NHL 2004-2005

Sam.S.Walken

alias SSW
Liittynyt
8.12.2000
Viestit
2414
Sijainti
Espoo, Suomi
Pikku hiljaa voisi alkaa jo odottelemaan tulevaa kautta. Tai lähinnä sitä tuleeko se. Ensin on kuitenkin World Cup, mikä ehkä kertonee hieman pelaajien kunnosta alkukaudesta. Sitten alkanevat kunnon "taistelut" siitä, että millä ehdoilla uusi kausi saadaan pyörimään.

Itse en ole oikein varma, että mistä tällä kertaa taistellaan. Lienee kuitenkin kyseessä taas pelaajien palkat, kuten monesti aikaisemminkin. Joku varmaan voinee paremmin kertoa pelin hengen.

Viime vuosina on ollut joku huonommin menestynyt joukkue yllättäjänä ja pelannutkin huomattavasti aikaisempaa paremmin ja tasokkaammin. Onkohan tänä vuonna tulossa kyseisenlaista yllättäjää ja mikähän joukkue se on?

Onkos jo joukkueiden kokoonpanot selvillä, vai vieläkö pelaajia vaihtuu joukkueesta toiseen? Ilmeisesti ainakin vapaat agentit ovat paljolti vielä neuvotteluissa. Esimerkiksi Selänteellä ei tällä hetkellä taida olla joukkuetta ellei hän ole vielä Coloradoon tehnyt jatkosopimusta. Viime vuosi häneltä kyllä meni huikeasti alle odotusten. Pääsihän hän sentään huippujoukkueeseen.
 

Charlie

Elämän jakojäännös
Liittynyt
13.12.1999
Viestit
6454
Sijainti
Pahassa paikassa
Uusi kausi alkaa sopimusteknisesti (mm. vapaat agentit) aina 1. heinäkuuta. Uusia sopimuksia tehdään koko ajan, mitään suuria pelaajakauppoja ei minun silmiini ole vielä osunut, tosin enpä ole paljon seurannutkaan.
 

lfb

Flavio
Liittynyt
8.2.2004
Viestit
9965
Sijainti
Helsinki
312T4 sanoi:
Damphousse siirtyi muuten Coloradoon! Meinaako vanhus ryhtyä kolmosketjun sentteriksi?
Saapa nähdä tuleeko pappa pelaamaan yhtään ottelua siellä kun ei kovin hyvältä näytä mahdollisuudet koko kauden pelaamiseen.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Kiprusoffille iso palkankorotus Calgaryssä

NHL-seura Calgary Flamesin maalivahti Miikka Kiprusoff saa tuntuvan palkankorotuksen. Päättyneellä kaudella Kiprusoff siirtyi amerikkalaisesta San Jose Sharksista Calgaryyn ja johdatti torjunnoillaan kanadalaisseuran Stanley cupin finaaliin.
Kiprusoff tienasi 880 000 dollaria kaudesta 2003-04, mutta jatkossa hänen tienistinsä ovat hulppeat 2,95 miljoonaa taalaa. Sopimus on vuoden mittainen. Kiprusoffin tulevan palkan arvon määritti Torontossa istuntoa pitänyt välimiesoikeus, jonka ratkaistavaksi suomalaisvahti ja Flames veivät asian.
Kiprusoff matkusti Kanadaan viime viikon lopussa, osallistui kuulemismenettelyyn perjantaina ja palasi Suomeen lauantaina. Maajoukkueen ykkösvahdiksi maailmancupiin Kiprusoff liittyi sen jälkeen Leijoniin, mutta maanantaina Prahassa Tshekkiä vastaan arvoturnaukseen valmistavassa pelissä torjuntatehtävistä vastasi Kari Lehtonen.
SM-liigassa Kiprusoff, 27, on edustanut TPS:ää kolmella kaudella. Ruotsin elitserienissä hän torjui kaksi kautta AIK:ssa. San Jose Sharks varasi Kiprusoffin 1995 viidennellä kierroksella vuorolla 116. Atlantin takana turkulaislähtöinen maalivahti on torjunut syksystä 1999 lähtien.
Kiprusoff pelasi ensimmäisen Pohjois-Amerikan kautensa AHL:ssä Kentucky Thoroughbladesissa ja pääsi seuraavalla kaudella kokemaan NHL:ää kahdeksan ottelun verran San Josen paidassa. NHL-runkosarjaotteluita hänelle on kertynyt kaikkiaan 85 ja pudotuspelejä Kiprusoffilla on tilillään upean viime kevään ansiosta 30.
(MTV3-STT)
 
Ylös