Keskivertofoorumilaisena voin kertoa, että olen tarvinnut tieteellisiä nimiä päivittäin. Niistä on ollut paljon apua erimaalaisten ornien kanssa sönkätessä.Kiintoisaa mutta onko noita ikinä tarvittu missään vai vievätkö aivokapasiteettia joltain tärkeämmältä asialta, kuten vaikkapa.
Ovat varmaan oikein, en epäilekään.Opettelin 80-luvun alussa lintujen tieteellisiä nimiä huvikseni. Mainitsemistasi lajeista muistan yhä seuraavat:
laulujoutsen: Cygnus cygnus
naurulokki: Larus ridibundus
kalalokki: Larus canus
sinisorsa: Anas platyrhynchos
naakka: Corvus monedula
varpunen: Passer domesticus
pikkuvarpunen: Passer montanus
kalatiira: Sterna hirundo
räkättirastas: Turdus pilaris
Oletan että nuo ovat oikein.
Tajikistan?Kohta joku nimeltä mainitsematon itäinen maa valloittaa meitin.
Jotkut urvot kutsuu kuikkaa myös sorsaksi.:thumbfh:Olen todella huono lintubongari, vaimo huomattavasti parempi, mutta nyt tunnistan kuikan aika varmuudella muustakin kuin äänestä. Niitä on nähty nyt ja paljon.
Ei vaan Kazakstan.Tajikistan?
Minähän panin yhtä meidän keittiön pöydällä. Vallan mahtavaa ja ihanaa oli.. Tarkemmin katsoen se olikin vaimo, jolla vähän samoja taipumuksia. Siksi siis niin ihana.Tänään kuulin ja näin korppeja pyöräretkellä. Harakan ohella suosikkilintuni.
Galluppienkin mukaan keskustassa on imua!Jos en vallan sekaisin ole ja harhoja nähnyt, niin näin tänään harmaahaikaran lähellä Wanhaa Raumaa olevassa Kaunisjärven puistossa, joka paremmin Ankkapuistona(kin) tunnetaan. Seisoi Raumanjokeen sadevettä tuovan putken päädyssä yhdellä jalalla ko. puiston Polttimonkadun puoleisella reunalla. Haikara.
Liekö tavanomaista, että haikara oleskelee lähellä kaupungin keskustaa?
Ilpo sittenkin sekaisin?Galluppienkin mukaan keskustassa on imua!
Wow, ei kai siinä sitten.Galluppienkin mukaan keskustassa on imua!