Kotimaan rallikausi 2024

RTP

Keskimääräistä mulkumpi runkkari
Liittynyt
2.9.2012
Viestit
537
Sijainti
Tallissa
Ranskalaisten haastattelut vähän tahtoo vastustaa, mutta hauskaa tää on!
Tykkäsin kovasti saksalaisherrasmiehen haastattelusta johon kaksi kertaa koitit saada saksaksi vastaamaan, mutta herra vaihtaa parin sanan jälkeen englantiin.
 

Ojarumpu

Synkkä EI rallille
Liittynyt
23.4.2019
Viestit
676
Nopeeta anal yysia muutamalla ranskalaisella ennenkö uni korjaa miehen yöjunassa:

- Puheet "vajaapyttyisen" Toyotan menohaluttomuudesta voidaan viskata romukoppaan. Viisi Toyotaa nopeassa lumikisassa kympin sakissa kertoo omaa kieltään. Eiköhän nämä vedot löydy vielä kestopäällysteellekin.
- En tiedä mitä kärpässienikeittoa TGS:n pilttuussa tarjoillaan, mutta jos hyppäät uuteen autoon Tunturissa ja piekset Asunmaan, niin hatun voi nostaa päästä. Kyrväkäs veto Heikkilältä 👍🏼
- Japanin pojat tuli tasaisesti Yariksilla. 199 kilsaa vedettiin, ja eroa tuli lopulta reilu puolitoista sekuntia. Tätä match-upia on hienoa seurata jatkossa.
- Rally Kolmosten voittotaistelu. Hokkala ravisti varmasti hirven kokoiseksi kasvaneen Tuntsan poron selästään ensimmäisellä luokkavoitolla pohjoisesta. Samaan hengenvetoon täytyy kehua myös Iivaria: komeaa työntämistä, ja todisti ettei toi mikään pelkkä Fiesta-luokka ole 👍🏼
- Bejarano Dominguez. Kaveri tulee Paraguaysta kolmanteen lumikisaansa, ja näyttää närhen pelivälineet kisan nopeimmalla pätkällä edellä mainitulle voittajakamppailukaksikolle. Säväyttäjä.
- Kauppisen ja Vatasen ylivoimat luokissaan👍🏼👎🏼
- Latvala on aika jätkä työntään tolla Mikael Agricolan aikaisella Celicallaan. Teki hetkellisesti pahaa alustan puolesta, mutta komeasti laite kestikin lopulta.
- Reitti oli mielikuvitukseton, odotan muutoksia juhlavuodelle.
- Ilmeisesti monilta yleisöpätkiltä saatiin sen verran mittavasti hynää järjestäjäorganisaation taskuihin, ettei lippuja myyty yhdelläkään metsäpätkällä, vaikka kaikkiin kolmeen ehtimääni kuljin liivijengiläisten läpi.
- Oli loistava veto veto järjestäjiltä siirtää kisa lähemmäs Ruotsia. Lähtäri oli kunnossa ja mainosarvo maailmalla mittaamattoman kova.
- Ei kai ne tiet lopulta aivan niin paskaan kuntoon menneetkään, mitä nuotilla pelättiin?
- Iltapäivälehdistö kirjoitti kisasta ahkerasti ja ilmassa oli peräti Ralliradion tuntua pätkien maalihaastatteluineen. Erityismaininta selostajakaksikon asiantuntevuudelle. Väittäsin, että tavoitti hyvin jengiä.
 

DC

Helsingin UA
Liittynyt
27.10.2010
Viestit
5340
Sijainti
Suonionkatu 1 C
Kukaan sumassa olleista ei sitten vaivautunut varoittamaan. Varsinkaan ensimmäinen kilpailijapari, jonka auto on poikittain tiellä ja jonka tehtävä se olisi ollut.

http://instagr.am/p/C27pIscorgp/
https://www.iltalehti.fi/ralli/a/105f41c9-d8ca-42bc-80c0-5499ffceaf99

Maanantaina tavoitettu Arctic Lapland Rallyn kilpailunjohtaja Heikki Isomaa löytää heti syyllisen vaaratilanteeseen

– Tässä on unohdettu lisäonnettomuuksien estäminen totaalisesti. Sen ensimmäisen, joka tulee paikalle, pitää lähteä varoittamaan muita, Isomaa sanoo.
Ei lisättävää.
 

RTP

Keskimääräistä mulkumpi runkkari
Liittynyt
2.9.2012
Viestit
537
Sijainti
Tallissa
Tuo on vaarallinen turvallisuuden tunne mikä punaisesta lipusta voi näissä tilanteissa tulla. Eli se, että pysähdyksissä olevissa autoissa näkyy punaiset liput seurantalaitteessa ja tätä kautta olettavat että tulevillakin ne näkyisi. Toivottavasti herättää kilpailjatkin ettei siihen voi sokeasti luottaa. On toki myös aika Tunturiin liittyvä ongelma verkon heikkouden vuoksi.

Hyvä muistaa, että toisen kilpailijoista pitää myös jäädä autoon hetkeksi auton pysähtyessä, koska muutoin järjestelmä kytkee automaattisen SOS hälytyksen.
 

Onzah

Suurmestari
Liittynyt
12.11.2018
Viestit
846
Sijainti
Jossakin Itärallin pätkällä
Huomenna kello 19 alkaen Tunturin läpikäyminen kalvosulkeisten muodossa, ja myös Rovaniemen reissulta kotiutunut lapiosankari Pynski on mukana analysoimassa Tunturin tapahtumia!
Tulehan ihmeessä kuulolle, ja jos et livenä pääse paikalle, niin jälkispekulointi tulee myös YouTuben puolelle seuraavaksi aamuksi.
TWITCH
PS. Laitahan sekä Twitch että YouTube seurantaan, kiitos! :)
 
Ylös