PuoliPöhkö
Well-known member
Ei pidä tämä yleistys paikkaansa.Nykypäivänä rosvopaisti on ihan kusetusta.
Ikinä en ole rosvopaistia maan pinnan yläpuolella valmistanut. Enkä valmista.
Ei pidä tämä yleistys paikkaansa.Nykypäivänä rosvopaisti on ihan kusetusta.
Ootko kellariravintolassa töissä?Ei pidä tämä yleistys paikkaansa.
Ikinä en ole rosvopaistia maan pinnan yläpuolella valmistanut. Enkä valmista.
Luoja paratkoon!Ootko kellariravintolassa töissä?
Eikä höyrykypsytys. Steam oven tjsp.Miksei Aromipesä ole vaihtoehtojen joukossa?
Koska se on porilainen keksintö. Pollin vaihtoehtojen takana on raumalainen salaliitto.Miksei Aromipesä ole vaihtoehtojen joukossa?
Mutta mitä sitten kun piha on kestopinnoitettu tai jäässä ja läheisessä metsässä on karhuja ja susia?Ei sitä rosvopaistia ole pakko ostaa miltään huijarilta, voi sen itekin tehdä.
On se tonnikalassa ainoa oikea. Menee muuten kuivaksi.On aika lailla kiinni raaka-aineesta, Medium linnuissa, kalassa possussa ei ole lainkaan mainiota.
Eikö se nimenomaan ole aidoimmillaan huijarilta ostettuna törkeään rosvoushintaan?Ei sitä rosvopaistia ole pakko ostaa miltään huijarilta, voi sen itekin tehdä.
Eli sulla on vain toisen käden tietoa.Sama. Tosin tukkutoimittajana olen toiminut.
Niinpä voi!:ahem:Ei sitä rosvopaistia ole pakko ostaa miltään huijarilta, voi sen itekin tehdä.
Teetkö tuota omalle ruumiillesi?Mädättämällä.
Lammas oli siis elävä kypsennettäessä?Mulla ois hauska juttu rosvoista rosvopaistin teossa, mutta en taida jaksaa kertoa. Sen verran voin valottaa, että syytä ois ainakin keriä se lammas, jos ei jaksa teurastaa, ennen kypsentämisyrityksiä.
Oli se ainakin tajuton. Kerroin koko tarinan joskus 2003 khatissa, kato lokeista.Lammas oli siis elävä kypsennettäessä?