Mestis 2011-2012

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Jyväskylässä farmiuduttiin ihan huolella. JYP-Akatemia :eek:
Onhan D toki ollut JYPin farmi ennenkin, mutta nyt voinee varmuudella luvata ettei D ainakaan nouse..
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Jukureilla on kyllä kieltämättä vahva ryhmä, paljon taitoa ja näkemystä. Jos saavat viisikkopelin kuosiin niin ovat todella vaarallinen joukkue. KooKoo oli tänään varsin junnupainotteinen, monen monta tehomiestä on nimittäin vieläkin vempassa. Siihen nähden todellisesta erosta on vielä mahdoton sanoa mitään. Tänään kuitenkin Jukurit oli vahvempi 2-1.
Kolmas erä näytti että runkosarjamatsit rakkaiden naapureiden kesken tulevat olemaan kovaa taistelua, siinä määrin kovasti lämpöä syntyi jo harkoissa muutaman painiottelun muodossa.

Edit:
Entiselle D:lle on sitten jo lempinimikin, nokkelastipokkelasti lyhennetty JYP-Akat..

Toisekseen Rasmus "Gruell" Juell ei tule liittymään KooKoon miehistöön. Tämä kuultu suoraan sisäpiiristä.
 
Viimeksi muokattu:

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Kupittaallakin ollut eilen lämpöistä. Toverien Patrik Moisio sai Virkin Anssin lämpenemään hippasille saakka. Mikään puolustuspelin taidonnäyte ei vissiin matsi ollut, varsinaisen peliajan jälkeen digitaaleilla loisti 5-5. Rankkareissa Laukkanen ratkaisi pelin KooKoolle 5-6.

Junnupainotteinen porukka oli meillä edelleen:
Ismo Lehkonen sanoi:
- Veli venäläinen (Severstal & Loko) tinttasi pari jätkää meiltä pois. Kovalla pelillä tässä on saatettu kaikkiaan kahdeksan pelaajaa telakalle. Halusin peluuttaa nuoria ja sen takia oltiin matkassa vain kolmella kentällä. Saivatpa nuoret ainakin pelata.
---
- Hyvät fiilikset on. Vuorokauden sisään kaksi peliä, kun eilen oli vastassa Jukurit. Tällä pakalla pelattiin kuitenkin ihan ok peli. Materiaalin leveys on tällä hetkellä hyvä ja vaan levenee, kun monta kouvolalaista nuorta ottaa harppauksia ja ovat murtautumassa kokoonpanoon.

65
Onhan tässä vielä aikaa runkkarin alkuun, mutta vemppaosastoa pitäisi kyllä saada pienemmäksi pikkuhiljaa että saataisiin pelejä täysmiehityksellä ennen kuin aletaan pelata pisteistä..

---

Kouvolan tavoin Vaasassakin rakennetaan yhteistä kiekko-organisaatiota. Red Ducks ryhtyi lähempään yhteistyöhön Sportin kanssa. Käytännössä siis sama farmikuvio kuin täällä. Toiset ne antautuu rengiksi, tosissaan olevat puolestaan ryhtyvät isänniksi. :thumbup:
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Jahas, Patrik Forsbacka lähtee KooKoon remmiin Ruotsin keikalle (26.8 Mora IK ja 27.8 Hedemora SK). Kahden ottelun try-out siis.
Mieshän on tuttu Liigasta, ei säästele laitoja eikä pelkää hanskojen tiputtamistakaan. Osaltaan semmoista pelotetta kaipaisikin, niin monesti viime kaudellakin tehomiehiä kävi vempassa pikkusikailun seurauksena.
Toisaalta taas Patun kaltainen ukko jää helposti Nami-Jamin silmätikuksi, notta..

Mutta, jos mies pysyy muuten vauhdissa ja kykenee auttamaan joukkuetta niin sopparia kouraan vaan. Kelpaa.

edit: Paitsi että NamiNamista ei tarvitsekaan enää kärsiä, Kai Tervonen on uusi kurinpitäjä. Tausta on miehellä ainakin soveltuvampi kuin Jukuri-Kaupilla..
 
Viimeksi muokattu:

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18382
Että näin...
Mestis liittyy CANAL+:n kiekkokokonaisuuteen

CANAL+:n jääkiekkokokonaisuus vahvistuu Suomen toiseksi ylimmän sarjatason, Mestiksen, otteluilla.

CANAL+ välittää kaudella 2011-2012 Mestiksen otteluita keskiviikkoisin. Tarkempi otteluohjelma ja muut tv-tuotantoon liittyvät yksityiskohdat tiedotetaan myöhemmin.

Mestis
Mestiksen runkosarjassa pelataan 12 joukkueen nelinkertainen sarja. Mestiksen playoff -ottelut pelataan runkosarjan kymmenen parhaan joukkueen kesken. Mestiksen hallitseva mestari on Vaasan Sport.

CANAL+:n jääkiekkokokonaisuus
Suomessa CANAL+-kanavia hallinnoi MTV MEDIA. CANAL+:n jääkiekkokokonaisuuteen kuuluvat MM-kisojen lisäksi Leijonien EHT-turnaukset, muita Leijonien maaotteluita, nuorten- sekä naisten MM-kisat sekä Ruotsin pääsarja Elitserien.(Canalplus/23.08.2011)
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Aikoinaan pelotti mahdollisuus että Ilves ja KooKoo kohtaisivat karsinnoissa. Ei toteutunut onneksi se skenaario, mutta nyt Ilves tulee Kouvolaan!
KooKoo saa vierailijan SM-liigasta vielä kauden kynnyksellä. Keskiviikkona 31.8 klo 18.30 Kouvolan hallissa nähdään Tampereen Ilves jolla on monta mielenkiintoista pelaajaa joukkueessaan.

- Mielenkiintoinen nippuhan Ilveksellä on, Toskala, Järventie, Koistinen ovat kaikki maailman luokan pelimiehiä. Lisäksi Joonas Rask on takuuvarmasti tulevaisuuden NHL-pelaaja, joten aika hieno ryhmä saadaan Kouvolaan keskiviikkona. Iso kiitos Ilvekselle tänne tulosta, saadaan hiukan ennen kauden alkua meidän katsojille tarjota myös tällaista herkkua, myhäilee Välimaa.

kookoo.fi
Hieno nähdä Ipaakin pitkästä aikaa livenä. :thumbup:
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Mora oli eilen parempi 6-3. Mielenkiintoinen huomio kuitenkin oli että Marco Tuokko pelasi KooKoon riveissä. Tuokko toki asuu Ruotsissa, sillä on pelannut viimeiset 6 kautta siellä, neljä Morassa ja kaksi MODOssa. Nyt mies on vielä työtön, joten.. oliko vain tuntuman hakua keikkapelin muodossa, vai jotain muuta. Jää nähtäväksi.
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
KooKoo-Ilves

Ei ole selvä peli tämä. Tosi tasaista vääntöä, molemmat tehneet yv-maalin ja tasakentällisin molemmilla hyviä paikkoja. Siitäkään ei oikein saa selvää onko Rämö tai Toskala toistaan parempi. Pelkäsin pahempaa, mutta tämä on hyvää hokia täällä näin. :thumbup:
Kolmatta erää odotellaan.

"Valkoinen intiaani", eli Patrik Forsbacka on edelleen rivissä, vaikka try-out kattoi vain Ruotsin kiertueen.. tarkoittaako se sitten sitä että soppari on taskussa? Julkisuuteen ei ole tihkunut mitään, paitsi rivien välistä..

Edit: Hokkasen Iivo upotti Ilveksen heti päätöserän alkajaisiksi. Karmea takaa-ajo tietysti Ipalla alkoi, voinee sanoa että kolmas erä meni pelillisesti vieraille. Mutta se ei riitä, KooKoon paketti pysyi hyvin kasassa hirmuisessa paineessa ja Rämö hoiteli loput.
Rääväsuut toivotteli Ipan aikalisän aikana manselaisia jo Mestikseen, mutta en mie siihen yhdy kyllä.. Ipa ei saa pudota koskaan!

Kuusitoistakertainen Suomen mestari taipui kuitenkin tänään Sumulaaksossa maalein 2-1. Kouvostoliitto kiittää!

edit2: Ipan Henri Tuominen poistui päätöserässä laatikosta suoraan pukkariin kärvisteltyään hetken jään pinnassa. Ilmeisesti loukkasi itseään jollain viisiin taklauksesta. Toivottavasti ei mitään pahempaa käynyt..
 
Viimeksi muokattu:

FO110K

Banned
Liittynyt
3.1.2001
Viestit
15345
joo-o, vähän heikonlaisesti on kyllä meiltä menny harkkamatsit, tosin niin oli viime vuonnakin...

mites, pelasko Koistinen ja Järventie? Ipa on viime harkkapeleissä lepuuttanut kovimpia nimiä, syystä jota ei ummjarra... :)

edit. niin ja onnea KooKoolle voitosta tietty, toivottavasti ei toistu keväällä.... :D
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
mites, pelasko Koistinen ja Järventie? Ipa on viime harkkapeleissä lepuuttanut kovimpia nimiä, syystä jota ei ummjarra... :)
Koistinen huilas, mutta muuten oli nähdäkseni täysmiehitys.
Koosteentynkää täällä
edit. niin ja onnea KooKoolle voitosta tietty, toivottavasti ei toistu keväällä.... :D
Heh. En usko että tarvitsee tällä kertaa Ipan puolesta pelätä..

---

Tänään kenraaliharjoitus ja mikäs sen sopivampi vieraaksi kuin rakas naapuri Jukurit.
 
Viimeksi muokattu:

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
KooKoo-Jukurit

Ensimmäinen erä lupaili viihdyttävää hokia, tasaista vääntöä. Molemmat myös maalinteossa onnistuivat, 1-1 ekan erän jälkeen.
Toisessa erässä alkoi raita-apinoiden show. Taivas varjele meitä tältä tunarikaksikolta. Tämä pari oli, niin käsittämätöntä kuin se onkin, vieläkin enemmän kuutamolla kuin Nykänen-Pöyhönen. Vai oletteko kuulleet semmoisesta poikittaisesta mailasta jossa lapa on jäässä? Tai laitataklauksesta joka tapahtuu b-pisteen päällä? Entäs, mistä lähtien naapurin mailan nostaminen on ollut koukkaamisjäähyn arvoinen? Aivan..
Ja kaikki nämä ynnä monta muuta päätöntä vislailua napsui sattumoisin isännille. Suurin osa toisesta erästä pelattiin alivoimaa ja siihenhän se homma kaatui. Ei niinkään takaiskumaalien muodossa (Jukurtit teki vain yhden), mutta oma peli meni täysin sekaisin eikä enää löytynyt.
Kolmannessa erässä sama meno jatkui ja kun tarpeeksi tarjotaan ylivoimaa niin pakostikin paukkuu, Yoghurtit menivät jo tavoittamattomaan 4-1 johtoon. Siinä vaiheessa vissiin raita-apinoillakin välähti päässä ja keksivät antaa mikkeliläisillekin niitä omituisia jäähyjä. Takaa-ajo alkoi ja vähän reilu minuutti ennen päätössummeria päästiin jo maalin päähän. Ratkaiseva kuti kuudella neljää vastaan kilahti kuitenkin tolpasta ulos..

Ei mahda minkään, Jukurtit kuittasi tämän omituisen matsin 3-4. Verenpaine kyllä nousi, ja desibelit kun äänekkäästi protestoin seeprojen vislailuja. Nimilläkin höitä huutelin, mutten enää tarkalleen muista miten. Raivo valtasi, kuppi meni nurin, vaan sitä se on kun tunteella on mukana.

Huono kenraali lupaa huikeaa ensi-iltaa. Toivottavasti myös raita-apinoille..

---

edit: "Inkkarilla" näköjään oli jo eilen sopimuspaperi takataskussa, nyt vasta huomasin.
 
Viimeksi muokattu:

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
K-Laserilla on vaikeaa. Kirstun pohjasta raavitaan jo tikkuja sormiin. Sata tonttua vähintään pitäisi repäistä jostakin ennen kauden alkua.. siihen on vajaa viikko.

Muualla on varmasti kiikarit kohdistettu jo Oulun suuntaan, nimittäin jos Laser joutuu jättämään leikin kesken niin siellä on joukkueellinen työttömiä pelaajia. Ykkösvitjan ukot kiinnostanevat ainakin jossain määrin Mikkelissä ja Kouvolassa.
Toivottavasti rahat kuitenkin löytyy ja Laser pääsee osallistumaan sarjaan.
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Että näin...
Jooh, ei tule kauppoja. Anal+:lussalla on näköjään joku kikkeliläinen puikoissa, siinä määrin on jukurttipainotteinen ohjelma. Kookoolta näkyy tasan yksi vieraspeli, kotipeleistä (2 kpl) ei mitään väliä koska nehän katsotaan hallissa.

Toisaalta, pikkulinnut kuiskivat että mestisseurat ja Anvia olisivat sopineet otteluiden varsin kattavasta striimauksesta. Esim Sport on jo ollut Anvian asiakas ja näin koeajanut järjestelmää. Kyseessä on PPV-periaatteella toimiva nettistriimi josta katsoja maksaa ottelukohtaisen maksun ja saa vastineeksi koodin jolla pääsee striimiä katsomaan. KooKoon on jo koko kesän huhuttu järjestävän kotiotteluistaan tällaisen striimin tulevalle kaudelle, mutta minnuuhan semmoinen hyödyttäisi vain vieraspelien osalta.. edelleenkin.
Toivotaan että huhussa on perää, tai sitten se on tornari. Pitäisi selvitä pian, sillä kohtahan se alkaa..
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Uutisen tynkiä

Jukurit lähtee kauteen ilman Lähteenmäkeä.

Poika tulee Kouvostoliittoon kotiavaukseen perjantaina 16.9. (Samalla huomataan että uudet kotisivut on viimenään saatu auki)

---

Laitetaan vielä kertoimia Mestiksen voittajasta näin kauden alla. Siellä on kaksi selkeästi ylitse muiden:
Koodi:
       Unibet  Betsafe   Betway  Veikkaus
KooKoo    2.05    2.00    1.95    3.00
Jukurit    2.10    2.15    2.35    2.35
Sport	   10.00   12.00    8.75    8.00
TuTo	   12.00   20.00   15.00   10.00
Jokipojat  15.00   18.00   17.00   22.00
Hokki	   25.00   125.00   65.00   30.00
K-Laser	   30.00   40.00   30.00   50.00
LeKi	   30.00   35.00   30.00   35.00
SaPKo	   40.00   50.00   45.00   80.00
Jyp-Akatemia 50.00   60.00   25.00   150.00
K-Vantaa   50.00   60.00   35.00   80.00
Peliitat   75.00   100.00   75.00   30.00
Sport ja TuTo pelaamisen arvoisia. Miksei Jokipokin..

edit: Jos Sam haluaa Hokkiin uskoa, niin Betsafe tyrkyttää isoa numeroa..
 
Viimeksi muokattu:

Sam

Muumipappa
Liittynyt
2.8.2000
Viestit
34097
Sijainti
Muumilaakso
Jukurit lähtee kauteen ilman Lähteenmäkeä.

Poika tulee Kouvostoliittoon kotiavaukseen perjantaina 16.9. (Samalla huomataan että uudet kotisivut on viimenään saatu auki)

---

Laitetaan vielä Unibetin kertoimet Mestiksen voittajasta näin kauden alla. Siellä on kaksi selkeästi ylitse muiden:
Koodi:
KooKoo    2.05
Jukurit    2.10
Sport	   10.00
TuTo	   12.00
Jokipojat  15.00
Hokki	   25.00
K-Laser	   30.00
LeKi	   30.00
SaPKo	   40.00
Jyp-Akatemia 50.00
K-Vantaa   50.00
Peliitat   75.00
Sport ja TuTo pelaamisen arvoisia. Miksei Jokipokin..
Noilla kertoimilla pistäisin vähän SaPKolle tai Hokille. On kyllä Jukureiden ja KooKoon kertoimet naurettavia.
 

Teme-84

Well-known member
Liittynyt
28.8.2003
Viestit
4527
Sijainti
Kokkola
K-Laserilla on vaikeaa. Kirstun pohjasta raavitaan jo tikkuja sormiin. Sata tonttua vähintään pitäisi repäistä jostakin ennen kauden alkua.. siihen on vajaa viikko.

Muualla on varmasti kiikarit kohdistettu jo Oulun suuntaan, nimittäin jos Laser joutuu jättämään leikin kesken niin siellä on joukkueellinen työttömiä pelaajia. Ykkösvitjan ukot kiinnostanevat ainakin jossain määrin Mikkelissä ja Kouvolassa.
Toivottavasti rahat kuitenkin löytyy ja Laser pääsee osallistumaan sarjaan.
Olenkin jo useamman vuoden ajan ihmetellyt että mistä hitosta niillä on rahaa piisannut kaikkiin miehiin mitä on hommattu. Ollaan sorruttukin siihen vanhaan syntiin, eletty yli varojen. Toivottavasti pääsevät vielä kuiville.. Aikanaan, kymmenisen vuotta sitten oli jo nousu mestikseen todella lähellä K-Oulun nimellä, ja silloin joukkue oli oululaisempi ja taatusti halvempi. Sieltä olisi kuitenkin konkan tapauksessa mukava saada pari pelimiestä houkuteltua Hermekseenkin, mutta jaksavatko motivoitua pelaamaan alemmalla tasolla..
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Perseen suti
KooKoon harjoituksissa kätensä loukannut Henrik Forsberg, 26, joutuu pitkälle sairauslomalle. Kädestä otetut kuvat paljastivat veneluun murtuman, joten puolustajalla on edessä 7-8 viikon mittainen huili tositoimista.
Huutais yhtä pakkia nytten sitten, ketähän on vielä vapaana..

edit: Tai no ei oikeastaan tarvita. Lehtosen Jaskaahan voi nakella pakiksi tai laituriksi tarpeen mukaan. Mennään näillä.

Edit2: No ei sitten mennä. Bluesista 18-vuotias Joonas Valkonen lainaan maaottelutaukoon saakka.

Ja K-Laser sai kuin saikin tarvittavat tuohet läjään. Hyvä! :thumbup:
 
Viimeksi muokattu:
Ylös