Rallipäiväkirja

ettelbruck

Well-known member
Liittynyt
30.7.2000
Viestit
11150
Sijainti
Vantaa/Riihimäki/Ettelbruck
Lahti Historic.

No tulihan lopulta nähtyä Lancia Stratos tositoimissa. Tai no, melkoisen varovasti sanmarinolainen aarrettaan ajeli. Kaarrenopeudet eivät huimanneet, ainoastaan suoralla vähän poljettiin.

Kärkitrio Rämänen/RS, Jansson/Lotus ja Eerola/1302S tuli hienosti. Muutamat muutkin hetkittäin.

Etelästä tullessa oli vähän heikkoa toi rallipaketin myynti, oli mentävä pyörimään Lahden keskustaan, olisivat myyneet nelostien Nesteellä Orimattilassa.

Tiedottaminen ei suuremmin säväyttänyt. Ei mitään esim teksti-tv:ssä tai Hesarissa. Vasta nyt kun tuli netin ääreen näki mitä kisassa on käynyt.
 

Petri Piira

Olivier Gavetta
Liittynyt
5.3.2002
Viestit
2778
Joo, tulin käyneeksi katsastusalueella (myöhässä), sit kisakeskuksessa, lähdössä ja maaliintulossa kameran kanssa. Perjantaina päivällä törmäsin kaupungilla hotellin edessä olleeseen Stratokseen :thumbup:
 
Viimeksi muokattu:

Petri Piira

Olivier Gavetta
Liittynyt
5.3.2002
Viestit
2778
20 metrin jälkeen (josta siitäkin oli 10 metriä työntöavun kanssa)... Voinpahan silti sanoa nähneeni sen liikkuvan :D Eikä minunkaan tarvinnut liikkua saadakseni nämä kaksi kuvaa :thumbup:
 

Mr Cale

Enormous Member
Liittynyt
23.5.2000
Viestit
1016
Sijainti
Espoo
Kiitoksia :)

Luokkavoittohan sieltä tuli. Harmi vaan, että Kankaanmäki lipsautti selkeästä johtoasemasta vähän pihalle.
 

Valde

Well-known member
Liittynyt
8.4.2003
Viestit
3145
No täytyy kait laittaa omat näköhavainnot Vellipohjan erikoiskokeilta.

Vellipohja ykkösellä olin noin 3-4 km lähdöstä. Tie oli melko kapeaa ja alamäkistä kohdassani. Ensin tultiin alamäkeä pitkin oikea, jonka jälkeen välittömästi leikattiin rinteen vierestä vasen. Vasemmassa oli ojassa tosi paha kivi puskikossa. Loebin ja Solbergin seurailin, mutta Marcusta odotellessa alkoi pahasti pelottamaan, että mitä jos ahneena miehenä tunnettu Inkoolainen oikoo matalaan ojaan liikaa, kun Loebillakaan ei ihan hirveästi jäänyt tilaa kiven ja auton väliin.

No, kun aikaa oli rutkasti autojen välissä, niin kävin siirtämässä kiveä 20 cm "turvaan". Kun Marcus tuli, niin porukka hurrasi, kun luuli, että sankaritekoni pelasti Peugeotista eturenkaan; Marcus leikkasi eniten kaikista kuskeista. Noh, kävin sitten katsomassa renkaan jälkiä ja päädyin siihen, että ilman operaatiotanikin Peugeot olisi liippaisssut n. kymmenen sentin turvamarginaalilla kohdasta ohi. Marcus ajoikin Vellipohjan alussa todella kovaa, minkä näki ihan silmälläkin. 307:n rohjo tuli leveässä sladissa kapealla tiellä - yllättävänkin ketterän näköisesti - ja marginaalit mihinkään suuntaan eivät oleet isoja, kuten tuo kivikertomus osoitti myöskin.

Toisella kierroksella olin jossain seitsemässä kilometrissä katsomassa melko nopeaa vasenta. Kohdassa hyvin erotti silmällä, miksi juuri Loeb ja Grönholm johtivat rallia ja jotkut muut taistelivat kymmenennestä sijasta. Kärkimiehet vetivät sladissa tien leveydeltä (Grönholm vauhdikkaimman näköisesti) ja erityisesti sladi ei ollut tempova vaan auto liukui tasaisesti mutkan ajan. Jollain Duvalilla oli pientä säheltämistä koko ajan (ajon väkinäisyydessä varmaan oma syynsä ankaralla tallimääräyksillä tuoda auto maaliin). Yleisesti ottaen esim. Grönholmia ja Märtiniä vertaillessa tuli esille se, että Märtin ajoi ihan nätin ja tehokkaan näköisesti hyvillä linjoilla ja tasaisessa liu'ussa, mutta Marcukseen verrattuna ajo oli virkamiesmäistä. Marcus tarkoituksellisesti käytti enemmän voimakasta sivuluisua ja ajoi muutenkin mutkat pienemmillä marginaaleilla.
 

luisto

Well-known member
Liittynyt
7.4.2005
Viestit
196
ettelbruck sanoi:
Keski-Uusimaa ralli.

Huonot uutiset vei fiilikset.

Joo, oli todella kylmä ilma... Kun tuttu soitti ja kyseli, hän ei ollut uskoa, että olen yleisömeren keskellä, niin hiljaista oli.Valitettavasti neljäs kerta vastaavassa tilanteessa katsomossa, onneksi vain kerran on ollut näköyhteys.

Poika sanoi ihan kirkkaalla äänellä yhden tähden sammuneen taivaalta, piti äkkiä yrittää ajatella jotain ihan muuta...
 

206WRC

Member
Liittynyt
26.5.2005
Viestit
18
Sijainti
Joutseno
Viime kauden loput rallit

16.7.2005 SM O.K. AUTO Ralli, Kuusankoski-Savitaipale (EK2)
5.-6-8.2005 MM Neste Ralli, Jyväskylä (Huolto, PF)

Ja talvikausi

18.2.2006 SM Vaakuna-ralli, Mikkeli (Lähtö)
 

206WRC

Member
Liittynyt
26.5.2005
Viestit
18
Sijainti
Joutseno
No juu

No juu, rallit

8.7. Savitaipale SM O.K.
17.-20.8. MM Neste Ralli, Jyväskylässä
 

ettelbruck

Well-known member
Liittynyt
30.7.2000
Viestit
11150
Sijainti
Vantaa/Riihimäki/Ettelbruck
Rantarallissa ykkösellä ja nelosella. Kolmen voltin kaato ja pieniä ojankoluamisia. Nikara vei nuorten SM:n, B-junnuissa Jokkis Rajala ja Bastinpoika Lindholm näyttivät lupaavaa ajamista. Rahamiehiä tietä tasottamaan, kiitos!

Nelosella isäntämies tarjoili katsojille omenoita, olivat todella hyviä! Muutenkin mielikuvat turunseutulaisista kohosivat tuntuvasti. Ilo tavata miellyttäviä ihmisiä!
 

babys

Member
Liittynyt
22.1.2004
Viestit
11
Eilen

Ekalla eekoolla pihalle ja vitosta seuraamaan Naantalin Topfield rallissa.
 
Viimeksi muokattu:

babys

Member
Liittynyt
22.1.2004
Viestit
11
ettelbruck sanoi:
Hajosko Astrasta jotain? Kosketus tais olla aika kova vaikka matka jatkui.
Kyllä me jätettiin Astra siihen maaliviivan jälkeen ja huolto tuli hakee.. Oikee etu vetari meni jotenki huonoks. Ei pahempaa. Tietenki enemmin harmitti ku joutu jättää kisan ekan eekoon jälkeen...:)
 
Viimeksi muokattu:

ettelbruck

Well-known member
Liittynyt
30.7.2000
Viestit
11150
Sijainti
Vantaa/Riihimäki/Ettelbruck
Ja olis SM-finaalikisa käynnissä mutta eiku taas töissä... Huomenna ehtis aamuyhdeksältä katsomaan ennen iltatöitä mutta ku ei oo tietoa missä se pätkä on.

Basti näyttää määräävän tahdin, ei suuria ylläreitä. Hiltunen sentään normaalia korkeammalla. Ja Tahkolla mättänyt niin ykkösellä kuin kakkosella.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös