Sauber 2015

ferrarkimir

Well-known member
Liittynyt
5.3.2009
Viestit
1519
The BIG Sauber F1 Team TV Documentary feat. Marcus Ericsson.

Vajaan puolen tunnin dokkari Marcus Ericssonista ja Sauberin tiimistä. Aina kiva nähdä juttuja kuskeista ja tiimeistä muualtakin kuin kisaviikonlopuilta.
En kauheasti kyllä Ericssonia kuskina arvosta, joten kaikesta jää silti sellainen kultalusikan tuoksu ja epätoivoinen talli, joka ottaa rahat mistä vain.
Etenkin alussa kun Kalterborn näyttelee Ericssonin ensimmäisenä päivänä tiimin saavuttamia palkintoja ja näyttää Kubican voittopokaalia Kanadasta 2008 mainiten kuinka Marcuksella on kaikki eväät saavuttaa samoja asioita.
 

Cmoney

Well-known member
Ylläpitäjä
Liittynyt
12.8.2004
Viestit
13524
Saa nähdä miten Macin kanssa käy. Kuivalla seuraavat vauhtiradat Sauberille parempia, mutta miten Singaporessakin mahkuja poimia pisteitä Hondalla..
Tämä myös koeviesti kun ruutu näyttää ferrarkimir:n viimeksi skriivailleen tänne, vaikkei ole.
E näköjään nyt on
 

Böö

Well-known member
Liittynyt
21.5.2009
Viestit
888
Sauber: Wikipedia
Michael Andrettin johtama sijoitusryhmä ostamassa enemmistön Sauber-tallin omistuksesta.
Tallin sarjaan ilmoittaneen yhtiön nimi on Sauber. Tallin sponsoroitu nimi on Alfa Romeo Racing Orlen ja "auton" nimi tosiaan Alfa Romeo. Näillä nimillä nyt voi pyyhkiä perseensä; ne ovat mitä ovat vain eri tahojen markkinoinnillisten vaatimusten täyttämiseksi. Lakitekninen entiteetti on Sauber ja vain sillä on tosiasiallisesti merkitystä.

Alfa on heivattavissa erityisesti siksi, että juuri muutama kuukausi sitten Sauberin ja Alfan uudesta sponsorisopimusesta tiedotettiin sellaisin sanankääntein, että sopimusta voidaan tarkastella vuosittain. Johonkin suureen muutokseen Sauber on siis selkeästi valmistautunut. Aiemmin on huhuttu moottoritoimittajan vaihtamisesta, nyt jopa koko tallin myymisestä.
 
Ylös