Onkos täiti jonkinlainen täifarmi vai mikä?Sarjassamme elintärkeitä uutisia.
Miksei ketään kiinnosta se, että huomasin eilen tuntevani naisen, joka tuntee täitini? Olisi etusivun kamaa se.
Aamu-tv:n Jälkiviisaissa juuri pohditaan sitä, miten ELY-keskukselta on tuo toiminta mennyt teknisesti läpi? Homma toimisi, jos Kainuussa ei koskaan sataisi. Jollakin ollut painetta saada homma käyntiin vaikka sitten väkisin.Peräsmies!
Tuossa juuri telkkarissa kerrotaan, miten verouutisointi on muuttunut Suomessa. OoPeen mainostama kyttäys-/kateusaspekti on poistunut vähitellen ja pinnalle nostetaan näitä sankareita, jotka ovat maksaneet paljon veroja Suomeen.Verotietouutisoinnissa se positiivinen puoli että tuovat lehtiin menestyvien yrittäjien/yritysten tarinoita. Kauppalehdessähän noita kerrotaan liki joka numerossa. Hyvää vaihtelua ainaisen valittamisen joukkoon. Kyllä Suomessakin voi yrittämisellä vaurastua.
Lisää vaan muoviflooraa ja statiineja.Karjalainen sanoi:Uusi tutkimus: Valtaosa ihmisistä syö turhaan kolesterolilääkkeitä
Kovien rasvojen ja sydäntautien välillä ei ole yhteyttä, mutta liika rasvojen syönti on haitallista. Rasvan laadulla ei ole vaikutusta kuolleisuuteen lukuun ottamatta kalarasvoja, joilla on suojaavaa vaikutusta.
Kuolleisuutta lisäävät vain hyvin matalat ja hyvin korkeat kolesteroliarvot. Sen sijaan kolesterolitason ollessa noin viidestä kahdeksaan, jopa yhdeksään, kuolleisuus on vähäisintä.
Tällaista uusinta kansainvälistä tutkimustietoa toi lääketieteen ja kirurgian tohtori, sydän- ja verisuonitautien lääkehoitoon perehtynyt professori Heikki Karppanen (kuvassa).
Tutkimustulokset eivät Karppasta yllättäneet, sillä hänen mukaansa jo 1990-luvulla on ollut tiedossa, ettei kolesterolilla ole sellaista vaikutusta kuolleisuuteen kuin on luultu.
- Maailmassa tuhatmiljoonaa ihmistä syö kolesterolilääkkeitä alentaakseen kolesterolia, joka tosiasiassa on hyvällä tasolla. Statiinien keksiminen oli huikea bisnes. Aina kun edellisen version patentti vanhenee ja hinta romahtaa, markkinoille tuodaan kaksikymmentä kertaa kalliimpi lääke, josta sanotaan, että vain se tehoaa.
Erityisen ikävänä Karppanen pitää sitä, että kolesterolilääkkeillä on ollut paljon haittavaikutuksia. Hän korostaa kuitenkin, ettei lääkitystä tulee kokonaan kieltää, sillä on pieni osa ihmisiä, jotka siitä hyötyvät.
Karppanen pitää uutta tutkimusta erittäin luotettavana, koska sen tekijänä ovat olleet maailman parhaiden yliopistojen parhaat tutkijat. Tutkimukseen osallistui 18 maasta peräti 600 000 henkeä.
Karppanen huomasi tutkimustuloksen ulkomaisesta julkaisusta. Se, että kotimaassa siitä on oltu hiljaa, johtunee siitä, etteivät tulokset tue yleistä käsitystä.
Katsoin illalla A-talkkia, jossa aiheesta vänkäsi Pekka Perä, Sotkamon kunnanjohtaja, Jan Vapaavuori ja Hannele Pokka (ämpäristöministeriön kansliapäällikkö). Erikseen haastateltiin professoria, professoriryhmän jäsentä, joka ilmaisi, että olivat kiinnittäneet tuohon sadevesien hallintaan huomionsa. Ongelmat eskaloituivat, koska allaskapasiteettia ei ollut riittävästi. Vielä puhui kipsisakasta, että se pitäisi saada hallitusti jonnekin.Aamu-tv:n Jälkiviisaissa juuri pohditaan sitä, miten ELY-keskukselta on tuo toiminta mennyt teknisesti läpi? Homma toimisi, jos Kainuussa ei koskaan sataisi. Jollakin ollut painetta saada homma käyntiin vaikka sitten väkisin.
Aika harva lienee samaa mieltä kanssasi.Voisi karkeasti laskea, että pahimmassa tapauksessakaan yhteiskunta ei jää tappiolle.
Valtion osakepääomana menettämä n. 200 miljoonaa + 200 - 400 miljoonaa toiminnan pysäyttämiseen + korvaukset mökkiläisilleAika harva lienee samaa mieltä kanssasi.
Meijän kylälläkin on kuitutehtaan purku- ja puhdistustyöt alkamaisillaan. Englantilaisfirma sai työtä isoksi toviksi. 2016 ehkä valmis. Sitten on nätti rantatontti vapaana. Sinne kun kaivaa kuoppaa niin saattaa kaivuri lentää vastarannalle kun kunnolla rikkihiiliesiintymään osuu.Ja hei luohan ne puhdistustoimetkin työpaikkoja.
Mulla olis 1000 kpl. Saat satasella.Joko niitä osakkeita taas saa ostaa? Arvopaperia vessapaperin hinnalla!
Talvivaaran osake maksoi keskiviikkona kolme senttiä, joten Lehtomäen puolison omistuksen nimellinen arvo on tällä hetkellä 10 711 euroa. Lasten omistusten arvo on 745 euroa.
Kyllähän tuo olisi ilmiselvä raiskaus, jos mies mieltäisi että miehenkin voi raiskata, ja kokisi tulleensa hyväksikäytetysi. Elatusmaksutkin joutuisi maksamaan raiskaajalle.33-vuotias mies tuli isäksi vaimon puuhien jälkeen - Professori: "Ei täytä rikoksen tunnusmerkkejä"
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288763410982.html
Vaimoa ei voi raiskata?− Jos olisi kyseessä toisilleen täysin ventovieraat ihmiset, tuo täyttäisi ilman muuta rikoksen tunnusmerkistön, Tolvanen sanoo.
http://www.iltalehti.fi/tyoelama/2014103018791073_tb.shtmlSuomi jälleen listahuippu - parhaat ja pahimmat maat tehdä bisnestä
Maailmanpankki laittoi maat järjestykseen sillä perusteella, miten helppoa niissä on pyörittää liiketoimintaa.
Vuotuisen Doing Business -raportin mukaan Singapore on maailman paras paikka tehdä bisnestä. Suomi sijoittui yhdeksänneksi. Kymmenen kärki koostuu pitkälti Pohjoismaista ja englanninkielisistä länsimaista.
Paljon investointeja puoleensa vetävät kehittyvät talousjätit keikkuvat häntäpään puolella. Kiina sijoittui 90:nneksi, Brasilia oli sijalla 120 ja Intia 142. Listauksessa oli mukana 189 maata.
Listauksessa tarkasteltiin juuri yritysten toimintaympäristöä. Siihen sisältyivät muun muassa yrityksen perustaminen, omistuksen siirtäminen, konkurssien ratkaiseminen, tavaran vienti ja tuonti sekä sähkönsaannin helppous.
Erot 30 kärkimaan joukossa olivat kohtalaisen pieniä, mutta huipun ja huonoimman välillä on valtava ero. Singaporessa kestää 2,5 päivää perustaa yritys ja neljä päivää plus 440 dollaria saada kontti liikkeelle satamasta. Häntäpään Eritreassa yrityksen perustaminen vaatii 84 päivää ja kontin liikkeelle saaminen vie 59 päivää sekä 2 000 dollaria.
Maailmanpankin johtava ekonomisti Kaushik Basu huomauttaa, että huomattavassa osassa kärkimaita hallituksilla on huomattava rooli taloudessa.
- Parhaiten pärjäävät talousalueet eivät täten ole niitä, joissa ei ole minkäänlaista sääntelyä vaan niitä, joissa hallitukset ovat onnistuneet luomaan säännöt, jotka helpottavat markkinoiden toimintaa, mutta eivät tarpeettomasti haittaa yksityisen sektorin kehittymistä, Basu sanoo.
10 parasta
1. Singapore
2. Uusi-Seelanti
3. Hongkong
4. Tanska
5. Etelä-Korea
6. Norja
7. Yhdysvallat
8. Britannia
9. Suomi
10. Australia
10 huonointa
189. Eritrea
188. Libya
187. Keski-Afrikan tasavalta
186. Etelä-Sudan
185. Tshad
184. Kongon demokraattinen tasavalta
183. Afganistan
182. Venezuela
181. Angola
180. Haiti