MM-rallikausi 2023

cesar

Well-known member
Liittynyt
21.10.2009
Viestit
659
Jari-Matti kertoo ettei ole mitään kerrottavaa, osa 57.

Tommin aikaan näissä jutuissa oli sentään se aspekti, että aina odotti mielenkiinnolla minkälaisiin sanamuotoihin Tommi kulloinkin taipuu. Vähän jopa ikävä niitä "emme aio olla erityisen aktiivisia kuljettajamarkkinoilla, mutta pidämme silmät auki ja seuraamme tilannetta" -tyyppisiä ulostuloja.
Tommilla ei ollut ihan niin hyvä pokerinaama, niin sopiva hekottelu johonkin väliin saattoi paljastaa, että toimittaja on jäljillä.
 

jjx

Well-known member
Liittynyt
20.11.2019
Viestit
939
Markko Märtinillä ja Malcomilla kovat keskustelut huoltoparkissa M-Sportin pilttuussa. Ei välttämättä tarkoita mitään, mutta…
Josko Malcom vaikka tarjoaisi Tänakille diiliä, jossa Ott sais viettää enemmän aikaa himassa ja ajella vain muutama valikoitu ralli, jos Tänakkia ei perhesyistä johtuen kiinnostusta ajaa koko sarjaa, niin tuollainen ratkaisu saattaisi olla hänelle enenmän kun sata jänistä...
 

Wave

Active member
Liittynyt
11.1.2022
Viestit
33
Mitä veikkaatte? Voisiko Lapilla olla saumaa Huyndain kolmoseksi?
Varmasti Hyundai on Lapin perässä, kuitenkin tällä kaudella ajellut ihan Neuvillen tasoa, ellei jopa paremminkin, huomioon ottaen tauot välissä.
Mutta eri asia on, haluaako Lappi Hyundaille.
 

Don Vito

Sekakäyttäjä
Liittynyt
2.3.2000
Viestit
4685
Sijainti
Event horizon

Taas samat löpinät Latvalalta että haluaisi pitää nykyisen kokoonpanon
Jari-Matin haluamiset ei kiinnosta edes Maisaa (enää). Akido-san käskee ja JML pomppaa sen mukaan. Takamoto-sanin kannalta muutama ralli on mennyt kauden loppupuoliskolla vähän mollivoittoisesti. Vielä alkupuolle kautta näytti oikeinkin hyvältä, että olisi voinut istuttaa hänet siihen kolmosautoon ajamaan merkkipisteristä. Ja toisaalta lisää twistiä kuvioon tuo Sepon yllättävät halut ajaakin (lähes) kokonainen kausi 2023.
 

mattipuh

Well-known member
Liittynyt
9.8.2009
Viestit
605
Sijainti
Full send
Kallen auton keula näytti aika levottomalta käännöissä mutkaan, toivottavasti ei ole liian ärhäkkä setuppi.
Neuville puolestaan valitteli aliohjaamista. Toistuukohan tänään sama että Hyundai kulkee aamun pätkillä mutta Toyota menee iltapäivästä menojaan?
 
Viimeksi muokattu:

Jone77

Well-known member
Liittynyt
22.1.2022
Viestit
134
Riittäisköhän Sunisen näytöt jo pian siihen että pääsisi ens vuonna jakamaan Hyundain kolmatta autoa, omasta mielestäni ainakin.
 

Teemu_99

Well-known member
Liittynyt
8.9.2018
Viestit
340
Olisi hyvä pari Sordon kanssa kyllä. Mutta ainakin Ylen haastattelussa kuulosti siltä ettei ole otettu yhteyttä eikä ole mitään tulossa.
Toisaalta eihän Suninen mitään sano vaikka oltaiskin otettu yhteyttä.Jouhki varmana on todella aktiivisena sillä rintamalla ja yrittää työntää Sunista 1 Kokoonpanoon.
 

delorean

Well-known member
Liittynyt
30.1.2009
Viestit
2752
Sijainti
JKL
Sordo myös vielä arpoo jatkoaan joten paikkoja voi olla Huyndailla auki enemmänkin. Riippuen Tänakin kuvioista...
 

DC

Helsingin UA
Liittynyt
27.10.2010
Viestit
4551
Sijainti
Askew Road
Tuossa mielestäni annetaan ymmärtää että ura jatkuu, eli kyllä M-Sportin puolesta vetoa löisin, jos olisi pakko. Eihän se nyt viime kisojen perusteella kyllä erityisen järkevältä siirrolta vaikuta, mutta "new challenge" se ainakin olisi.

Paha isku Hyundaille kyllä. Ja jos NYT ei löydy edes niitä muutamaa kisaa (Ruotsi, Viro, Suomi) Suniselle, niin saa ihan luvan kanssa ihmetellä.
 

Fiesta

Ralliperuna
Liittynyt
1.7.2011
Viestit
1186
Sijainti
Porvoo
Onhan Seppo näyttäny et kyl Fordillakin pääsee. Et sinällään on autossa potentiaali. Enkä millään usko et Hyundai olis halunu pitää kiukuttelevaa Oittia tallissa jos ei maistu. Silloin kannattaa antaa mennä.

Eikä Sordo ole kyllä ratkaisu kakkoskuskiksi. Breen?
 

kepu

Active member
Liittynyt
9.11.2019
Viestit
32
Kaikista kovin veto olis nyt , että hyndai tarjoaisi Lapille sopimusta. Lappi on näyttänyt nopeutensa ja Sen että ansaitsee paikan wrc. Myös sekä Suninen että Mikkelsen on näyttänyt R5 , että vauhtia löytyy niin varmasti hyviä vaihto ehtoja kolmos autoon. Entä sordo?? Jatkaako ja jos jatkaa niin paljon haluaa ajaa??
 

jjx

Well-known member
Liittynyt
20.11.2019
Viestit
939
Tänak lähtee Hyundailta tämän kauden jälkeen!
No nyt se pommi sitten tuli!!! Todella iso Harmi sinänsä, koska hän on ainut kuski joka voi uskottavasti ottaa mestaruuden Kallen ohella. Onko ketään joka löis mun kans vetoa esim Nevillen mestaruudesta. Toisaalta, josko se ensi vuosi olisi Thierryn....😁

Jos Huyndain nykyinen bossi haluaa säilyttää uskottavuutensa, niin hänen kannattaa suoraan myöntää, että emme tule koskaan voittamaan mitään mestaruutta, ellemme saa Kalle Rovanperää.
 
Ylös