villilohi uuniin, uudet potut keitettynä+ suolavoita, kermaviilikastike.
Vihersalaatti + "valkeaa palsamicoa". Mansikoita, suklaata
Rosesamppanja, kaksi valkkaria, portviini Taylors 1992.
Kuulemma voitti jonkun tunnetun hollantilaisen kalaravintolan tarjoilut selvästi.