Miltä Jumala sinulle näyttää?

Edson

Well-known member
Liittynyt
11.6.2009
Viestit
746
Olen viime aikoina pohtinut sitä kuinka jumalkuva on muovautunut tietynlaiseksi, ja jopa suorastaan häiritsevän stereotypiseksi ajankuvakseen ajanlaskun alun miehestä. Vaalea kaapu, sandaalit, parta ja pitkähköt hiukset, auringon ruskistama iho... Muuten kuin Jesse mutta vanhempi.

Nykyaikaisiin ikoneihin ja maalauksiin olisikin tehtävä päivitetty ajankuva. Jos itse saisin ulkonäön toteuttaa hänellä olisivat jalassa tietenkin crocksit, kuvaten alamaisista koostuva väen alhaista yhteiskunnallista asemaa. Housuina maastokuvioiset reisitaskuhousut sotahullujen ihmisten iloksi. Paitana ed hardya junttien vuoksi, ja kaulassa kultaa blingbling-kulttuurin takia. Päässä snapback ja kädessä selfie stick kuvaamassa nuoria. Ihonvärinä musta sillä se on hallitseva ja muut alleen peittävä sekä rasismivapaa. Sukupuolena liikkuva eli kuin hän milloinkin itsensä kokee. Ironinen hipsteriparta olisi ihan jees.


Kuinka te pukisitte Luojan näinä 2015 vuoden päivinä?
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Nyt osu, jos ei nappiin niin ainaki hyvin liki.
 

Hartsa76

Well-known member
Liittynyt
23.2.2012
Viestit
7189
Mustat pitkät hiukset, musta nahkatakki, jonkin heavybändin musta fanipaita, mustat pillifarkut tai mustat nahkahousut, mustat maiharit, niittivyö ja niittikaulapanta sopisi hyvin asuksi nykyaikaiselle suomalaistyyliselle jumalalle.
 

Iso Masa

Anonyymit Kyynikot
Liittynyt
14.11.2005
Viestit
1876
Hyh mitä sovinismia. Että luojan olisi pakko olla mies... Nykyaikana kuuluisuutta, kuitenkin jollain mieltä vääntävällä tavalla myös tavallisuutta, on pakko korostaa, jos haluaa kansakunnan kalifiksi. Joten:
 
Ylös