Michael Schumacher loukkaantunut vakavasti

ToXiCiTy

I am fabulous!
Liittynyt
20.4.2008
Viestit
16733
Sijainti
Järvenpää
Mistä ne vetää näitä juttuja ja miksi mun pitäisi tietää Schumin itkevän sängyssä? Voi vittu tätä nykyajan journalismin tasoa.
 

Sipsu

Well-known member
Liittynyt
27.6.2010
Viestit
226
Mistä ne vetää näitä juttuja ja miksi mun pitäisi tietää Schumin itkevän sängyssä? Voi vittu tätä nykyajan journalismin tasoa.
Schumacheria fanitetaan pitkin maailmaa ja aika paljon löytyy sellaisia ihmisiä joita kiinnostaa lukea juttuja mitä idolistaan kirjoitetaan. Ei niitä ole pakko lukea jos ei kiinnosta.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Sveitsiläiskanava: Kuihtunut Schumacher painaa enää 45 kiloa
Entinen F1-huippukuski on ollut käytännössä liikkumattomana jo 13 kuukautta. Toipuminen hiihto-onnettomuuden aiheuttamista aivovaurioista sujuu hitaasti.
Michael Schumacher Kuva: EPA

Michael Schumacherin kuntoutuminen entisen F1-kuskin Sveitsin-kodissa jatkuu, mutta sveitsiläiskanava 20 minutin mukaan lääkäreillä on uusia huolia.

Schumacherin lihakset kuihtuvat ja entinen huippukuski painaa enää 45 kiloa. Urallaan 174-senttinen kuski painoi 75 kiloa.

Seitsemänkertainen F1-maailmanmestari loukkaantui vakavasti 13 kuukautta sitten Ranskan Alpeilla. Schumacher toipuu aivovaurioista, joiden takia hän oli sairaalassa kuutisen kuukautta.

Sveitsiläiskanavan tietojen perusteella kuntoutus on edistynyt, mutta edelleenkään saksalainen ei pysty liikkumaan. Tämän takia lihakset ovat surkastuneet ja paino laskenut rajusti 13 kuukauden aikana.

Asiasta kertoo ruotsalainen Aftonbladet.
Sellaista uutisointia pitkästä aikaa. Yllättäväähän se ei ole, että paino laskee liikkumattomattomuuden myötä.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Vaimo sai taas Schumacherin omaisuutta myytyä: "Hänen oli toimittava"

F1-legenda Michael Schumacherin omaisuutta myydään määrätietoisin ottein.

Corinna-vaimo on saanut Schumacherin kymmenien miljoonien arvoisen lentokoneen myytyä. Brittimediassa konetta kuvaillaan nyt yli 30 miljoonan euron arvoiseksi, mutta viime kesänä kone laitettiin myyntiin noin 20 miljoonan euron hintalapulla.

- Kun selvisi, ettei vanha Schumi ehkä koskaan palaa, Corinnan oli hyväksyttävä uusi elämä. Hänen oli toimittava, saksalainen Bunte-lehti kirjoittaa brittimedian mukaan.

Lehden mukaan Corinna on käynyt läpi suuren muodonmuutoksen. Myyjän töitä aikanaan tehnyt nainen on hypännyt hoitamaan Schumin bisneksiä ja satojen miljoonien arvoisia omistuksia.

Helmikuussa kaupattiin Schumacherien vapaa-ajan asunto. Norjan Trysilissä sijaitseva hulppea 645-neliöinen huvila myytiin yli kahdella miljoonalla eurolla. Bunte-lehden mukaan Corinna harkitsee myös Ranskan Meribelissä sijaitsevan huvilan myymistä.

- Hän tietää ettei hänen miehensä, joka tarvitsee hoitoa ja terapiaa kellon ympäri, tule enää nauttimaan näistä asioista, brittimedia siteeraa.

Michael Schumacher loukkaantui vakavasti lasketteluonnettomuudessa joulukuussa 2013. Schumacheria hoidetaan kotisairaalassa Sveitsissä. Hänen tilassaan ei ole tapahtunut edistystä. Seitsemän maailmanmestaruuden F1-legenda ei pysty liikkumaan tai puhumaan.
http://www.iltalehti.fi/formulat/2015050919656828_fo.shtml

Raha ja materia ei onnellisuutta tuo.
 

SJ

F1 asijan tuntia
Liittynyt
6.9.2011
Viestit
4164
Ei Corinna rahan takia noita myy. Ei ole vaan tarvetta suihkareille ja lomamökeille kun Schumi kuolaa letkuissa. Ei se nyt perkele miljardi omaisuus voi olla mennyttä.
Nää roippeet ovat voineet sitä paitsi olla myynnissä jo pitkään mutta nyt vasta löytynyt ostaja. Homma ei siis mene niin, että rahojen loputtua on aina myyty jotain pientä pois uutta rahoituskierrosta varten.
 

Beco

Well-known member
Liittynyt
19.6.2014
Viestit
339
Schumilla 20-vuotishääpäivä tänään, pientä edistystä yhä saavutettu.. Tiedä sitten että millaista.
m.iltalehti.fi/formulat/201508010110425_fo.shtml
 

Hakkis

Hitain hämäläinen
Liittynyt
8.2.2004
Viestit
2449
Uusia vihjeitä saatu Schumin tilasta:
Ferrarin entinen pääjohtaja Luca di Montezemolo vihjaa pian kaksi vuotta sitten hengenvaarallisesti loukkaantuneen Michael Schumacherin tämänhetkisen terveydentilan olevan yhä hyvin heikko.
– Hänen näkemisensä tässä tilanteessa on kauheaa. Ei tiedä, mitä tehdä.
http://www.suomif1.com/2015/11/schumin-nakeminen-kauheaa-ei-tieda-mita-tehda/
Aiemmin tänä vuonna tullut tämmöisiä uutisia vastaan:
Schumacher's closest friends do not visit him
"Everyone knows that he (Schumacher) is in a vegetative state. He has lost muscle mass and is very thin. It came out in a German newspaper that he weighs 45 kilograms, the family went crazy and sued the newspaper."
http://www.grandprix.com/ns/ns32347.html
Jopa Sabine Kehm on sanonut "Michael would have had lots of fun, to accompany his son in racing and give him tips. I’m sure he would be very proud of him."
http://ms-fans.com/chumacher-fans-and-family-nobody-is-giving-up-hope/


Hyväksyykö perhe koskaan sitä, että mikäli Schumi tuodaan julkisuuteen, hänet esitellään vegetatiivisessa tilassa? Onhan näitä julkisuudessa olevia aivovauriopotilaita ollut aika ajoin mediassa. Tähän statukseen liittyy paljon surua ja tarpeetonta häpeää, joten terveydentilan salailu on ymmärrettävää. Schumista voisi saada päävammoja ehkäisevän kampanjan ikonin, mutta se vaatisi kollektiivisen hyväksymisen, että Michael ei ole se henkilö, mikä hän oli ennen onnettomuuttaan.
 

SJ

F1 asijan tuntia
Liittynyt
6.9.2011
Viestit
4164
Ross Brawn meni haastattelussa lipsauttamaan, että Schumacher on tiedostamattomassa tilassa eikä ilmeisesti ole toipunut juuri mihinkään näiden vuosien aikana. Vähän aiemmin myös Jean Todt antoi ymmärtää, että vaikka hän käy Schumacherin luona katsomassa televisiota, niin ei Schumi itse siitä mitään tajua.

"Obviously it's going to be exciting particularly with Mick coming in, which I have a lot of enthusiasm and passion for," Brawn told the F1 podcast. "So that's going to be good."
"And I think it just reminds us of the tragedy of Michael's accident, because, how wonderful it would have been if Michael was able to participate in that."
"I mean, none of us know how much Michael is able to understand. But if he'd been part of that – and let's hope and pray that one day, he might be – that would be very, very special."
 

ouzei

Well-known member
Liittynyt
22.5.2018
Viestit
1497
Tää on kyllä varsin jännä ilmiö, miten nämä "perhetutut" suht tasaiseen tahtiin lipsauttelee jotain Schumin tilanteesta. Vaikka perheen tiedotustinja lienee varsin hyvin tiedossa. Tämä nyt taitaa toki olla paljastavin lausunto tähän mennessä.
 

Hurmurisija

Well-known member
Liittynyt
3.3.2002
Viestit
3260
Tää on kyllä varsin jännä ilmiö, miten nämä "perhetutut" suht tasaiseen tahtiin lipsauttelee jotain Schumin tilanteesta. Vaikka perheen tiedotustinja lienee varsin hyvin tiedossa. Tämä nyt taitaa toki olla paljastavin lausunto tähän mennessä.
Perheen tiedotuslinjaa on vaikea ymmärtää, koska spekulointi olisi loppunut jo ajat sitten, kun perhe olisi ilmoittanut, että Schumacher on poissa tästä maailmasta eikä siihen enää palaa.
 
Ylös