kurski
Oisko minkä tyyppistä ?
- Liittynyt
- 6.10.2009
- Viestit
- 18480
Jos ei oo täysmaitoa, niin kevytmaito käy myös.Ok, tänks. Onko maidolla väliä (nykyään kun on litkuista paksuun tavaraan asti)?
Jos ei oo täysmaitoa, niin kevytmaito käy myös.Ok, tänks. Onko maidolla väliä (nykyään kun on litkuista paksuun tavaraan asti)?
Sit vaan pitää laittaa enemmän voitaJos ei oo täysmaitoa, niin kevytmaito käy myös.
Ok, kiitoksia ohjeesta. Mitä muuten tuohon voihin tulee niin itse käytän pelkkää kirnuvoita :thumbup:Jos ei oo täysmaitoa, niin kevytmaito käy myös.
Hyvä. Noi muut kaupassa myytävät "voit" kuulemma valmistetaan jostain jauheesta johon lisätään vettä.Ok, kiitoksia ohjeesta. Mitä muuten tuohon voihin tulee niin itse käytän pelkkää kirnuvoita :thumbup:
Samaa mieltä. Kirnuvoita sen olla pitää :thumbup:Hyvä. Noi muut kaupassa myytävät "voit" kuulemma valmistetaan jostain jauheesta johon lisätään vettä.
Tai no luomukirnuvoita Huomaa että noi muut voit räiskyy pannulla ihan perkeleesti. Kirnuvoi ei.Samaa mieltä. Kirnuvoita sen olla pitää :thumbup:
Sama havainto. Voin voi myös kirkastaa niin toimii pannulla parhaiten, eli siis lämmittää ensin voin ja jättää sen pohjalle kertyneen heran käyttämättä kun paistaa pihvejä :thumbup:Tai no luomukirnuvoita Huomaa että noi muut voit räiskyy pannulla ihan perkeleesti. Kirnuvoi ei.
Johtiko maistaminen kyseisen ruuan syömiseen asti?Maistoin äsken Kebab-Pyttipannua.
Johtihan se :ahem:Johtiko maistaminen kyseisen ruuan syömiseen asti?
Ei välttämättä kovin tärkeä osa (kuten edellisessä viestissäni kerroin, kävin juuri hesessä), mutta jonkinlainen rooli kuitenkin.Miksi toivot? Onko aterian ulkonäöllä ja asettelulla tärkeä osa sun kulinaarisissa elämyksissä?
Joop.. Siitä on vaan niin paljon vaivaaSama havainto. Voin voi myös kirkastaa niin toimii pannulla parhaiten, eli siis lämmittää ensin voin ja jättää sen pohjalle kertyneen heran käyttämättä kun paistaa pihvejä :thumbup:
Ymmärrän kyllä hyvin, että tuollaisen assosiaation herättävä annos saattaa hieman tökkiä. Toki tuo ruuan visuaalisen vaikutelman tuottama mielikuva muodostuu individuaalisti jokaisen ruokailijan aivoissa erikseenVaikka maku se tärkein onkin, niin silvottua kikkeliä muistuttava läjä ei ainakaan ole omiaan herättämään ruokahalua.
Upeen näköinen!Makaroonilaatikkoa
Meinaatko leivittää noi leikkeet jotenkin ennen paistamista?Tänään sitten sveitsinleikeviritys porsaasta kera emmentalin ja suolalihan.