Kotimaan rallikausi 2022

Onzah

Suurmestari
Liittynyt
12.11.2018
Viestit
788
Sijainti
Jossakin Itärallin pätkällä
Arctic Lapland Rally eli tuttavallisemmin Tunturirallin ilmoittautuminen päättyy 3.1.2022, ja nyt on jo muutama ihan mielenkiintoinen nimi mukana.

Eerik Pietarinen Printsportin ilmoittamalla Pololla, mikähän on Pietarisen suunnitelma ensi kaudelle? Niin kovin lupaava urakehitys on vähän jäänyt junnaamaan paikalleen, kyllä nyt pitäisi ehdottomasti lyödä pöytään sellaista ylivoimaa kuin vuonna 2018 SM-sarjassa.

Jari-Matti Latvala Juho Hännisen kanssa uudemmalla Celicalla, ST185-korimallisella. Auto on jo jonkin aikaa ollut valmis, ja nyt ensimmäinen kunnon kisa tuolla autolla. Jännä nähdä, mihin kaksikon vauhti riittää. Villeimmissä huhuissa jopa top10 tasolle mutta taitaa olla sen verran raaka ralli että saa nähdä.
 

Böö

Well-known member
Liittynyt
21.5.2009
Viestit
958
Kilpailut: Tammikuu
Piippola 8.1.
Juankoski 15.1
II GT-Osat Ralli 22.1. (Haapamäki)
Habittaako Ralli 3.0 29.1. (Tikkakoski)
ajaksi.fi
 

Onzah

Suurmestari
Liittynyt
12.11.2018
Viestit
788
Sijainti
Jossakin Itärallin pätkällä

IntriguingMan

Matinkylän Mimmo Schiattarella
Liittynyt
30.1.2012
Viestit
4270
Sijainti
Salo
Huhuina kuulin että joku järjestäjä olisi koronapelkoinen ja sen takia peruutus, vaikka muualla maassa rallia ajetaan. Mutta tosiaan vain huhu kyseessä.


Näytä liitetiedosto 1874

Saatesanoina tämä upea banneri Facebook-sivulla (herran vuosi 2022 ja graafinen osaaminen on tälläistä luokkaa, ei jeesus), ja teksti: Terveysturvallisuussyistä AVIS-ralli on peruttu
🏁

Graafinen osaaminen ja suomen kielen osaaminen on osastoa sitä ja tätä.

Mutta en usko, että tällaiset perumiset ovat yhdestä henkilöstä kiinni. Ennemmin sormi osoittaa KymSoten suuntaan, yleisesti tiedossa että se on perhanan vaikea alue.
 

arskar1970

Well-known member
Liittynyt
14.10.2012
Viestit
168
Ei oo pahemmin vaihtoehtoja mikäli korvaava kilpailu aiotaan ajaa talvikaudella. Tammikuussa olis viikkoa aiemmin Kuhmoisten hissekisa, jossa vielä ei ole tunkua osallistujien suhteen. Siellä olis ainakin hieno reittikin tarjolla.
 

RTP

Keskimääräistä mulkumpi runkkari
Liittynyt
2.9.2012
Viestit
481
Sijainti
Tallissa
Mutta en usko, että tällaiset perumiset ovat yhdestä henkilöstä kiinni. Ennemmin sormi osoittaa KymSoten suuntaan, yleisesti tiedossa että se on perhanan vaikea alue.
Tällä kertaa ongelman ydin ei tainut olla KymSotessakaan (vaikka haasteita onkin monesti ko. alueella aiheuttanut) kuin välillisesti.
 

Fiesta

Ralliperuna
Liittynyt
1.7.2011
Viestit
1313
Sijainti
Porvoo
Ei jaksanu tuolla ryhmissä huudella kun ei tiedä todellisia syitä, mutta vähän housuunpaskomiselta vaikuttaa.
- Jos syynä on tekijäpula, niin herranjestas, pyytäisivät apua. Someaikana ei ole paljon vaadittu et laittaa apupyyntöä palstoille. Kyllä sulkuporukkaa löytyy aivan varmasti.
- Jos syynä on oikeasti korona, eikös tässä olisi ollut aikaa vielä katsoa tilannetta. Vaikka hallitus jotain linjaakin, niin onneksi silti Avit ja kunnat loppukädessä päättää, eikä yksi koronapelkoinen ministeri.
- Jos taas pelkona on pieni osallistujamäärä mihin toki F-Cupin määrä viittaa niin sarjoihin / kisoihin ilmoittaudutaan viimeisinä päivinä. Jälleen, aikaa olisi ollut katsoa tilannetta.

No, toki tätä tuo poukkoileva päätöksen teko aiheuttaa. Kukaan ei oikein tiedä mitä saa tehdä ja mitä ei. Se vaikuttaa moniin aloihin, kuten ralliinkin, vaikka ralli ei niin riippuvainen olekaan yleisö (rallipaketti) tuloista.
 

MVRX

Well-known member
Liittynyt
28.10.2017
Viestit
656
Sijainti
Manselainen syrjäisellä etelärannikolla

Pynski

Well-known member
Liittynyt
25.9.2021
Viestit
366
Pumpataas tätäkin ryhmää esille, elikkäs päälle viikon päästä vuorossa Riihimäen SM-ralli ja nimet ovat listalla laadukkaita. Esim Pajarin taso kova nähdä R5lla, ja kun kuitenkin lähtökohtaisesti analysoiden antanee Fiestalla tasoitusta Skodaan ja Poloon.

Ja väliin perinteeksi muodostunut törkeä mainos: lähetystä ollaan jälleen tekemässä YouTubeen, eli tiedossa on ajokuvaa ja haastatteluita, kuten Tunturissa. Lopullinen kokoonpano tulee ilmi lähipäivinä mutta disclaimerinä jo sellainen, että allekirjoittanut on tällä kertaa studion lämpiössä kommentaattorina, joten taas kerran hyppyä tuntemattomaan😄 koetetaan edelleen pysyä kuskin näkökulmassa ja tuoda sitä esille, nyt on puheaikaa enemmän tarjolla sille. Enää pitää osata käyttää sitä.

Ja ilomielin ottaisin kommentteja/palautetta että mitä toivoisitte mun toimesta lähetykseen niin otan niitä huomioon jos vaan mahdollista.
 
Ylös