Racer X!

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Oli muuten ala-asteen aikaan ainakin meikäläisen näkökulmasta aika pelottavaa, että siellä oikeasti oli silloin tällöin pihalla tappeluita. Yleensä se oli kaks kaveria keskenään, mutta oli siellä joskus ihan joukkotappelukin ja siis ihan niin, että jäljiltä jäi verta maahan. Ympärille keräänty aina semmonen 10-20 henkilön posse. Itte pysyin etäämpänä ja menin sikiöasentoon.

Kerran heitin lumipallon seinään välituntikellon soitua, niin näki silloinen välituntivalvoja, joka oli myös ala-asteen rehtori. Eka kertaa meni nimi vihkoon ja jälki-istuntoa tunti. Itkua tuhersin siinä, kun yritin selittää että siinä kyseisessä seinässä ei ollut ainoatakaan ikkunaa ja että katsoin ettei siinä ole ketään edessä (kaikki menneet jo sisälle). Ei auttanu. Räkäkuplia vaan puski naamasta ulos.

Kyllä sitten kun sain rouhoituttua, niin ei se jälkiistunto niin paha sitten ollutkaan. Sai rauhassa vaipua omaan maailmaan (ja sikiöasentoon).

Yläasteella varsinaisia tappeluita oli mun mielestä vähemmän, enemmänkin se kiusaaminen lisääntyi - oli sitten leikkimielistä tai ei. Sikiöasennossa läpi yläasteen.

Ammattioppilaitos aika oli ehkä elämäni parasta aikaa. Jatkuvasti runkkua, pelejä ja labrassa tuoliralleja.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Olipa positiivinen ja taistelutahtoa nostattava tarina tuo Dompparin vuodatus.
 

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
Jo naiset hallitsisi maailmaa, meillä ei olisi sotia.
HAH!

Minä taas väitän, että siinä tapaukasessa syntyis sotia jo ihan siitäkin syystä, että kahden naapurivaltion päänaisella sattui erehdyksessä olemaan yllään samanlaiset iltapuvut.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös