Ralliuutisia, vol 2

Fiesta

Ralliperuna
Liittynyt
1.7.2011
Viestit
1394
Sijainti
Porvoo
Kuulin myös tästä. Ikävä juttu. Oli vielä ilmoittanut ens vkl Pornaisiinkin.

Kevyet mullat.
 

delorean

Well-known member
Liittynyt
30.1.2009
Viestit
3177
Sijainti
JKL
https://dirtfish.com/rally/wrc/neuville-organizing-the-drivers-at-hyundai-tanak/
Tänak kuittailee Növillelle ja syyttää puuttumisesta tallin kuskivalintoihin. Jotain kummallista tuossa tallissa tapahtuu kun Tänakilla tuntuu kokoajan olevan jotain joko johtoa tai tallikaveria kohtaan. Mutta jotain hyvääkin näin kotimaisittain ajatellen. Suninen ajaa hyviä näyttöjä johtamalla WRC2:a. Ei tee kuskivalintaa ainakaan helpommaksi...
 

DC

Helsingin UA
Liittynyt
27.10.2010
Viestit
5221
Sijainti
Suonionkatu 1 C
Kyllähän ensi kaudeksi ehtii hyvin viivalle kun Monteen on vielä useampi kuukausi aikaa. Viimeistään Ruotsissa podiumille ja Meksikosta tulee sitten jo voitto.
 

Vepe

Well-known member
Liittynyt
17.6.2011
Viestit
358
Sijainti
Vantaa
Muistaakseni viime vuoden puolella oli kanssa jotain huhua, että saataisiin uutta valmistajaa mukaan juurikin Solbergin vetämänä.

Olisi kyllä suht kova veto, mutta mitenköhän nuo kuviot sitten menee. Tuossa jutussa sanottiin, että olisi autoa olisi kehitetty yhdessä Toyotan kanssa. Ilmeisesti tällä viitataan ns. siviilimalliin kuten Toyota 86/Subaru BRZ.

Talli pyörinee mallilla M-Sport vain pienellä valmistajan tuella, vai onko Subarulla varaa panostaa? Käsittääkseni ei juurikaan, mutta voin toki olla väärässäkin.
 
Ylös